Prijava

Truć, ubij ti mene ako sam ja razumeo šta je time uređeno. Nem0, ja bih pre rekao da je fazon to što je on jednom bio biran za precednika dok smo još bili zajednica SCG pa da mu se zato ne računa taj 1. mandat. A je l' moraju da budu 2 puna mandata ili ne da bi izgubio pravo da se 3. put kandiduje?

@Блејк
Пише да се наредни избор за председника рачуна као први у смислу члана Устава који је цитирала нем0. Тј. ако си био председник пре 2006. сто пута, можеш да будеш још два пута биран. И не морају да буду два пуна мандата. Читај шта пише.

Једино што остаје нејасно је да ли Устав под "биран" мисли на све који су се кандидовали или само на изабраног.

Ustav važi samo za opoziciju i narod. Ostali su dobili opravdanje od lekara.

Trućko, pa valjda bod biran podrazumevaju da si bio na funkciji, majku mu, ne znam šta je tu nejasno. A što se tiče ovoga oko biranja predsednika, što lepo nismo uveli diktaturu kad se prethodni mandati ne računaju? Tako lepo mogu da kad mu istekne sledeći mandat da usvoje novi Ustav po kojem se isto tako prethodni mandati ne računaju. Kakva smo banančina od države, jebote... Doduše, ako se ja dobro sećam, za to bi im bila potrebna dvotrećinska većina u Skupštini, ali kad malo bolje pogledam, mogli bi da je ostvare. Ali to je sad čista hipotetika.

Па ако је биран исто што и изабран онда је тако. Али ја нисам сигуран. Јебига, видиш да је машинерија још 2006. знала колико ће Тадић да јаше. А, ако се не варам, тај закон је донела Влада у којој није био ДС. То је био период кохабитације.

Čekaj bre, DS je na vlasti od 2004. a Ustav je donet 2006. Je l' misliš na kohabitaciju Tadića i Koštunice? Pa ti si citirao da je iz Ustava od 2006.

Није био ДС на власти 2006. Тадић је био председник, а СПС је подржавао мањинску владу ДСС-а, Г17, СПО-а и других.

Hm, što sam ja bio u tripu da su oni od 2004. na vlasti? Svašta.

kapiram da ipak neću izlaziti, kolko me razočarao ds sve se pribojavam da tomu ne zaokružim, a tim činom bih se izjednačio s većinom imbecila koji bi isto to zaokružili sa

ЖУТИ СУ ГОРИ ОД СЛОБЕ, ТАДИЋЕ УСТАШО ПУШN КУРАС

u glavi

Почиње дуел! Јесте припремили семенке и пиво? :Д Да видимо 'оће бити неке пљувачине...

Kokice i Kokiška. Nije mi ovo dovoljno kvalitetno za vops. Nego, zove li se emisija "Rč na rč", ne videh najbolje?

Е и ја сам се разочар'о. Није ово толико занимљиво било колико сам очекив'о. Било би до јаја да су без времена у студију, па да упадају један другом у реч, надгласују један другог и свађају се к'о најгори сељобери. :Д

Највероватније нећу гласати. Не могу да прогутам да гласам за једног говнара, ал волео бих да скину оног другог говнара....тако да у мојој глави не постоји парламентарна већина која би одлучила....

Ovo bukvalno bilo čitanje prezentacije napisane jutros na wc šolji.

Који крш јеботе... Боље да су пустили репризу оне из прошле кампање.

jedan polupismeno baljezga
drugi se samo nesto hvali sta je sve uradio

ni jedan ni drugi da odgovore ni na jedno pitanje

od mene glas nece videti

je l ste primetili kako su se trudili da ne spomenu SPS?
narocito tadic, ispade da su 90tih vladali samo radikali na celu sa nikolicem

I da je Seceroski umesto Nikolica za njega bih glasao. Samo da ne gledam ova zuto-plava govna vise..

ima pravo da se kandiduje opet zato sto je dao ostavku a nije mu istekao mandat...