Prijava

Е сад, вода то поплави и све, каква би клима била код нас? Море ко у Греции или море ко у Ирској?

Vjerovatno bi pakao svuda bio. Jebote, postaće Evropa arhipelag.

Odlićno, iz zgrade skočim u more....PLAVI!!!!!!

Пазте, гледо сам на телевизор 'номад да ако би се лед отопио не би било ни морских струја јер би сва вода била исте температуре. Е, како се вода не би кретала, у њој би се неки метан, бутан, јебем ли га који је курац био сам лош из хемије, нагомилавао и испаравао би у атмосферу. Тога има у неким мочварама где вода стотинама година стоји и то говно се ствара. Од тога би се сви погушили и само би неке алге преживеле. Тако да, не надајте се да ћете преживети и да се попењете на вр' Старе Планине.

Misliš, neće biti kretanja pa će sva ta silna voda postati stajaća, organizmi u njoj će pocrkati a pošto pri svakom raspadu organske materije se javljaju gasovi onda će biti puna atmosfera gasova i toga?

Pa nećemo ni to doživeti. Mi ćemo već tada biti raspadnuti

То. Нећемо ми доживети, али ће наши потомци. Ко их јебе.

Jebače, vodonik sulfid je u pitanju. Stvaraju ga neke zajebane alge. Tako je doslo i do proslog ili onog tamo ledenog doba- sve pocrkalo, stvorijo se oblak gasa, zvezda nije mogla da greje nase sljivike i livade i zamrzli smo se. Gledo i ja sličnu emisiju :)

Gle ove moje napaćene zemlje, Bosne i Hercegovine, ni voda nas neće, jebo nas ćaćin ćaća kolko smo prokleti....

Албанија скроз потопљена колико видим. Љољ. Елем, значи, не купујем стан на Новом Београду, није исплативо. Има се подаве једном. А и одувек је тамо било влаге, често се вата буђ по зидовима, лоло.

Ако погледате ону слику Европе види се мало севрније од делиблатске пешчаре једна тачкица. Е то је ОРЛОВАТ!

Meni blizu fruška gora bole me dupe
Živeću na ostrvu a na ostrvu se igra najbolji fudbal OPAAA

Jebače, vodonik sulfid je u pitanju. Stvaraju ga neke zajebane alge. Tako je doslo i do proslog ili onog tamo ledenog doba- sve pocrkalo, stvorijo se oblak gasa, zvezda nije mogla da greje nase sljivike i livade i zamrzli smo se. Gledo i ja sličnu emisiju :)

Е, тај водоник сулфид. Давно сам ја имао хемију, па се позаборављало. :Д

Ма до леденог доба долази када се на одређеном месту нађе географски Пол, Не верујем у приче о смањењу сунчеве енергије... Једноставно ту је пол и готово. Сада је ледено доба на антарктику и крај!

Неће Сунчева енергија у том случају да се смањи, само зраци неће моћи да допру до површине Земље због тог густог облака гаса. Ем ће да буде мрак, ем ће температура да оде у курац.

Odlična atmosfera za nas astmatičare.

Stevo dete levo hehehehe

Ma šta i da ne potopi kod vas? Ameri bi odma poslali mirovnu misiju na preostalo tlo. Đe će njihov narod iz Njujorka da stane kad se potopi ej?