Prijava

Daj neki transparent ako je bio smešan!

DV rekao da postoje neke šanse da se Pavlović vrati. Kao po običaju, figurativno jebao redakciji Bljuca mater :D

Da se osvrnemo na ovo vaše prozivanje Duleta zbog njegovog davljenja i ostalog što vam je učinio svih ovih godina. To što poneki put gurne nekog pa to izgleda kao teoristički napad za CZ medije nije normalno za taj posao, ali razumem čoveka, ulaže celog sebe da bi ove igrače nešto naučio, jednostavno voli svoj posao i ne voli da gubi, a kad izgubi vrlo je emotivno za njega, jer u ovim teškim trenutcima za klub, od svake pobede se može zaraditi, a jedna skupa greška sve usere, vi Duleta mrzite ne zato što je debeo, što ima dijabetes, što nekad udari po državi i po igračima, već zato što znate da čak i sa ovim usranim timom on može da vam poremeti planove, dok je on tu vi ćete imati poseban tik na njegovo ime, jer vam je tolike godine usrao svojim trenerskim znanjem, a dovoljan dokaz koliko vam njegova pojava izaziva frustracije je što na utakmici Evrolige nosite majicu namenjenu njemu. Svi znaju kakav uticaj imaju navijači, njihovi transparenti, mediji i ostali, kad nešto treba da se uništi, u ovom slučaju otera. Kakve veze davljenje Vujoševića ima veze sa vama, sa državom i ostalima, ako se nekom igraču ne sviđa Dule taj će otići, ali niko ne zna šta se dešava van terena. Dule je njima kao otac i on to tako gleda, pa otud i ovakvo ponašanje, igrači ga vole jer im želi najbolje i ulaže sebe da njima bude bolje. Dule je za vas ono što je slanina za muslimana, vaše reči su protiv njega jer vam je košarku pretvorio u košmar i on je taj koji vam stoji na putu da ipak nešto osvojite u svojoj istoriji, pa otuda i mržnja.

I ja bih mrzeo nekoga da mi kvari sreću.

JEBI DULE GLUPE AŠKALIJE!

http://www.tarzanija.com/wp-content/uploads/2014/10/bljuc.jpg

http://www.tarzanija.com/wp-content/uploads/2014/10/blic.png

TAKO JE MAXKSI RECI IM BRE JEBOTE! Vreme je da se ovoj temi vrati neki nivo.

DA VAS CUJEM SAD CIGANI STA IMATE DA KAZETE NA OVO?

Ovaj Maxi je Dzoni 100%!

Evo ja ću. Duboko sam ganut Maxijevim postom i ovim putem želim da se izvinim svim grobarima a posebno Duletu. Duško izvini, na ponovjenom snimku se jasno vidi da samo želiš da opipaš puls Andriću. Pogrešili smo, pusa!

Није Душан, него Душко. Ај извини се још једном, али лепо. И окачи неки транспарент смешан.

Evo ja ću. Duboko sam ganut Maxijevim postom i ovim putem želim da se izvinim svim grobarima a posebno Duletu. Dušane izvini, na ponovjenom snimku se jasno vidi da samo želiš da opipaš puls Andriću. Pogrešili smo, pusa!

Ne prihvatam izvinjenje od aškalija, to je posebna sorta smrdljivih ljudi, Duletu ne moraš da se izvinjavaš, to treba on da uradi zbog svih ovih godina patnje i bola koje vam je naneo.

Неће да скапирају Џоноване слику, џабе постављаш. Они су авангарда маћорие, само нарикаче, Шеки Турковић и остала екипица.

Хахахаха, с вама увек нека комедија!

http://i39.tinypic.com/o7omth.jpg
Ovaj mi je posebno prirastao k srcu. Neću više.

Uvek je lepo videti vas ovako vesele tokom ovog dela godine hehehe