Prijava

Гади ми се од свих њих. Због пара раде свакакве злочине, и све то завађењем народа и коришћењем својих пијуна. Али, ничија није горела до зоре...

Ko bi bio adekvatan da prenosi sahranu..možda Amidžić ?http://www.youtube.com/watch?v=PLK6QXFYCBU&feature=share

Ako su ameri i kompanija protiv nekoga meni ne treba veći dokaz da je taj čovek na dobrom mestu i da vuče prave poteze u interesu svog naroda.

Napustio nas je rijetko dobar čovjek i komunista. Revolucionarni život je ugaslia prljava ruka domaćeg izdajnika potpomognutog i nahuškanom od strane zapadnih imperijalista i kapitalista. Ali, ideja revolucije živi vječno u srcu proleterijata i potlačenih!

Bio živ ili mrtav, što je jebav'o - jebav'o.

ar je uopšte bitno jel ubijen neki pukovnik negdje u dalekoj africi ???

Mnogo je bitnije nego sto ces ti ikada moci da shvatis

+1

То није истина.

Dečko iz mog grada je bio tehnolog u Libiji... Imao je platu 7000 dolara sa plaćenim troškovima života...

Siromašne porodice su dobijale 1000 dolara pomoći, jer je Gadafi procenio da je nafta njihovo blago i dok je ima, narodu će biti isplaćivana ta suma...

Nekom je zasmetao ovaj standard, i jednostavno je nahuškao narod da ta pomoć treba biti veća i da ne žive dobro... Iako je Libija imala bolji standard od nekih zemalja Evropske Unije...

Mnogo je bitnije nego sto ces ti ikada moci da shvatis

+2
Либија је имала стандард боли глава. Кад је почео рат, баш сам прочитала негде како они живе. Стандард о ком велика већина може само да сања. А сад ће да живе као ми што живимо.

Либија има нафту, има паре, има излаз на Средоземно море - главни мотив "мировних мисија" у Либији и хушкања побуњеника и наоружавања истих. Америка - највеће зло и кривац за 90% патње у свету.

Svi znamo da je Amerika došla u Libiju po naftu. A ovi će za koju godinu da prave Gadafija od peska kad vide kako se živi kad Amerika uzme stvari u svoje ruke.

Inače što se tiče standarda čitao sam na netu da ako kola koštaju 20 000e držva isplaćuje 17 000e dok kupac treba da isplati ostatak. A hleb je koštao 10-15 dinara po našem.

Нису они ни били свесни какав су стандард имали. Зато сад кад виде како ће Америка да оплете по нафти, доћи ће им из дупета у главу. Али касно.

Muka mi je kad vidim kako se iživljavaju nad Gadafijevim mrtvim telom(ako je to on). Definitivno Libija je kolonizovana. Tek sada ima da osete sve "blagodeti" koje Ameri donose. Imali su mnogo toga, lepo su živeli. Imali su standard, imali besplatno školovanje, al nisu imali "demokratiju". E sad će da imaju "demokratiju", al će da izgube sve ostalo! Zanima me samo kad će ova Američka mašinerija potpomognuta evropskom borbom "za ljudska prava" da se zaustavi...

Koliko mi se čini NPS nije voljan da daje naftu, već su odbili par ugovora sa Francuzima i Britancima. A Ameri nisu imali toliko uticaja, bar ne u Libiji, RAF i Francuzčići su najviše gađali.

A Ameri nisu imali toliko uticaja, bar ne u Libiji, RAF i Francuzčići su najviše gađali.

?????? Objasni. Otvori mi oči. Spasi me pakla prezira i rđe. Prosvetli me.
Ne kontam.

Aj objasnite mi kako će to amerikanci da uzmu naftu iz Libije? Kupiće preduzeća koja se bave time? Pa zar pobunjenicima nije u cilju da oni i dalje izvoze naftu, sva ta postrojenja su tamo državna...

Voleo bih da mi neko ovo pojasni...

Ako mislite da će Ameri dobiti naftna polja zbog pomoći u akciji, ta priča mi ne pije vodu...