Prijava

Врло је то занимљиво. Ђоковићи и јесу пореклом од Никшића, само мало источније од Бањана ако се не варам. Плашим се да су њих придобили патарени послати од стране Налбандијана још за време Стефана Немање. Ко је гледао Србија-Аргентина у Арени и видео како је Ђоковић објашњавао Налбандијану неки "поен" њему је све и јасно. А Крикор Налбандијан? Шта ћемо са њим?

Узгред, и Јевреји су сви Налбандијани. Током Холокауста, Налбандијани су све Јевреје заменили Налбандијанима, сваког према посебном лику. Нажалост, несрећне Јевреје који нису личили ни на кога морали су да елиминишу. Зато и сви Јевреји имају велики нос што је одлика Налбандијана.

Trabunjaš i daaaaleko si od istine jukenthenldtrut.
Ne znam da li to namerno radiš jer i sam znaš šta se desilo Tošetu i jedan si od njih ili si samo dvorska luda koja nastoji da razveseli ovaj vukajlijaški narod nekim nebuloznim trabunjanjem.

Луција, иди се туци са Снупијем. Ово о чему чике причају су озбиљне ствари.

Ja znam istinu i šta se zbilo sa Tošetom i zbog čega se desilo šta se desilo a i ti i ja znamo šta se desilo. To što sam te otkrila i što znam istinu o vama i to što mi pretiš na pvt me neće sprečiti da kažem šta znam svima.

Ja znam ko si i čiji si i ko te plaća za ovo što radiš. Plašiš li se boga CINCARU?

YouCantHandleTheTruћ
Луција, иди се туци са Снупијем. Ово о чему чике причају су озбиљне ствари.

Инспирацијо моја!

Ђоковићи и јесу пореклом од Никшића, само мало источније од Бањана ако се не варам. Плашим се да су њих придобили патарени послати од стране Налбандијана још за време Стефана Немање. Ко је гледао Србија-Аргентина у Арени и видео како је Ђоковић објашњавао Налбандијану неки "поен" њему је све и јасно.

Веома могуће, али ипак дигресија- да ли је могуће да је и сам Стефан Немања био умешан?

Није Стефан Немања него Душан. Није Немања имао пара, Душан платио :)

Po datumu kasam napravila poster se vidi da sam još tada znala da je Tošo ubiven, al' de sam smela da javno o tome zborim. Ne zna se kaki kriminalci vrebu sa sviju strana

Оо велика ај ми објасни поЈенту постера. Боли ме глава није ми добро :)

A u pizdu materinu! Nevjerovatno! Ovo ide dalje i dublje nego što sam mislio. Pritom ne mislim da neko gura kurac duboko a bogami i daleko.

Кизо, чекамо нове теорије

Pojenta je sledeća: Tamo neki neupućeni je najavijo Tošu kao sledećeg izvođača na koncertu za nezbrinute šiptare, nemajući pojma da su ga utepali. Jedan od onih koji ne veruju ni u šta. Pa kad je pito di je Tošo, onaj koji veruje, takozvani vernik, mu je reko da je Tošo ubiven, mrtav, izgino.

Šta je vama ljudi? Pa zavera! Ubili ga složno svi drugi pevači iz REGIJONA da bi mogli da zarađuju pevajući njegove pesme na koncertima pod nazivom Tošetu u čast.
Svašta.

Smatram da je aurora pronikla u samu srž njegovog ubistva.

I POSLE TOŠETA TOŠE!

Za kada je zakazan hadžiluk na njegov grob ovog meseca?

A mene zanima gde ima da se kupe cvarci i kavurma?!

Pa tamo gdje će bidne hadžiluk. Moći ćeš kupiti i dildoe sa njegovim likom.

Ima i vibratori...kad uključiš na najbrže čuje se Toše kako peva "Zajdi, zajdi!"...

Ја сам чуо да је Карлеуша водила мужа на Тошетов "гроб". На тзв. тошилук. Зато се он сад презива Тошић. Раније се презивао Ћ.