Prijava

@mickey993
Stefan Milošević je levi bek i opciono krilo a Stefan Ilić je špic pozz

Pa digao bi se kvalitet inercijom jer bi dinamo jebo zvezdu i partizana u sve rupe pa bi onda drzava morala da gura jos para da zvezda ne bude osma. Onda bi doveli krstenog igraca a ne random crnca umesto sto sada dovedu fibela i kapiraju ma sta kurac jebacemo macvu i ovako minimum smo drugi. Oni(uprave blizanaca) prvim/drugim mestom pravdaju to sto dovode fudbalske divljake, onako bi sa ovim kantama od timova bili ispod dinama, maribora, ludogoreca nekih ili videotonova pa bi zbog toga sto im ljudi jebu majku morali da dignu kvalitet. Trenutno je spika ispusili smo u pretkolu kvalifikacija a ma ko ga jebe sad ce derbi dobijemo komsije i ljude boli kurac zaboravice evropu a onako puknes pretkolo pa odes u npr split pa ti nabiju tri komada pa odma uprava napolje

Samo je pitanje dal bi hrvati(dinamo) pristali na to, nisu oni tako dobri kao mi kad smo prihvatili da njihovoj kosarkaskoj ligi dizemo kvalitet. I eto aba je jos jedan pokazatelj da bi se digao kvalitet klubova. Naravno i da bi neki centri bili ugaseni tj svi koji ne bi igrali tu ligu

Elem kupio sam sad kartu za super kup Italije Juve-Milan u Dohi 23.12.2016 što je do jaja a dojajnije je to što sam lutrijom zabo neki popust pa me karta izašla 150 umesto 250 jura

nisam mislio bukvalno da cemo makedonci i mi to igrati.nego oni su u rangu jadnosti sa nama,pa bi mozda jedini hteli.hrce i slovenci imaju para, crnogorcima i nije do nekog fudbala.samo da prebace one krseve kod nas,mozda preko jadarana ako ih bas usere.bosancima je vec i ovako komplikovan svaki sistem,od drzave do lige.

meni bi bilo ok da bude liga.ko osvoji ide u ls itd.

Što se tiče regionalne lige nema od toga ništa

Sanitarni realno bi bilo dobro kad bi na tu ligu dali jednog direktno i jednog u kvalifikacije al nema od toga nista

Ne znam šta ste pisali ali ako bismo uzeli da se igra EX-YU liga, nas bi Dinamo (čuj nas, sve, ali nas jer smo mi kao neki faktor) natrpao da bi nas bilo sramota.

Dinamo kupi igrača za 3 miliona evra >> Zvezda proda deset idiota za milion evra.

Pa digao bi se kvalitet inercijom jer bi dinamo jebo zvezdu i partizana u sve rupe pa bi onda

Pa tako mi je poceo post

Ako niko neće drugi ja cu reći: Dinamo je dao 0 golova u LŠ, i 0 bodova osvojio.

Nećemo da nas buše pa se pravino patriote.

Pa tako mi je poceo post

Veliki umovi slično misle.. :))))

Kažem ti nisam ništa čitao, samo primetio o čemu se priča.

deky_aod
@mickey993
Stefan Milošević je levi bek i opciono krilo a Stefan Ilić je špic pozz

E da zajebo sam se, a i jedan i drugi svakako ni minut nisu igrali.

Kosovac zauzeto
Pa digao bi se kvalitet inercijom jer bi dinamo jebo zvezdu i partizana u sve rupe pa bi onda drzava morala da gura jos para da zvezda ne bude osma.

Ne znam baš za Dinamo, očajno igraju i tamo (bar ove sezone), samo ih guraju sudije (egal su sa Czv i Partizanom). Rijeka već igra dosta dobar fudbal i mogli bi da razguze dosta njih, Hajduk očaj, u BiH nisam pratio ko kako igra.

Ali opet, država bi davala pare, ali kako bi i dalje isti bili u upravi klubova, te pare bi opet išle njima u džep i opet bi se dovodili tarzani, samo bi se eventualno naduvavale cifre (kao što Dinamo radi kada dovodi).

Dinamo kad dovodi naduva cenu da bi platio veći porez?

Ne znam, žale se rvati da ni ne plaćaju porez. Kao jedino plaćaju porez na plate igrača i radnika u klubu, a na transfere jok.

Malo malo pa optužuju Mamića za krađe i koješta tipa naduvavanje transfera i plata igračima itd.

Ne, ne kapiras. Uprava bi vise krala jer bi imala odakle posto bi dovodila bolje igrace zato sto sigurno ne bi mogli biti prvi sa ovakvom politikom dovodjenja igraca pa bi ih za vise i prodavali. Sad dal je to bolje ili gore evo ne znam al sigurno bi porastao kvalitet fudbala.

Moguće. Ali opet. ne verujem stvarno da bi sakuting bolje uradili. Sa nekima su pogodili (tipa Partizan sa Žukom, Moreirom, Dijarom, Kleom, Zvezda sa Vijeirom, Ibanjezom, Kastiljom itd).

I ovaj Muče je dobro igrao pre i onaj Edson je bio u Sao Paolu itd, a ovde igraju kao babe.

Haha pa ni ti se nisu dalje proslavili to ih malo ukenjalo ovde i to je to. To su im bili hajlajti karijera.

Bolje i to nego da ovde igraju k'o kurci pa da negde drugde razvaljuju.

Ne znam može li se verovati da je Levandovski bio ponuđen Zvezdi i da je odbijen.

Opet, ni u Jugoslaviji nisu dovođeni stranci, nisu se ni vrtele neke jake pare tu, ali su ipak iz svojih i tuđih škola dovodili dobre igrače, a sada i toga jako slabo ima.

Od milju igraca koje su dovodili,moraju nekada i nabosti. Inace, barkos koji je ovde proglasen za kurac,napravio bolju karijeru od svih gore pomenutih.

Pa i molina u paketu sa njim. Najbolji strelac kopa libertadores bio posle