Prijava

Dakle....Zašto se bicikl sa poprečnom letvom oliti prečkom zove muški bicikl a bez prečke- ženski? Zar nije logično da će muškarce više boleti kad sjašu sa sedišta pa im zalelemudaju jajca direkt na prečku?
.........
Dalje- Zašto Springstin napiše kritičnu pesmu o Americi- Born in USA a ona postane hit za nacionalni ponos nešto kao Marš na Drinu za Srbe?
........
Elem znate li za još neki zanimljiv debilizam sem ove teme?
Konstruktivan spem kao i potpuno nekonstruktivan oftopik dozvoljen.

Ja znam neke debilne zakone, tipa ne smes da pecas ribu ako u isto vreme sedis na kamili ili ne smes sam da zamenis sijalicu. Takodje u nekoj drzavi mora tasta da prisustvuje snosaju mladenaca za vreme prve bracne noci. Ima tih gluposti kolko oces.

Ili npr.zašto je menstruacija u reklamama plave boje?
Ili kome je namenjena reklama za kit-ket u kojoj carinik jede čokoladicu? Kojoj ciljnoj grupi bi se mogla obraćati ta reklama?

jebem li ga za reklamu, ali kontam da će ih oni iz zaštite životinja tužiti, zbog lava. Rigorozni su po tim stvarima.
Meni nikad nije bilo jasno, zašto smo morali raditi moralne dileme Ane Karenjine, moraš se složiti da je obična kurva! A tema mi se sviđa :)

Ili npr.zašto je menstruacija u reklamama plave boje?

Verovatno zbog toga što je potpuno svejedno koje je boje, bitno da upija. A crvena boja manifestno upućuje na krv, takve reklame odbijaju.

kome je namenjena reklama za kit-ket u kojoj carinik jede čokoladicu? Kojoj ciljnoj grupi bi se mogla obraćati ta reklama?

Nema određene ciljne grupe, cilj je da se pokaže kako je ukus čokoladice toliko očaravajućeg ukusa da dovodi do trenutnog vaznesenja. Pa, ko voli vaznesenje, taj kupuje čokoladicu.

ja se sjebao, to je Lion, al nema veze :)) ne zameri :)

Meni nikad nije bilo jasno, zašto smo morali raditi moralne dileme Ane Karenjine, moraš se složiti da je obična kurva!

Nego šta je. Gora od nje je samo Lejdi Dajana, ona Di da prostiš, eto ti još jednog debilizma. Još će je sveticom proglasiti.
........
Majstore kad god se neka reklama pravi ide se na neku ciljnu grupu. Ko će se poistovetiti majke ti s carinikom koji ždere kit- ket i sprema se da orobi babu s ručnim mercedesom koji vuče po zgradi aerodroma?

I još mi jedna stvar neće biti jasna. Zašto se ameri prže na Muhameda Alija, koji je bio pizda od čoveka, a ne na Frejzera, zašto je sniman nastavak Ramba i Rokija, zašto se žene pale na Ričard Gira i ovog našeg geja Bosiljčića...

Zašto se ameri prže na Muhameda Alija, koji je bio pizda od čoveka, a ne na Frejzera,

To, čoveče! Gurbet ciganski posta mega trend.

Мени није јасно зашто се рибе ложе на њега

http://twilightguide.com/tg/wp-content/themes/Aspire/graphics/cat/twilight-movie-posters/twilight-movie-edward.jpg

А не на њега

http://www.documentingreality.com/forum/attachments/f185/243115d1296398499-jason-statham-jason-statham1.jpg

И зашто се, кад се гаси комп иде на старт?

ono za biciklo je zbog statičkog proračuna, pretpostavka je da su muškarci teži, valjda

Aurora, ne verujem da je cilj reklame da se poistovetiš s nekim od likova, kao što u reklami za Koka-Kolu ne treba da se poistovećuješ s Deda Mrazom, nego ona upućuje na porodicu, praznični duh...
Oni najbolje znaju koja im je bila namera s reklamom. Meni se čak i sviđa.
oblakmatori, na Gira se lože zbog Žigola i Oficira i Džentlmena, na Bosiljčića zbog ovih serija. Roki i Rambo su dobili nastavak da bi producenti zaradili pare. A za Alija ne znam šta da ti kažem, možda zato što nije hteo da ide u rat i zato što je znao da bije.

zašto se žene pale na Ričard Gira

jer je neodoljiv. barem meni tako kazu moje prijateljice, ali to i nije neko objasnjenje. ja vise volim one prave muskarce, ko jeremy clarkson. e ono se meni sviđa.

jer ste znali da u nekoj drzavi ako ukrades hleb, i uhvate vas, da cete robijati duze nego da ste nekoga silovali? a to sve neka sirotinja, jad i beda, neđe u africi.

zapravo meni nije jas zašto s ribe ne lože na mene. Jest da nisam neki šmele, al imam to nešto što nikako ne dolazi do izražaja. I što me dođavola, kada se konačno zajebu startuju neke teže od mene?

Svarog, ako mene pitas, ja se lozim na ovog drugog, nikako na prvog.

jer se ugoje od patnje sto se nisu prvo lozile na tebe. a ako imas nesto sto dolazi do izrazaja, onda se to izrazuje na pogresnim devojkama.

Ovde gde živim nema potrebe da imaš vozačku dozvolu za traktor(a ovde ih ima i od po 500ks i nosivosti prikolica i od 50tona, a idu putevima i do 70km/h), ali su veoma rigorozni ispiti za B kategoriju, tj, ako hoćeš da voziš Fiat Punto. :-)

Ili zašto moja omiljena milfara ostvari moj san i konačno izda "home video" koji traje pogolemih sat i po, a nema nigde jebanja u sise? Niti kamšota? 90% snimka ona nešto kanda bleji u nekim ogrtačima, negližeima bla bla, a 10% je onaj njen crnja jebe u bulju prilikom čega se vide samo njegova jaja kako kucaju ispred ulaza. Očajno. Da je bar neki kamšot na bulju pa i ajde. Pa bre i ova kamenjarka Severina u 15 min ima i analno, i vaginalno, i oralno, i međ sise, sve sa kamšotom po sisama i faci, e jebem ti Holivud.
Kim decxko, jebem te u video, thanx for ruining everything!
---
Takođe, zašto u reklamama za brijanje je muškarac uvek go, a riba polugola čeka da on završi kako bi ga pomazila? Ja se ne brijem go.
---
Takođe, zašto su polarni medvedi zaštitno lice koka kole? Koja je to tek ciljna grupa?
---
Zašto u reklami za Erste banku ona riba potiše ugovor za kredit i zapleše sa Viktorom Troickim? Pa decxko, ja ne želim da plešem sa njim, sve i da mi date beskamatni kredit.
---
Itd, kad se setim staviću još.

zašto se Mina Lazarević udala za jebenog baletana? Žena mog života!

И зашто се, кад се гаси комп иде на старт?

Ово је најјаче!
Не знам што дирате Муамеда, добар боксер.
Мени је вечита енигма зашто буквално свако ког знам сере по ЈК, а сви слушају њене песме? Неразуем.