U stvari je u originalu bilo poverioce nas koji si na nebesima nek bude stabilna kamatna stopa tvoja neka bude kurs tvoj i u Vavilonu kao i u Ninivi, kamatu nasu nasusnu daj nam danas i oprosti nam kredite nase kao sto i mi oprastamo duznicima nasim i ne bacaj prokletstvo na nas no izbavi nas od uterivaca amin.
Za svetitelja ne znam, ali su, između ostalog, bili optuženi za klanjanje liku koji je valjda predstavljao đavola (rogovi, bradica, životinjska glava). Zvao se Bafet ili tome slično, davno sam čitao o templarima.
vercingetorix1994
Aj daj nešto lakše, onu knjigu o istoriji finansija nisam čitao niti imam nameru.
ja jedem prase
Више среће други пут.
Хинт: прво слово је "И".
Haze
Inteza hahhhahahahaha, salim se mozda Istarefinansiranje.
vercingetorix1994
Ištarina Banka, Haze.
Haze
U stvari je u originalu bilo poverioce nas koji si na nebesima nek bude stabilna kamatna stopa tvoja neka bude kurs tvoj i u Vavilonu kao i u Ninivi, kamatu nasu nasusnu daj nam danas i oprosti nam kredite nase kao sto i mi oprastamo duznicima nasim i ne bacaj prokletstvo na nas no izbavi nas od uterivaca amin.
vercingetorix1994
Aj dajte novo pitanje, smorih se za medalju.
Blake Griffin
Evo vam jedno ulta zanimljivo:
LuKaShh
Neka droga?
Blake Griffin
Aha. :) Moram da palim, u pitanju je kokain. Doduše, jako mali procenat, ali opet... :)
LuKaShh
Sterija
Mislim da je bilo pre kosovskog boja, da je to Lazar nešto sredio.
vercingetorix1994
1375. godine.
LuKaShh
1375. je,neka neko postavi novo pitanje.
vercingetorix1994
Evo ja ću. Koje godine se odigrala bitka kod Akcijuma?
Haze
2 septembra 31 godine pre nove ere.
vercingetorix1994
Tačno. Aj novo pitanje.
Haze
dr-house
Za svetitelja ne znam, ali su, između ostalog, bili optuženi za klanjanje liku koji je valjda predstavljao đavola (rogovi, bradica, životinjska glava). Zvao se Bafet ili tome slično, davno sam čitao o templarima.
vercingetorix1994
Sveti Jovan Krstitelj.
Луди Чак
Bafomet.