Prijava

Ne dodaj, postojala je Krfska deklaracija o osnivanju Jugoslavije, iz 1917, koja je podrazumevala da srpske trupe zauzmu teritorije današnje Bosne, Hrvatske i Slovenije, i da se onda napravi kraljevina Jugoslavija. Koji je to bio imperijalizam? Hrvati nisu sami mogli da održe toliko jadranske obale (koja je delimično i dalje pripadala Talijanima), Slovenci su se bojali Austrije i onako osakaćene, muslimanski element još nije bio priznat i nije znao šta će sa sobom. Svima je odgovaralo da Srbi upadnu u Austrougarsku i da se napravi Jugoslavija. Moguće je da su nas Hrvati i Slovenci shvatali kao zadrte gegule koji su došli da se iživljavaju, ali to je samo zato što to jesmo, i u svojoj zemlji, i sami prema sebi.

Тумачи ти то како хоћеш, али чињеница је да је наш краљ владао тим народима. Не кажем да је њима било лоше или да је то било лоше (мада се на крају испоставило да јесте), него да имамо ту црту да владамо и да се ширимо и да смо империјалисти и да ја то волим. лоллоло

Genocid ne, proterivanje da. Ne možeš na početku 19. veka da pričaš o ljudskim pravima na način na koji to činiš danas. Ljudi su tad bili malo jednostavniji i nisu lako zaboravljali:

Није чак ни протеривање, на силу су дошли на силу су отишли. Тко би гори ето је доли. Чак и да Турци нису правили разна зверства по Србији и наметали немогуће услове живота имали смо свако право да кажемо: мрш у пизду материну из које си измилео. Јер смо имали право на своју државу која нам је покорена и на своју слободу.

Ja računam od pada Smedereva do Prvog ustanka. Trebao bi i ti

Јесте, то је 350 година, одузми још 50 до 100 година наде да неће бити покорена и наде да ће бити ослобођена и остаје ти 5-6 генерација (без наде) под турцима и сад нека ми неко каже да имамо турске крви па да му јебем маму у пичку баш.

I MOJI BABA I DEDA ZNAČI 300 GODINE
Šalu na stranu, turske krvi najviše imaju bljgari i maćedonci. Kad odeš na jug Srbije, kao da si u Saudijsku Arabiju otišao. Samo im ešarpe fale, anatomski su kao jaje jajetu arapima

A i imaju taj mentalitet, geni čine svoje. Imao sam nekog drugara, vrcana, baš ima tu orijentalnu njušku. Pogađate koju je muziku najviše voleo i na koju je padao u trans- zurle i talambasi. Na Fazlijin viski i kolu razbijao čaše. Dok sam ja sa druge strane naklonjen instrumentalnoj muzici. Dakle, i po vrsti muzike koju neko sluša, moguće je donekle zaključiti čija to krv mu venama teče. Inače, tog sam zlikovca odbacio i prekinuo svaki kontakt, jer me je debelo izradio na račun moje dobrote i empatije.

Тумачи ти то како хоћеш, али чињеница је да је наш краљ владао тим народима.

A koga bi uzeli, potomke kralja Tomislava, ili potomke Kotromanića? Ili da nađu nekog Samovog potomka? Ili Samuila?

Po ocu sam iz Bosne, znači bio sam pod Turcima do 1878, aupičkumaterinu. Zato nisam plav.

Valdemare, ti si potomak BOGUMILA TVOJI PRECI SU BILI VERNICI CRKVE BOSANSKE