Prijava

Најозбиљније. :)

Уфф не да је лепо, него и сензуално сексипилно младо биће.

ццц, какви су то изрази.

ццц, какви су то изрази.

Искрени :)

Ja znam dve Višnje i obe su neke mršave. Kad čujem Jovana, to me asocira na neku pričljivu i veselu, Jelena na neku prosečnu... Za sebe ni bih znala reći, jedina sam sa tim imenom bila i u osnovnoj, i u srednjoj i na faksu. :)

A Marko, da prostiš Smare, uvek pomislim na nekog koji je kao dobar, ali ume da bude zloba i mlakonja, pošto četiri takva poznajem. xD

I vas ovde sve nekako bar vizualizujem... Ne toliko da zamišljam lik, ali nešto kakvi ste onako mi se podsvesno stvara u glavi. :)

Сморена ево ја тебе замиљам као секси хот гика у халтерима, црнка бледуњавог тена :)

Ja znam dve Višnje i obe su neke mršave.

Ето :)

A Marko, da prostiš Smare, uvek pomislim na nekog koji je kao dobar, ali ume da bude zloba i mlakonja, pošto četiri takva poznajem. xD

Само нисам млакоња :р
Не, стварно знам да будем јако безобразан :)

Vruće, vruće, jako si blizu. ;) Bledunjava jesam, samo nisam crnka neg' brineta. :)

Јес безобразан, нашао је Џимија у граду.
Како се зовеш Сморена?
И шта мислиш о нама.

Сморена је исто мршава, тиха је, али кад се расприча јебе му мајку за сва времена. Тако ми дјелује :)

Пих премишљао сам се између те две боје :) Но већ си ме заинтригирала!

Сморена, не брини се, тако он замишља све девојке, то му је фетиш изгледа. :Д

Како се зовеш Сморена?
И шта мислиш о нама.

Као на оним алкохоличарским састанцима. :Д

Сморена, не брини се, тако он замишља све девојке, то му је фетиш изгледа. :Д

Љољољо :Р

И шта мислиш о нама.

Hahahaha, ovo naravno najbitnije. Da hranite ego! :)
Ajde:
Reme- hm, hm... Na slici predstavnik Canidae... Neki fin tip, čini mi se, srednje pričljiv, posebno razgovetan ako se razume u temu, pomalo filozof, deluje mi da dosta čita. :)

BeboP- kul lik, opušten, mada mi deluje da umeš teško da se nadrndaš, ono baš onako... Kao da si nervčik pomalo. :) Nisi nrd, al' imaš kul interesovanja.

Smare- pa fin si, ma, o tebi više svi sve znaju, lep si, iako se stalno fotkaš i to, mislim da ti je to neka vrsta zaštitnog znaka na vuki, pa zato to neguješ, ne zbog narcisoidnosti, izrazglabali smo o tebi, tako da nema ni potrebe pričati... deluješ mi malo lenjo, ali ipak fin si nekako... Znači umeš da budeš bezobrazan? :)
Hm... U pravu si... Kad se raspričam pričam, ovako... Batal'te me da spavam, izeš socijalnu aktivaciju svakog dana. :) I nisam mršava, normalno. Ne volim mršave ni momke ni devojke. :)

Nata- pretpostavljam da je to od ''Nataša'' ili ''Natalija''. Ako je Natalija, obično zamislim neku višu, mršavu i veselu devojku. Malo ozbiljniju. A Nataša opet neka mršava, tri takve znam, onako vesele su i pričljive, može sa njima o umetnosti da se razgovara i sličnom, ali nekako se ni sa jednom nisam mnogo zbližila. :)

Joooj, ne bih da vam kažem, ima da me povežete sa jednom zloglasnom osobom kod nas. :)

ALI AJDE, jer sam i ja iskompleksirana osoba koja voli da drugi o njoj pričaju. :P Ja sam... Drvo na D, a nije dunja (retko ime). :)

Јесам нешто нервозован у поседње вријеме, но такав ми перио вероватно, тестостерон зановета стално. Зафаљујем на топљим речима.

Toliko vas zanima? Jedna notorna osoba popularna devedesetih se bila tako zvala, posle je popularnost imena opala. :)

Лепо си ме описала. :)) Дај реци ми име, не знам ниједно дрво на Д. :ДД