KK Partizan

1. Ладно је Богдану препоручио Кад су цветале тикве

То је читао Милоје ономад
    http://www.sportskacentrala.com/kosarka/goodyear/2005-06/tuca4-part-hem-1.jpg

2. Evo i zvanicno: http://www.euroleague.net/news/i/138175/180

Jbt Levski jebeni ide u ove kvalifikacije lolo

Idemo u pohod na Cipiripi kup. Zeljko za Bogdana daje milionce dolara, prodati i Bertu dovesti bar upola dobre igrace i to je to.

3. Meni nisu oni iznenađenje, nego jebeni Levski. Ko bre njih gura toliko? Koliko je para tamo uletelo kad su odjednom svuda?

4. Aha, vidiš ja slabo pratim to oko kinte i tako te stvari, pa nemam pojma. A je l' Marinović otišao tamo ono beše?

5. Odluka očekivana. Da bi dobio bilo kakvu pozivnicu ULEBA moraš da daš garancije da ćeš da uložiš ozbiljan novac. Jebe se njima za tradiciju, navijače, rezultate i ostalo. Pare su jedino merilo. Ako mislite da je FMP dobio pozivnicu jer je bio prvi u regularnom delu onda ste naivni, dobili su je jer su dali garanciju da će da nastave sa ulaganjem. Ove su oko 7 milki sledeće minimum toliko a verovatno i više. Samo tako može da se dobije pozivnica u EL koja nije zaslužena na terenu, samo pogledajte primer Budiveljnika, pre toga Prokoma itd. Eto recimo Lukoil stoji iza Bugara i eto njih u kvalifikacijama.
    I da smo bili prvi u regularnom delu i ispušili u polufinalu ne bi dobili pozivnicu, jer mi para nemamo. A kad neko odustane to mesto se vraća ULEBU i on odlučuje, ABA se tu nije pitala ništa. Apsolutno ništa. ULEB je dobio garancije i to je to.

6. Da osvojimo i ovo govance od takmičenja :)

7. Pa realno ako nam ekipa bude i nešto slabija nego ove godine, a takmičenje ostane na ovom nivou polufinale nam je sigurica, mada nisam siguran koliko ćemo mi ozbiljno shvatiti to takmičenje. Tačnije, ne mi nego, koliko će se imati volje u stručnom štabu da se to ozbiljnije igra.

8. Pa s obzirom da se EL moze ostvariti kroz to takmicenje , ne vidim zasto ne pokusati..
    Ili od starta igrati neozbiljno i razigravati klince, ili igrati jako do samog kraja. Sve izmedju toga je klasicno slamanje kurca..

9. Inače vidim da je neko opšte mišljenje da Levski nije zaslužio da uđe u kvalifikacije, ali i sami znamo da EL fura fazon da ko ima love taj igra i bole ih kurac za sve ostale parametre, a ta kinta je jedini preduslov gde mi kuburimo. Taj isti Levski ćemo i Cedevita i FMP i mi razšrafiti u ABA ligi.

Jednostavno sami smo krivi što nismo ušli u finale i što nas je Cedevita pobedila. Moramo da se potrudimo da se tako nešto ne dogodi i da ne dolazimo u situaciju da odlučuje nešto drugo osim terena oko toga svega, jer ako dođe do toga, mi nemamo tu šta da tražimo. Šta izborimo to i igramo.

10. Boktejebo, Levski ima KK? xD

11. Taj isti Levski ćemo i Cedevita i FMP i mi razšrafiti u ABA ligi.

Ček, ček, ček. Oni igraju u Jadranskoj ligi sledeće godine?!

12. Auuu, nisam znao... Bojkot! Nećemo ligu sa Bugarima!

13. Ćut bre, dok nam nisu još i neke šipce uvalili :)

14. Moramo da se potrudimo da se tako nešto ne dogodi i da ne dolazimo u situaciju da odlučuje nešto drugo osim terena oko toga svega

I moramo da se iscimamo da u jebenoj ligi ne bude jedna tekma ta koja odlucuje nego da se igra plej of, pa makar i sa 4 tima. Na po 2 pobede,minimum

15. I moramo da se iscimamo da u jebenoj ligi ne bude jedna tekma ta koja odlucuje nego da se igra plej of, pa makar i sa 4 tima. Na po 2 pobede,minimum

Pa nemam pojma, meni je i ovako OK. Ajde eventualno ono dve utakmice u polufinalu. Jedna kući, jedna u gostima, a finale jedna tekma. I ovako je pretrpano. Ko zna koliko smo utakmica i ove godine odigrali.

16. Džoni jel se računaju za f4? Mislim najjače da će Bugari da nam igraju f4, al čisto da proverim. P.S. CIPIRIPIRIPIRIPI

17. Nego Draganu Milosavljeviću ističe ugovor uskoro. To sam potpuno zaboravio. Da li će produžiti da igra Cipiripi kup?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.