Teret@n@

1. Како кад, на пример данас сам радио 70х5, 100х3, 120х3, 140х3, 150х2. Обично бих одрадио још коју серију са 140 али нисам имао воље, елана.

Свака част, ја о тој килажи могу само да сањам тренутно :)

Урадим загријавање са 50, радим серије отприлике 70х8-10, 80х8, 86х6-8 како кад, углавном ми се ту врти килажа, али не идем на њу свакако, урадим по 4 серије чучња и добро је то... :)
    Како ти се одрази на хипертрофију тај мали број понављања? :)

Урадих сад леђа у теретани, уф, унаказио сам их, баш се размишљам да кренем у ову сад теретану, али је тип продао бучице, тако да за потисак са равне клупе за груди имам бучице од само 24 кила, а то је го курац јебем ли га и за рамена исто тако....
    Не знам, то ме кочи само у пм, виђећемо што ће бит' :)

Јебем ли га, заборавих да пробам максимум на бенч, ево се сад $етих тога кад почех да куцам ово :Д

2. Ja danas radio čučanj i iskorak, jedva hodam, noge mi klecaju. Biće zajebano ovih dana. :)

3. Не знам како се одрази на хипертрофију јер поред тегова радим и калистенију дому својему :Д мада и као загревање урадим неке искораке 2х12 на празно.

4. Zar ima boljeg osećaja od onoga kada odradiš noge pa se osećaš kao invalid? Znaš da si vrhunski odradio trening, budeš srećan. Bar ja.

Koliko vremena utrošite na istezanje? Po meni neizostavan deo treninga.

5. ја у неђељу урадио пет серија чучњева, пет екстензија и лист мало, реко' никакав тренинг, а упала ме уби...

На истезање утрошим укупно 36 секунди од чега 15 утрошим на фатање руку јер ми бјеже зато што сам огроман.

6. A istezanje nogu? lol

7. Е на њих утрошим 40 секунди, а на лист по 10 секунди иза сваке серије :Д

8. Auu... Ja se minimum 20 minuta istežem, al' to zato što svaki dan noge istežem. Ostala navika sa kikboksa, a i nekako mi prijatnije kada se u fulu istegnem.

9. Све ми дође да пробам ово али без трчања лоло. Контам 100 згибова би урадио све ие серија од 5 дакле 20 серија и ту смо. Е сад 200 склекова, ту би био већ тотални умор и отказ мишића, оно кад гураш а тело се не помера. На 300 чучњева мислим да бих се исповраћао.

http://www.crossfit.com/mt-archive2/000881.html

10. Мислим да би могао то да одрадиш све лагано :)
    По серијама и ето...
    Чучњеве је мој дебељуца комшија радио и то 110 комада, а никад ништа не ради :))

11. Ja bio u Jagodini kod ortaka pre mesec dana i on se kreće u tom nekom društvu Strit vorkautera i oni me prozivali za teretanu ja kao šta je pičke oni šta ja šta i kao smiri se situacija razdvoji nas taj zajednički drug. I ja mu kažem, e pičko što ne radiš noge nekad i on meni ajde da radimo čučnjeve ja kao ajde misleći da ćemo da radimo sa nekim opterećenjem ili bar na jednoj nozi, ali neće oni i ja pristanem da radim bodivejt čučnjeve u seriji.

Doduše sve se mnogo manje dramatično izdešavalo i sa manje tenzije i psovki.
    I uradim 120 čučnjeva ko iz pičke, samo jedan lik uradio više od mene (150).
    Osim što fizički kondišunuješ telo na drugačiji način fizičke aktivnosti (manje od 10 ponavljanja) mnogo veliku ulogu igra i psiha tu. Jer kad radim malo ponavljanja mogu sebe da prevarim kao "aj još jednom" i izvučem iz muda i uradim 9 umesto 8 (12.5% više), a kod ovoga uradiš 100 i kao "aj još jedan" i pomisliš "za koji kurac ovde ko kreten idem 5 minuta gore dole, šta mi ovo treba u životu?" nema smisla da se cimaš zbog 1%.

