Prijava

Šta je istoričari?
Ne želite više da se igrate guglanja jer smo vam usrali koncepciju?

Evo jedno lako pitanje.
Gde je leš Draže Mihajlovića?

Tačan odgovor, pitaj dalje.

Gde je sveti gral?

Na jednom tajnom mestu.

Na limundu, okačiću ovde link.

Sveti gral je jedno vreme čuvan u manastiru Gradac, gde ga je donela Jelena Anžujska odnosno njeni rođaci. Kada su monasi napuštali manastir, sakrili su ga u skrivnicu, koja se nalazila na zapadnom zidu crkve, na fresci raspeća Hristovog, u podnožju krsta. Čitav vek kasnije, neki francuski putnici su kao slučajno prolazili tim krajem i nakon njih je ostala obijena i ispražnjena skrivnica. Rupa na zidu se i danas može videti (na slici desno od krsta gledano od strane posmatrača, pravougaoni otvor):
http://roditeljsrbija.com/wp-content/uploads/gradac_5.jpg

солидна парада гуглања на 500 страна

Nama je profan iz istorije govorio da su za sve revolucije odgovorni iluminati...
Da li je to istinay?

Mislim na revolucije od 17 veka i dalje.

dobro, znači i za industrijsku?

Da. On nam je objasnio i kako su to napravili, ali sam zaboravio.

onda živili iluminati

Која три народа једини у Европи нису имали добровољце у Вермахту (Хитлеровој војсци) током Другог свјетског рата?

Bugari, Italijani i Hrvati.

Sad shalu na stranu, koji to pametnjakovic tvrdi da ima kompletnu dokumentaciju Vermahta iz koje je izveo ovaj zakljucak?

Pretpostavljam da pod 'dobrovoljci' podrazumjeva samo grupe u nekom značajnijem broju, kao što je npr onaj četnički odred koji je (a ne znam da li je i sada) bio aktuelan u Ukrajini, ili ako je bio neki pojedinac vrijedan pomena (npr. znamo da je u Crnoj Gori među partizanima bio neki crnac čija je familija živila u Ulcinju ali sumnjam da je to toliko bitno da bi rekli da je partizanski pokret na našim prostorima uključivao i crnce).

Evo da probam da lupim, pa mi ti kao na skočku u slagalici reci jesam li ubo koga:

Škoti, Crnogorci (ako nas smatraš narodom lololo), Švajcarci (mada me ne bi čudilo da je bilo i tamo poneko na svoju ruku da ode)

Бомбас, не мислим на појединце (ако на то мислиш) већ формиране јединице неког народа које су добровољно служиле у Вермахту. Носили су њемачку униформу са својим пришивеним грбом. Занимљиво да само три народа нису.
Ћиро ниси погодио ниједног. А јбг, тад нисте постојали као народ.
Ео да појасним на примјеру. Знамо да Кроасани јесу, то је лако (лоло), и било је око 10 000 добровољаца који су погинули на Источном фронту у посебној хрватској јединици. Носили су њемачку опрему а на рукаву су имали пришивену шаховницу.

grci belgijanci i englezi?