Prijava

Dule neće otići iz kluba ni da ne odemo u EL i ne treba da ode. On jedino može da ode ako mu lekari tako narede. A i onda imamo spremnu zamenu, Miloju se sve nešto usladilo da vas kara lolo

DULE VUJOŠEVIĆ SHALALALALA

Pa šta onda to pišeš dok se obraćaš meni? Jebem ti život jedni me prozivaju da sam Duletov idolopoklonik, drugi me napadaju da sam protiv Duleta i Partizana. Au kurac bre više. Ne sme čovek ni da kaže šta misli.
Jedini čovek koga ja teram iz Partizana je kondicioni Šćekić, dobro ponekad i Gagulu lolo mada Gagula ima bitnu defanzivnu ulogu u zoni.

Niko ne tera Andrica i Bezbradicu? Osim mene lolo?

Pa neće niko da igra za 0(NULA) dinara umesto njih lolo
Ja sam već za Andrića rekao sve što sam imao, lik nit je talenat niti sad može da pruža nešto a čemu služi Boga pitaj.
Bezbradica još nije ni dobio krštenu šansu al je realno i on kurac lolo

veze nemaju...mogao bi salic malo da igra

po difoltu je bolji od gagica

Eno Dule otkino tetivu Pekmenu!

Jes, svinja jedan debeli!

Nije još, trenutno jede Gagijeve ligamente i Tepićevu zadnju ložu, posle će doći Pekmenova tetiva na red.

Žele da reprizi traume prisustvuje što više navijača, neka krvatska posla.

Princip treba da važi za sve a ne samo za Bogdana.
Gagić je trebao debelo da bude kažnjen zbog pljuvanja navijača Zadra. Pa je l' kažnjen? Naneo štetu direktno klubu, dobio tehničku kad se lomio rezultat u meču u kom smo se raspali. Koji je tu princip?

Tucani brate, Gagula je iz kroacije, pljunulo ga 5 likova on vratio. To je ljudska reakcija. I kaznjen je, samo ne odstranjivanjem sa utakmice.
Bogdan je pravio sranja pred domacim igracima, a pritom sigurno ne mislim da je zbog sutiranja reklame. Pre ce biti da su u svlacionici nesto kenjali.. Verovatno je Bogdan nekom od igraca iskenjao nesto (radio je to u Minhenu recimo), verovatno opravdano,al nije to njegova uloga.
Koliko sam procitao Bogdan je izasao nasmejan iz svlacionice, i po misljenju nekih ljudi govor tela je bio takav da je sve izgladjeno. TO je bila jedna vaspitna mera koja mu je trebala, a da ne pricam kakav autoritet je sad Dule izgradio.
Ok, zrtvovao je utakmicu,al ima jos 8 kola do kraja ABA lige. Prosle godine smo pukli mnogo bitniju tekmu od Olimpije pa smo se izvukli.
Tepic je u timu mesecak dana, ne verujem da je kondicioni kriv i za njegovu povredu.

Inace, stize igrac uskoro. Stranac.

Ne sme čovek da kaže ni da je pogrešio

Ja nisam rekao da Dule nije pogresio. mozda jeste. Ovaj poraz ce nas mozda mnogo kostati. I imao je Dule jos gresaka , i to ne malo. Al to je ono sto ga cini trenercinom. Iz svake je nesto naucio, i sto je jos vaznije, tim je naucio.

Meni se samo ne svidja ova hajka na njega, i na ceo Partizan odjednom. Ok , u kanalu smo,al ne vidim odakle pojedincima obraza da pisu toliko grozota jebote..
Ne mislim pritom ovde na tebe, nego ima mnogo takvih..

A to sto ganci sad odjednom podrzavaju Duleta, nije nista cudno. Trenutno imaju osecaj da su miljama ispred nas (sto i jesu, pre svega zbog broja igraca) pa su u fazonu, daj da pohvalimo nesto dobro, da ne ispadne da ih samo vredjamo. Cim se pokaze da smo konkurentni (a verujem da ce se vec u kupu dobro sjebati cigani) vratice se oni na staru plocu - odakle vam pare za pojacanja, dule govnar prodaje tekme zbog ostavljanja bogdana u svlacionici a gagula pljuje i slicno.

Srecom, Tepa 2-3 ndelje van terena. Srecom, jer nije duze.
http://mondo.rs/a656659/Sport/Kosarka/Tepic-lakse-povredjen-propusta-Kup.html

Inace, neki lik napisao sinoc na blicu kako je u Aziji uplacen milion na poraz Partizana, i naravno odmah se reklo kako smo namestili i kako sad dolaze 2,3 vrsna igraca od para koje smo dobili na kladionici :D

смрадови новинарски

Od toga da Bogdan navija za Zvezdu pa mesecima pokušava da raskine ugovor da bi prešao tamo

Bogdan navija za Zvezdu, to je sto posto tačno, a ovo drugo i da hoće ne može, u stvari moći će, ali za dve ili tri godine.

Inače ovo za Teparu još nije sto posto sigurno, to jest još ne zna se tačna dužina pauze, ali se pretpostavlja da je 2 ili 3 nedelje, što je dobro u ovakvoj situaciji. Elem, šta je sa Žoom?

Bogdan navija za Zvezdu

NaviJAO.