Prijava

SPOJLER SPOJLER SPOJLER

Moram da se slozim sa ovim "najgori kraj ikada". Jebote, i dalje ne verujem. Toliko su zbrzali sve u poslednjoj epizodi i toliko mi nisu jasne neke stvari. Prvo, koji kurac se Sakson vraca po Debru? Kao on je idiot koji ne zna da ce je cuvati panduri tamo, a pre toga se izvlacio sa gomilom ubistava? I sa kojom lakocom ga ubija Dexter. I sto koji kurac baca Debru, sta ako se dogodi cudo, pa ne bude biljka? I taj kraj, znaci...nemam reci. Bas sam se razocarao, ocekivao sam mnogo mnogo vise, cak sam i sam razmisljao, kako je moguce da ce da stave kraj fazon da se on nesto budi, i da sanja, i da se vrate na neku prvu epizodu, ali su ga usrali zestoko sa ovim...

I kako je uopste uspeo da se izvuce iz one oluje? Brod polupan par kilometara od obale, grmi, pljusti kisa, duva vetar, talasi...

Ja bih samo da pozdravim ovom prilikom Masukinu ćerku, i da pohvalim scenariste jer su nas tako mudro prevarili i naterali da mislimo da ona ima neko svoje mesto u kompletnoj priči.

I dalje cekam neko obavestenje, neku izjavu nekog mudonje iz serije, zasto su ovo napravili... nek' objasni..

Ma biće, garant, još jedna sezona ili makar film. Mada, što da i ne ostane ovako? Skenjao se sav, skontao da je sjebao sve ljude oko sebe do kojih mu je bilo stalo i jebiga, makar klinca da spasi.

Verovatno zato što nisu hteli da se odreknu serije za vjek vjekova ko što bi morali da dekster umire na kraju ili da ga ufate.Ko što rekoh film za 2,3 godine je sasvim realna opcija

Upravo. Nekad proljetos, ova što glumi Debru je rekla da joj je osma definitivno poslednja sezona u kojoj će glumiti, nešto tipa dosadilo joj.

Još bi veći fazon bio da uopšte ne snime ništa već ostave ovako nedorečeno :D

Ovaj više liči na Elwaya, ako ćemo iskreno.

Meni identican, i osmeh i friz. I jos nesto.

Po meni niđe veze.

Pošto se oni iz Blica znaju predomisliti pa ispraviti tekst kad pogriješe, nek za buduće naraštaje ostane ovdje ova genijalna radnja serije
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q77/578518_515346841890627_1671886172_n.jpg

Reći blicu da prepriča breaking bad da vidimo na čega će to da liči lolo

SPOILER ALERT!

Odgledah poslednju epizodu... Onako, sranje je epilog, možda ne koliko sam mislio da će biti, ali je sranje. Pored više kretenizama koji se viđaju u seriji, kretensko je preobraženje Dextera u samom finišu koje je jedan od glupljih highlightova serije.

Naravno, izdvojiću sledeće kretenizme: Hannah ulazi na aerodrom gde su razdeljene njene sike kao begunca i niko je ne vidi. Pre toga, ona bez problema odlazi do hotela, prodavnice, bolnice. Ok, promenila je dokumente, ali WTF?! Dalje, Dexter sestru onako spontano i do jaja isključuje sa aparata i krajnje nonšalantno je mrtvu iznosi iz bolnice, kao da nosi usrane gaće babe je operisala čukljeve.

Ipak, glavni momenat poslednje sezone je gluma ovog Saxona. Čovek je objasnio mimiku lica u rangu Bena Afflecka. Istu facu pravi svakim pojavljivanjem i samo kad je neka tenzija, izbulji one oči kao da ima zatvor. Da su bar ubacili nekog proverenijeg glumca kao glavnog antagonistu, možda bi i ličilo na nešto, ovako je go kurac.

Sve u svemu, serija pokazuje kvalitet u prvoj, drugoj i četvrtoj sezoni;iako je svaka sezona bogata s momentima vređenja inteligencije. Jedan ubica ubije majku, drugi ubije sestru, a sestra želi da se pojebe s bratom. Ako je išta pohvalno, to su veoma zdravi familijarni odnosi koji postoje u seriji.

Meni je i peta, sa Lumen, dobra, jer je tek tu počeo pokazivati da nije samo ubica, već da ima i ljudskosti u njemu. A ovu zadnju sezonu prvo usporiše, a nda pretjeraše sa ubrzavanjem u zadnjoj epizodi. Mogli su to i bolje. Svi viču, trebao je biti uhvaćen, ubijen, štagod. Ja se sa tim ne slažem. Ovako je ostao otvoren kraj, pa ti kontj u glavi šta se kasnije dešava.

Очајан крај... Какав квалитет има серија, па онда сезона са Тринитијем и све... Да су задржали тај или приближан ниво, могли би слободно рећи да је једна од најбољих свих времена. Овако и не баш. Крш режија у последњој сезони...

Odgledah i pročitah mnogo komentara da je kraj loš, mogli su to malo bolje uraditi. Lošije bi bilo da je otišao u Argentinui živio sretno i radosno sa Hanom do kraja svog života. Ja da sam autor moj kraj bi bio Dexter leži u sobi i sam sebi zabija nož u grudi jer se i sam Dexter uklapa u Herijev kod

Seriju su završili kao da su se u sred snimanja epizode smorili. U fazonu: "Oćemo da prekidamo?" "E ajde,smorilo više. Idemo kući"