Prijava

meni smeta čoveče to brisanje defki po subjektivnom principu

Чекај, па шта не разумеш онда? То је то, тако функционише све овде. Шташ сад? Зато ти кажем, не може да се убаци бот који ће да региструје добре и лоше дефке. Ма било је милион расправа на ту тему, а чуди ме како бар пола њих ниси видео пошто се, како кажеш, не скидаш се са сајта.

Šta bi tek bilo da mu pokažem svoju punu moć? :)

Izlogovao bi se i ne bi više dolazio na sajt. :)

Жао ми је мачак. :(((
Све је то Меитрејино дело и мислим да се осврнеш мало око себе да би и ти то схватио. Дефиниши Меитреју па да видимо хоће ли ти Костић то избрисати.
http://www.share-international.net/yu/images/Maitrejina-ruka.jpg

Hahaha mogao bih i ja da pokrenem hidru koja bi malo prepravila te podatke i nekako uradila nešto što bi učinilo da se svi izlogujemo i ne dolazimo na sajt. Ali Mačak je čovek. Ma količina podataka koja se predstavlja meri se mojom lenjošću da klasifikujem te podatke u srodne kategorije i nasumično pretraživanje. Npr imam programčić koji moze da prati sve predefinisane postove određenog korisnika (sa jednog threda) ali to je preusko područje ali može i šire. Mislim nemam živce da pratim šta ko kaže i gde. Odoh jesti neke masnoće i terati lopte u sali. Ostajte pozdravljeni. Odoh se izlogovat joj hvala na savetu :D

O bože, pa on je 'aker...

I to kakav. Trese mi se obrva od straha.

Meni se čini da ga znam...

Jest mi teško biti haker naučiš dva-tri programska jezika i eto magije. lololo provaliste se a za tu obrvu ... ako ti smeta što se trese a ti je obrij a ne da izvaljuješ klinačke fazone koji odaju patetiku (još kad bih rekao da te znam, ali ono baš real life znam tako da se ne tripujem oko tvojih postova)