Prijava

Upravo tako, poslednjih par ponavljanja i mora da se vara, nekad i kad oćeš da izvučeš do kraja seriju, ne može lepo, presis'o mišić.
Čudno, ali čak ne radim sa nekim baš većim težinama (bar tu vežbu). Mada iskustvo pokazuje da što sa većim težinama radim to će biti nepravilnije i pogađa se potpuno druga mišićna grupa i nastaju povrede. Što bi to moj bratić rekao ''vučeš težinu iz malog prsta'' :D

Pa jebiga, nije to neka nauka, fokusiraš se na mišić koji radiš i uzmeš najveću težinu s kojom možeš bar 5 striktnih ponavljanja, pa varaš poslednja 2-3 ako treba. Ili uzmeš manju težinu pa ga pržiš 10-20 ponavljanja. Sa šipkama obično radim ovo prvo, pa onda s bučicama ovo drugo.

Sutra ortak i ja krećemo u teretanu, mršavi smo i slabi. Dajte par nekih brzih dženeral saveta šta i kako, jer ovde ima previše linkova i sranja. Doći će i malo iskusniji ortak da pomogne, ali ne verujem mu previše, jer je ciganj.

Prvi post jebogabog.

Zavisi koliko ste mršavi i slabi. Ako ste fazon 65 kg na 185 ne znam šta da vam kažem osim - bolje platite kurvu za te pare.
Uostalom, pitajte trenere u teretani, ako su iole normalni moći će da vas posavetuju kako valja, bar za najosnovnije stvari... kod mene u teretani su skroz ok likovi, znaju znanje i oće da pomognu.

Full body или 5x5. Ал оно, ако сте апсолутни почетници научите како се која вежба зове, шта која вежба ради, која справа за шта служи. Па онда пар основних концепта и једно две, три недеље рађења свега рандом, онда тек може неки програм.
http://www.exrx.net/

Је ли проба' неко онај ДМАЕ.... Скочко, Лаки...? :)

То је оно срање што је било у Џек3 д :))

Koliko ste upoznati sa kardio treningom koji se sastoji iz vežbanja svih delova tela sa po jednom vežbom. Na primer benč-grudi veslanje-ledja biceps-pregib triceps-sajla
noge-potisak ramena-letenje .. Ne moraju baš ove vežbe i svestan da sigurno neću veslanjem pogoditi komplet leđa ali poenta je da li se tada sagorevaju kalorije kao na traci i da li uopšte može telo da izdrži takav trening ?

To ti je mlaćenje uskurac, udri trčanje ili bajs

haha kakav je to kardio?
VIJAČA JE BOG I BATINA
I
J
A
Č
A

Ja bih svim početnicima preporučio da krenu sa Starting Strength ili Greyskull, plus mnogo mleka ako su baš mršavi. Ne mora baš galon dnevno kao što Riptou preporučuje, ali dve-tri litre su u redu.

Sanšajne, nemoj da mešaš trening snage i izolacione vežbe sa kardiom. Prosto ne ide. Svakako može da bude kardio da uzmeš laganu težinu na čučanj pa cepaš brzo 20 sekundi, pa odmaraš 10 ili tako neki fazon. Al to ostalo što si naveo nema smisla.

Posebno mi nije jasna ova njegova devojka, kao "ja ga u svemu podržavam". Koji kurac ga podržavaš, išamaraj ga kad je retard. Mnogo se ovajdio od njene podrške.