Prijava

Hej Sloveni je moja prva himna, bome bila bi i poslednja da nisam optimističan po pitanju boljitka i napretka u ovoj državi. Ima nade, ima šanse. Bože pravde je monarhističko govno od himne, zato predlažem himnu prve revolucionarne, slobodarske, moderne, kulturne, misleće Srbije- Vostani Serbie. Tekst je prst u oko susjedima (Herceg-Bosna i Lika, to je naša dika) i šušjedima (Crna Goro, sestro mila), melodija zbilja vozdiže (ne u cecabojkovićevskom maniru Ivane Žigon, već onako, muški!), tako da mislim da je Dositej jedini izobjašnjavao po pitanju insurekcije (lololo) Srblju i da je čovek napisao ubedljivo najbolju himnu Srbije svih vremena. Ali ne, mi više volimo oslanjanje na iracionalno i apsurdno i da u himni slavimo nekoga ko čak ni nije Srbin- Bog.

Može Vostani Serbije, bolja je nego ovo sranje što liči na Deutchland uber allles.

Slažem se, Valdemare. Takođe valja razmisliti i o grbu. Pun buljuk tih orlova i kojekakvih nakaznih ptičurina iz okoline Černobilja, eno i Škiperia ima jednoga na zastavi. On predstavlja izreku- caru carevo, Bogu božije, odnosno simbol je podeljenosti i podređenosti materijalnog i duhovnog u jednoj državi. Aj ovog duhovnog- to mi i ne smeta, ali šta koji kurac dežela republikanskog uređenja ima sa bilo čime monarhističkim, osim mračne prošlosti feudalizma i apsolutizma?! I čemu kruna Nemanjića na grbu? Kapiram da bi to trebalo da nas podseća na Dušanovu Srbiju, carsku istoriju Srbije i Srbiju u njenim prirodnim granicama, ali ljudi moji, vremena su se promenila, Grci su nam danas braća, jelte, sa kojima ni u snu ne bi ulazili u konflikt oko teritorije, granice prirodne Srbije (ne upotrebljavajte termin "velika", susjedi tim pojmom opravdaju sve svoje zločine i genocide nad Srbima) pomerene su zapadno, ka Istri i Beloj Krajini, shodno tomU treba nam i novi državni trademark.

Ajd što je kruna na grbu, ali na zastavi? ŠKK?

Da li sada shvataš da je veličina i količina apsurda u banana kvazi državici Srbiji tolika da nam je on (apsurd) postao oficijalni simbol pa smo ga turili i na zastavu?

http://youtu.be/g6LIPjXPcV8

Nije loša ni ona verzija ranije postavljena, a sviđa mi se i predlog Dilana Ulazak u harem

Nije loša ni ona verzija ranije postavljena, a sviđa mi se i predlog Dilana Ulazak u harem

Naravno, ti si svestan da si postavio pesmu neonaci benda? Ona orlušina sa četiri ocila je prekopirana nemačka kokoška.
http://www.youtube.com/watch?v=4v1i8EOSf1k

NACIONALNA sloboda SOCIJALNA pravda.. Oči da vam istera.. Govna fašištička.

@Vlademar
Ali ta pesma je ok (koja u originalu i nije od tog benda). Jedino bi umesto "talmud im je prokleo duše" stavio "SOROŠ im je prokleo duše":)

Raspeće im je proklelo duše

Užasa li, sa kakvim mediokritetima ja delim internet domen nomen est omen

Koja bre Vizantija, pa oni su nam u srednjem veku bili najgori neprijatelji, ko danas Švabe, i na kraju smo im jebali sve živo i zauzeli njihove zemlje, i da nisu došli Turci, danas bi nam bila prestonica u Konstantinopolju.

Što je Vatikan za Hrvate i Hrvatstvo, to je Vizantija za Srbe i Srbstvo. Samo što je pravoslavno viđenje hrišćanstva nenasilno i tolerantno prema rimokatoličanstvu, dok obratno ne važi. Vizantincima smo pokrali heraldiku nakon što smo ih skršili, pa smo se još i smatrali legitimnim naslednicima Vizantije, tog imperijalističkog feudalističkog kolonijalističkog fragmenta nekada celovitog imperijalističkog feudalističkog kolonijalističkog rimskog carstva