Poenta posta: Stritvorkaut je za pičke, neću u vojsku da idem pa da mi treba izdržljivost na duge staze.

12. Ја нисам никад пробао, нити ћу :Д
    Али свакако нисам сигуран колико могу тих понављања и гована... То што кажеш, навикнеш на 10-12 понављања максимум и то је то, мислим да се блокираш на тај начин, али ко зна, не мора да значи :)

13. Данас сам тако уништио квадрицепс да сам имао осећај као да ће ми се ноге одвојити од остатка тела. Непроцењиво.

14. http://www.youtube.com/watch?v=_XvQyzXFD1Q

ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХА а све му јебем на свијет' како је смијешан :Д
    Лик је сто посто у праву, дефинитивно, мало је лупио оно за делтоид кад је закривљен, али је у праву и слажем се са њим скроз :Д

Али за Кали масл - ОВАЈ ТВРДИ ДА ЈЕ НЕЧУРАЛ ПА ОН НИЈЕ НОРМАЛАН :Д

15. Све ми дође да пробам ово али без трчања лоло. Контам 100 згибова би урадио све ие серија од 5 дакле 20 серија и ту смо. Е сад 200 склекова, ту би био већ тотални умор и отказ мишића, оно кад гураш а тело се не помера. На 300 чучњева мислим да бих се исповраћао.

http://www.crossfit.com/mt-archive2/000881.html

Ove i slicne programe ja picim po cijelo ljeto. Nije problem uopste kad se malo ufuras. Meni su najgore prve 2 sedmice, a onda ih radim ispod pola sata uglavnom. Najgori mi je bio, doveo me do povracanja, ovaj:

20 zgibova
    30 sklekova
    40 trbusnjaka
    50 cucnjeva

bez pauze, pauza izmedju krugova tacno 3 min, a imas ukupno 5 krugova. Razvaljivao me taj program prvih par puta, a kasnije sam radio 10 krugova u komadu lolol. Radio sam onaj 300 program za 21 minut. Valjda su oni picili za 16-17, ali to je stvarno naucna fantastika.

16. Evo jos tih CrossFit koje sam ja radio:

Angie

100 Pull-ups
    100 Push-ups
    100 Sit-ups
    100 Squats

For Time
    Complete all reps of each exercise before moving to the next.
    -----------------------------------
    Barbara

20 Pull-ups
    30 Push-ups
    40 Sit-ups
    50 Squats

Rest precisely three minutes between each round.
    5 rounds, time each round
    ----------------------------------
    Chelsea

5 Pull-ups
    10 Push-ups
    15 Squats

Each min on the min for 30 min
    ------------------------------------
    THE "ORIGINAL" 300 WORKOUT

• Pullups - 25 reps
    • Barbell Deadlift with 135 lbs. - 50 reps
    • Pushups - 50 reps
    • 24-inch Box Jumps - 50 reps
    • Floor Wipers - 50 reps
    • Single-Arm Clean-and-Press with 36 lbs Kettlebell - 50 reps
    • Pullups - 25 reps
    -----------------------------------------
    The CrossFit-Inspired Pyramid

Do these as fast as you can, with no rest.

5 Handstand Push-ups
    10 Dead Lifts
    15 Toes to Bar
    20 Box Jumps
    25 Kettlebell Swings
    30 Wall Balls
    25 Kettlebell Swings
    20 Box Jumps
    15 Toes to Bar
    10 Dead Lifts
    5 Handstand Push-ups

Samo sto sam ja ovdje umjesto Handstand Push-ups radio 50 obicnih.

17. Пази што неки имају женкса имена лоло. Свака част, какве си бенефите имао од овога?

18. Cini mi se da svi CrossFit programi imaju zenska imena. Ovo je dobro za skidanje sala definitivno, za kondiciju i izdrzljivost naravno. Nema sta, kad vidis da ti se ne povraca poslije treninga i kad mozes ustati sa stolice cim zavrsis osjetis sve benefite lolo. Meni licno je dobro zato sto skinem visak zimske mase lolo.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.