Prijava

A zašto sam ja poštujući sva pravila sajta napisao 3 definicije danas i to baš defke a ne neke priče u prazno ili neku foru da sam obukao u defku da bih posle saznao da se to obrisalo. To se dešava već dva-tri dana pošto starije se ne brišu ima neko pik na mene pa to ti je. Da ne bude zabune pošto krivično ne mogu odgovarati nisam iz Srbije neke stvari na desktopu žude da se pokrenu u akciju neki botovi ovde piše nego stvarno biti korektan je ovde izgleda teško. Daj kakav je to diktatorski način upravljanja sajta? Prihvatam i komične odgovore jer me zabole više ovakav bezobrazluk nisam dugo video.

Poslednje tri definicije su interni fazoni i budimo iskreni, jako loše definisani.
Ne definiši nešto što se odnosi na Vukajliju ili neku radnju na njoj. Probaj sa raznim izrazima i pojmovima, pretežno slengom i primetićeš promenu na bolje.

Какав начин за управљање сајтом на ком сви без изузетка мисле да су духовити осим диктаторског може да функционише?

Брате, теби су задњих 5 дефки о социјалним мрежама.

Poprilično sam siguran da nisu bili pošto sam pročitao onaj dopis od Dr.Janković ima vremena vode prošlo. Ok za vezano za Vukajliju to i mogu da razumem ali sad kad bih potrazio našao bih 100 defki vezano za Vukajliju a da nije brisano. E nek sam ja loše definisao nešto a gore sam video i sad mogu poslati linkove. Definicija je definicija i samo to bez obzira na šta se odnosi. A teško da će neko to proceniti jer su sad obrisane pa dolazimo do situacije gde je tvoja reč protiv moje. A da se ovo već neko vreme dešava to je već istina. Najjače da sam jedini lik na sajtu koji u tri dana nije mogao da složi pristojnu defku a opet napominjem ne vucite me za miš da šaljem linkove dobro znamo kakvi krševi prolaze.
poprilično si brzo odgovorio i dobor si upoznat pa pretpostavljam da si ih ti eliminisao. Barem sad znam ko je.

Mislim nema zle krvi ali brate defke su defke zar to nije smisao sajta? Još je Mačak čovek istrpeće on i ovu nepravdu

Mačak, mod ti je obrisao defke, ne Kostić. lololo

A teško da će neko to proceniti jer su sad obrisane pa dolazimo do situacije gde je tvoja reč protiv moje.

Naravno da ne. Evo, kopiraću ovde tvoje poslednje 3 definicije, pa da pustimo ostale autore da ti daju svoja mišljenja.

Definicija je definicija i samo to bez obzira na šta se odnosi.

Da, ali svaka definicija mora sadržati određenu dozu kvaliteta.

Najjače da sam jedini lik na sajtu koji u tri dana nije mogao da složi pristojnu defku a opet napominjem ne vucite me za miš da šaljem linkove dobro znamo kakvi krševi prolaze.

Ima i onih koji duže ne pišu. A što se tiče tih definicija koje smatraš nekvalitetnim internim forama, imaš adekvatnu temu na forumu na kojoj ih možeš prijaviti za brisanje.

Elem, definicije:

Lajkujem do besvesti i Lajkujem.com

su mesta gde šefice podzemlja oštre svoju p.... i naravno nenadjebivost.

Jutarnji minus

je pojava koja se češće pojavljuje na Vukajliji nego napolju na zimi.

Nedomišljatost

je ono na šta skršiš zadnju definiciju za danas.

Zabrinula me je količina podataka kojom je raspolagao u tako kratko vreme. kao što rekoh nema zle krvi ali daj kakve sam defke vidjao o majko mislim da ću pokrenuti temu Loše Defke i tu analizirati većinu glupih defki uz pomoć kolega autora.

Extra : Ne idem ja po profilima mislio sam da je on mod. lololo LOL

mislim da ću pokrenuti temu Loše Defke i tu analizirati većinu glupih defki uz pomoć kolega autora.

Bilo je previše takvih tema, te diskusije su se vodile na gomili definicija i gomilu puta na četu. Ukoliko nađeš definiciju koja ne zadovoljava tvoje kriterijume, prijavi je za brisanje na ovoj temi:
http://vukajlija.com/forum/teme/25144-prijavite-tudje-definicije-za-brisanje-i-autore-plagijatore
Nemoj otvarati suvišne teme o nečemu što već znamo i o čemu smo pričali mnogo puta.

Eto defke su tu i nek sam ja nešto NEDEFINISAO. Ma to ja tako DEFINIŠEM NEDEFINISANO majke mi jedini sam lik na sajtu koji koristi onaj kleti search engine pa nikad ne pucam plagijate. A da prijavljujem ne bavim se tom rabotom imam ja u kancelariji stranaka za sudjenje po celi dan ako će mi neko platiti pa da razmislim ovako nisam tužibaba a i mrsko mi

Pa ne visim ovde 24/7 pa da znam o čemu je ko sve i šta pričao imaju tredovi pa izvoli žali se što me zanima hoću da pitam što mislim hoću da kažem. To nemoj mi nekako vuče na određeno kršenje nekih određenih prava ... ma negde sam to čuo već.

Не разумем зашто дижеш толику фрку. Као прво, уопште ниси једини који користи "клети срч". Друго, прихватио си услове коришћења који између осталог кажу да се слажеш да ти дефиниција или постер буду обрисани уколико модератор процени да су неквалитетни. По прихватању тога, можеш само да се одјавиш ако ти нешто не одговара. И треће, ове три дефке су ти као да си пре 2 сата први пут видео овај сајт.

Svakih pet minuta izleti plagijat. To je za jedan. Dva ću reći izguglaj reč analogija iz logičkog tumačenja. Tri šta fali defkama ma meni smeta čoveče to brisanje defki po subjektivnom principu procenjivanja stavi ti defku pa ću ti je ja obrisati pa da vidim da li ćeš znati da je loša ili dobra. Šta mi tu trubiš o korektnosti kad ideš uz vetar mani me prazne priče kroz koju vidim a ne moram ni do kraja da pročitam post. Nažalost jesam.

Zabrinula me je količina podataka kojom je raspolagao u tako kratko vreme.

To svako od iskusnijih članova, a tu se ubrajam i ja, zna.

U prevodu ne skidam se sa sajta XD

U prevodu ne skidam se sa sajta XD

Vidiš, Vučice, to mu je ogromna količina podataka. Šta bi tek bilo da mu pokažem svoju punu moć? :)

U prevodu ne skidam se sa sajta XD