Prijava

pa svakako da treba da se naviknete na roster mid tima. Ali postoje različiti mid tim roster, ovo je IMHO seljački. Ovo je kao fazon Olimpijakos i Fenerbahče u fudbalu.

Kad bi Metalac imao para za te zverine.

мени смета што је све ово некако млако. не видим у ростеру неког ко ће да се пошиба, да унесе мало енергије. мало је ђекићаста ова екипа. можда неких 1,78 ђекића у просеку. али нека, можда неко изненади.

Na Glišića se ne računa, za njega je dobijena arbitraža da domaći klub koji ga dovede mora da plati 75k, a za inostranstvo određuje FIBA ili ULEB, jebem li ga sad tačno ko. On još prošlog leta zamalo da ode u Real kad je ono klub bio bez updave, ćale njegov reko da neće da više da ga izdržava a ovi mu nisu uplaćivali stipendiju, onda mu uplatili nekoliko rata od po 500e i on ostade.

Napaljeni crnjo iz Komptona će da se pošiba

колико ђекића можемо да очекујемо од црнца?

не рачуна се зато што немају пара за професионални уговор?

23.7 otprilike

Više mi se čini da ga Džikić neće. Nije se on razvio kako se očekivalo, nema definisanu poziciju za seniore, nešto je između 3 i 4. Za trojku je spor i fali mu šut, za četvorku visina.

Deremo OKK Beograd 84:42
Joooj još kad dođe Birča

prošle sezone ih je trenirao đurović ali sad trenutno na sajtu stoji stepandić

Ove godine Partizan će biti ozbiljna ekipa

Potpuno je svejedno sta igraju, ek ili fls, svejedno su oba kurceva takmicenja koja ne mozes osvojiti. Bitno je vracati dugove, cuvati ime i kontinuitet, a sta bude bice. Oxekujem dosta od Karahodzica, jedino sto je pozajmica pa Unikaha moze da ga vrati, takodje od Vanje i crnaca. Plate su bolje od prethodne godine, crnci idu i do 300k, skoro ceo roster je tu, pritiska nema. Pa nek vide sta mogu u Aba.

дај, немој да очекујеш ништа од вање. уштедећеш милиметре живаца.

Vanja je panj nažalost

Од гласина које су освануле после састанка у Барселони, за нашу јавност је свакако најзанимљивија да је Партизан, са њим АЕК и Зелена Гора, морали да потпишу уговор са ФИБА по коме ће морати да плате два милиона евра, уколико иступе из такмичења.

Lolo pa vi više nikada nećete igrati Evroligu.

Jel postojalo tako nešto za EK ili je samo za EL?

Kekekeke, kakav naguz! ČOVIĆU LEGENDO!