Prijava

FMN :))*

Friendly face !! :))

Ustao, radio do 16, spavao do 19, gledao derbi.

Школа, јео, гледао филм, јео, и сад блејим овде.

Prilično dosadan. Ustao u 8, radim od 9, štelujem neke signale - oči ispadoše, ručak u 12 sa društvom, radiću do jedno 7. Možda padne neki dokumentarac i čitanje WIRED-a, ako žena bude htela - biće i "bonga-bonga" večeras lolo. I tako, skoro svaki dan isti, ništa novo, ništa divlje.

Колико жена често хоће бонг бонга?

Čitavu noć nisam oka skloopio kako Bog zapovjeda.. Komšija slavio Djurdjevdan i nedje oko 12 sjelo njih 20 i pjevali uz gusle..
Usto u 9.. Gledam oćel kiša nećel kiša.. Skuvo jaja i viršle, pojeo, popio kafu, ispušio cigar i opet gledam oćel kiša nećel kiša.. Otišao biciklom u Hase (5 kilometara u jednom pravcu) U tom me ufati jebena kiša pa sam stao na Petrić pumpu i čekao da prodje..
Kad je prošla kiša ja odem dje sam naumio, u firmu da uzmem materijal za neki projekat.
Al kurac, nema nikog u firmi. Zovem čoveka, kažem mu da se nadjemo na oktan pumpi..
Čeko ga pola sata, iako je rekao da će doći za 5 min.
U tom me on nazva i pita dje sam ja i na koji oktan je mislio.
JA skonta da sam zajebo čoeka jer ga čekam na pogrešnoj pumpi..
Izvinjivao se, i reko mu dje ga čekam. Onda je on došao sa pasatom peticom i ja naki mokar sjeo u njegovo auto i otišli do firme i tu se dogovorili za projekat.
Kad sam krenuo kući sa biciklom svratim malo do sestrića da se igram sa njim..
Malo se igro, kad on zaspa.. Setih se da moram svašta nešto da odštamapam pa sam se vrno na biciklo. Došo kući, bacio sve na usb i otišo da iskopiram.. Kaku sam pičko vido u kopirnici koma.. I vratim se, odgledo malo Snukera i Prijatelje i sjeo da lafo radim projekat. Al ne Reži vraže, čim sam sjeo za komp, aj malo slagalice aj malo vam aj malo tam i dodjem na vukajliju i vidim ovu mega šit temu..

Hahaha, Groka vojvoda kobedijo!

Plavuša ili brineta u kopirnici?

Crnka.. Ma sponzoruša, čim je videla bicikl zinula :)

Устао сам, избацао га у кревету, јео, кренуо на бус, стиго на посао, на послу се мувао око колегиница, отишао у толет за особље, избацао га у вц шољу, вратио се на посао, и тако пар пута у току посла, вратио се кући, избацао га, појео ајвар фета сир и бело месо, и сада лежим.

Divan dan. Saznala sam da neću ići u Poljsku, za šta se spremam već godinu dana, jer je preskupo. Najradije bih ga izbrisala, kao i sve ljude sa ove planete.

E, jebiga. Dodji kod mene u Cacak, jeftinije...

Ja sam danas ustao u deset, a trebao u 8 da idem na predavanje, al ko ga jebe. Onda kad sam usto zevao malo po netu, srao na vukajliji, srao na fejsu. Usao u menadzer, pikao do 3 popodne, usao u Ligu sampiona. Zjevo malo napolju, popio par rakija sa drugovima, popio par piva sa drugovima, pre toga popio kilo fante sam, sad sam jeo neko pecenje sto doneo cimer jer mu slava i sad cu opet da kenjam ovde i posle cu didem da spavam. I sutra opet isto. Dok se jednog dana ne ubijem.

Доџи код чика Јеабач-а, јефтиније ће те испасти...........

današnji dan - nikakav, u odnosu na sutrašnji

Probudio se u 5:15 da idem na posao, javili su mi da danas ne radimo.
Dan ne može biti bolji, kad bi bombardovali opet, meni bi savršen dan bio.
Ko razumije, shvatiće.