Prijava

Ја им не верујем. Исто тако им не верујем да је убијен Бин Ладен.

Okupatoru ne vjerujem ništa taman da mi donesu Gadafija pred kuću.

Neko je već rekao: Ako je živ, demantovaće, ako je mrtav neće. Prosto.

А ко каже да се није нагодио са Америма к'о што је Хитлер наводно одрадио? Исценирају његову смрт, а он се повуче у неку припиздину где живи до дубоко у старост...

Ај сад. Још мало па ће кренути теорије завере и о томе.. Мада и то је могуће да се нагодио са њима.. Него је мени баш жао тог народа, најбоље су живели на континенту а сад неће ни упола такав стандард имати.

www1.serbiancafe.com/lat/vesti/8/92839/hitler-umro-u-argentini-1962-godine.html

Prosto.

Није просто. Ако је жив, сигурно се крије по неким вукојебинама, а демантовање би само погоршало ствари, а онда би Либија цела отишла у курац.

A ovako nije u kurcu? :)

Па јесте, али онда би Амери попиздели, бомбардовали би је док је не сравне са земљом. Сви знамо да се Америка умешала због нафте.

Da je Gadafiju toliko stalo do svoje zemlje, ne bi ni ratovao.

Stankela neverue a vala ni ja.

On je bio mrtav s prvom bombom koja je pala na Libiju, kakve veze ima da li juče, danas ili sutra?

Мислим да то никада нећемо сазнати. Не би он био једини који је исценирао своју смрт (или су му они исценирали), али ни једини кога су Амери ликвидирали јер је дошло до сукоба интереса.
Ја сам по том питању још увек судржан.

Mozda su ubili Mikija Manojlovica pa stavili njegov les posto je isti Gadafi, a Gadafi im dao neku kintu da ga sakriju negde.
Kenja mi se od tih teorija zavera.

Ја мислим да када објаве да је тако неко мртав то не може бити лаж, као на пример Бин Ладен, јер је њему најмањи проблем да узме да се слика и пошаље у свет.

и да. ево снимка.

сад једино да евентуално није подлегао ранама мада сумњам да није. баш се изврнуо.
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/2/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82/976128/%D0%93%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%84%D0%B8+%D1%98%D0%B5+%D0%BC%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%B2!.html

Правдољубиви и хумани народ Србије и остатка Европе је шокиран начином на који се хорде зла и кукавички агресори анимално иживљавају над мртвим телом Хероја Африке иначе добрим пријатељом нашег Војводе што невин чами у Хашком казамату.

Како ће један Американац објаснити детету шта је демократија док гледа како дивље авети страних плаћеника кидају и развлаче земне остатке највеће сина Либије?

Очекујем само нашу марионетску владу жутих и црвених да честита америчкој терористичкој багри ово убиство.

БОГ ВАС КЛЕО ПОГАНИ ИЗРОДИ, КУДА ЋЕТЕ С КЛЕТВОМ ПРАЂЕДОВСКОМ

Генерални секретар Уједињених нација Бан Кимун оценио је смрт Моамера Гадафија као историјски тренутак за либијски народ

Ali ovo... Kako ljude nije sramota jebote davati ovakve izjave. Ono- znamo svi da si marioneta čoveče ali ipak...

Ali ovo... Kako ljude nije sramota jebote davati ovakve izjave. Ono- znamo svi da si marioneta čoveče ali ipak...

Gramzivost, strah, ljigavost, beskičmenjaštvo, dekadencija, NOVAC, MOĆ, nemanje obraza, održanje status quo situacije .... Sve to zrači i emituje se iz UN. Kataklizma.

Olako pokazuju da su besni i ne kriju tu svoju emociju što je loš znak.

Visoka predstavnica EU za bezbednost i spoljnu politiku Ketrin Ešton pozdravila je pad grada Sirta i izveštaje o pogibiji Gadafija. “Pad Sirta označava kraj Gadafijeve ere”, rekla je ona u pismenoj izjavi. “Posle deset meseci izuzetnog požrtvovanja, libijski narod konačno može da ponosno i samouvereno kaže da je zbačen režim koji ih je terorisao i ugnjetavao više of četrdeset godina.”

Е ову курветину буљаву кад чујем није ми добро...

Pa dobro od ove Ketrin me i ne čudi, kao što me neće čuditi ni od Hilari Budaletine nego ovaj je ipak Predsednik UN-a. Bar da je izjava- Mi žalimo zbog bla bla ljudske žrtve i svih žrtava bla bla i nadamo se da će ubuduće bla bla...