Prijava

То врхунски се односило на неки период у рецимо, посљедњих 5 година ко је најдоминантнији у Европи, а ових 6 тимова то свакако јесте. Тренутни резултати не означавају можда право стање, видјећемо да краја сезоне.

Ćiro, i Barsa i Real su kiksirali ove godine protiv slepaca, nema tima koji igra što se kaže bezgrešno, svi kiksiraju i kiksiraće. Nisam siguran koliko ima vrhunskih timova ove godine, ali svakako bih u najuži spisak uvrstio Atletiko, igrali su nerešeno sa Barsom u gostima, dobili Bajern i imaju najbolju gol razliku u Španiji (uz Barsu), valjda im je ovaj poraz od Sevilje u prošlom kolu prvi u ovom prvenstvu?

Mala digresija, vratite se na raspravu oko toga koliko bi navijača došlo da gleda Limož - Partizan ove godine da ih dušmani nisu sprečili u tome.

Hahahah gledao sam bio pre par godina, ima ja mislim na zvaničnom YT kanalu EL, snimci navijanja sa utakmica raznih i klubova. Probajte da nađete, čini mi se da je u pitanju Alba Berlin.

Ma ajde to, nego kad uzmu njemci da skandiraju "DIIIFENS! DIIIFENS!"
Znoj me oblije od transfera hha

То врхунски се односило на неки период у рецимо, посљедњих 5 година ко је најдоминантнији у Европи, а ових 6 тимова то свакако јесте. Тренутни резултати не означавају можда право стање, видјећемо да краја сезоне.

Ja sam pitao trenutno, Deki mi je odgovorio kako je odgovorio što stvarno nije imalo smisla za bilo koga ko prati imalo LŠ.
Dešavalo se i u prošlosti da kiksaju veliki ali je mnogo više timova zasluživalo epitet velikih... svakako da za te timove koje je nabrojao, pa čak i još par možeš reći da su najjači u proteklih 5-6 godina ali ajde ih stavi naspram pravih vrhunskih timova u periodu od fazon 2000. do 2010. kad si imao onaj brutalni Milan, Inter, Liverpul, alensiju, Mančester, pa čak i Porto jebeni... da ne pominjem ništa drugo a bilo ih je još kolko oćeš.

Ne znam, možda je samo nostalgija kod mene za moćnim Italijanima i vremenom kada su igrači imali malo više slobode na terenu... ali stvarno mi se čini da timovi nijesu ni upola konzistentni kao što je to nekad bio slučaj.
Može neko reći da je to zato što su sada i neki slabiji timovi iz tog perioda ojačali ali realno gledano oni su samo zauzeli mjesta svojih prethodnika i uopšte mi ne djeluju dostojni istih

EDIT: Ali aj da ne gušimo košarkašku temu fudbalskom pričom

bombas

Vidi ja kapiram da je tebi zbog stavova informera koje neki kapiraju zdravo za gotovo ovo smesno, ali ako neko napise jednu jedinu cinjenicu protiv mojih pisanja ja jedem govna.

Чак ни сама ФИБА не сматра Лигу шампиона прворазредним клупским такмичењем у Европи. Пријатно.

Da bi me nahranio govnima moras izneti argument, a ne nekakvo proizvoljno i neproverivo pisanije.

https://en.wikipedia.org/wiki/Basketball_Champions_League#cnote_Note_FIBA

Note (FIBA): FIBA considers the BCL a dual 2nd-tier level of basketball in Europe, along with the EuroCup, but the competition is mainly regarded as the 3rd-tier level, ranking below the EuroLeague and EuroCup, which are organised by Euroleague Basketball.

Мени је најјаче од свега што је Партизан пре 6 година био међу четири најбоља клуба у Европи и ти се оним силним кењањем одричеш тога јер га није организовала кровна кошаркашка организација лолек

Dve stvari kojima pobijam tvoje tvrdnje bez po muke i ikakvih poteskoca.

1. Wiki nije relevantan izvor. Ako zelis moze na wiki stajati da je LS jaca od NBA kroz 5 minuta. Uzmimo da je relevantan, nigde, apsolutno nigde nijednim slovom nisam tvrdio da je LS prvorazredno takmicenje u smislu kvaliteta.
2. Vrati se tih 6 godina unazad i reci mi gde su bila Fibina takmicenja ako su uopste postojala. LS je novo takmicenje. Tada nije bilo apsolutno nikakve konkurencije EL. Ponovo ne pricam u smislu kvaliteta.

Fiba je krenula sa LS kao krovna organizacija, u smislu legitimiteta EL se ne moze vise smatrati nicim osim privatnim zatvorenim turnirom kakvih je mnogo sirom sveta, doduse kvalitetnim.

Наравно да су постојала Фибина такмичења пре 6 година.

https://en.wikipedia.org/wiki/European_professional_club_basketball_system#The_tier_pyramid

Као што можеш да видиш, једино је у сезони 2000/2001 постојало неслагање око тога које је такмичење прворазредно у Европи.

ovo si sad promenio na vikipediji

goodyear liga je najkvalitenija

Bombaš će da pokrene peticiju da partizan igra balkansku ligu umesto aba-e, jer je fiba dovodila u pitanje legitimitet aba lige, a ovu (bibl) priznaje od početka.

Eto, lagano možete nju da igrate, bili bi najjači sig. Tamo su karpoš sokoli i sutjeska npr, krem balkana.

A i dobra je prilika da se nazovete evropskim prvacima, ipak je balkan kolevka evropske civilizacije!

Deeeste Zvezdaši? Jeste pod jebenim hajpom zbog večerašnje utakmice, pa pošto vam to nije dovoljno došli ovde malo da provocirate?

Ili je samo nešto do bombasa?

Ok, onda i srećno vam bilo večeras, možda odem do vaše teme da vam poželim sreću kasnije.

Evo ljudi, nadam se da će vam koristiti

http://i.imgur.com/X7uIKKF.png

Haha, Pazl kralj :)

Vi i dalje zivite u zabludi da ce bombas procitati neki argumentovani post i napisati "oh, moja greska dragi prijatelju, uvidjam, na zalost sa malim zakasnjenjem, da sam pomalo brzopleto napisao prethodnu izjavu i povlacim sve sto sam rekao i korigujem svoje misljenje"

MORACETE JACE OD OVOG KUCXKE