Prijava

e,da molina.jebo kevu posle.ne znam da li strelac ili asistent.
https://www.youtube.com/watch?v=OEYcYrXjonk
ovo kada je otisao po kintu i malo da prca po aziji.al sve u svemu,lepo

strelac sto posto

Barkos otkad je došao u Sporting je opet postao Varkos. Ma jednostavno treba razvijati domaće igrače (igrače, ne vezare), a ne pokušavati toliko sa strancima, svaki stoti ispadne solidan igrač.

ne brt nego treba dovesti tri stranca koji jebu kevu citaj ludogorec

ili dva, nebitno, ali da ta dvojica jebu kevu. i to se dovode napred na beka moze i neki ninkov sta

Taj rad, 2-3 stranca ok, ali ne 7-8 koliko su već stavljali ove godine. Jesmo kao nacija operisani od fudbala, ali nismo baš toliko.

ko da oni mogu da biraju sta ce da dovedu.svi duguju i vise se ne zna kome.uvale im neke cigane iz juzne amerike,kazu im da moraju da ih puste da odigraju koju tekmu,pa posle pokusaju da ih prodaju u azerbejdzan,indoneziju,ako bude srece u drugu kinesku.

Upravo protiv toga i pričamo, dovedi 2-3 koji su (potencijalno) dobri. Ali ne da ih guraš ispred naših igrača. Ove naše bar imaš šansu da prodaš i da zaradiš koju kintu. A ovi stranci svi bukvalno traže pare da odu.

ocigledno moraju da uzmu vise stranaca.uvek ih ima par koji nikada i ne igraju.a uzeli ih i kao pratili.nisu.iskrcali ih sa broda u baru,pokupio ih neko kolima i rekao evo su,jebte se snjima.kada tu udju malo u igru.zajebacemo nekog u azebejdzanu da ih uzme.vi naravno necete dobiti nista jer nam i ovako vec dugujete.ili im je 27 pozajmica u 7 sezona,a jos se nisu domogli evrope jer niko nije lud da ih uzme,pa ih ovde ubacuju.

U fazonu 'aj toliko ste operisani, da i ovi paraplegičari mogu da igraju bez frke kod vas'.

vec sam objasnjavao zasto ima toliko anonimnih stranaca kod nas i kako to sve funkcionise....dovedu neku camugu koji jedva da je video fudbala pre zvezde npr i kazu mu okej zvanicno cemo reci da ti je godisnja plata 350 000e, ti ces dobiti 150 000 zapravo, jel to okej sa tobom? naravno da jeste posto pre toga je igrao i za mnogo manje, a ovi tako naizvlacili para iz klubova kolko oces...mada ne radi se to samo sa strancima i ne radi se to samo u prvoj ligi

Ovo oko regionalne, stoji da bi se podigao kvalitet. Ali da ne bude kao sa aba ligom, na početku dva-tri tima imaju prolaz u LŠ, pa imamo silne kvalifikacije za evro takmičenja..i onda posle nekoliko godina, jedno mesto u kvalifikacijama i mrš u pičku materinu.

E sad, ako bi i u fudbalu to bila Zvezda, koja igra evropu, onda je regionalna liga nešto najljepše. Xd

http://www.kurir.rs/sport/fudbal/njuzvik-otkriva-mutni-poslovi-evo-kako-je-apolon-sa-kipra-zaradivao-milione-na-nasim-fudbalerima-clanak-2590341

Glavni razlog zašto ne bi bilo povećanja kvaliteta. Da imaju budžet Sitija ili onih kineza ne bi bilo dovoljno nikad.

A ovo što Tilmo kaže, nema šanse. Hoće da rekonstruišu lš, da ove šlj zemlje imaju max. 2-3 učesnika, a da od 32 kluba fazon 30 bude iz top5 liga. Plus hoće i one pozivnice da uvedu.

ПАМЕЛА АНДЕРСОООООН
МЕ ЈЕ ПИТАААЛААААА
ДА ЛИ ВОЛИМ ЈЕ
ЈА ЈОЈ КАЖЕМ НЕ
ЈА ВОЛИМ НИКШИЋААААААА

https://www.youtube.com/watch?v=smWtoITOXD8

а иначе, та регионална лига, јел то замисао да се игра да клубови играју и своје државне лиге паралелно или не?

Ovo što su za omladince sad napravili je valjda paralelno. A za seniore bi valjda trebalo da bude da se igra samo regionalna liga. Ne verujem da bi neko igrao obe lige + kup, ovi paceri crknu i kad igraju jednom nedeljno, nameštene utakmice.

A koliko bi trebalo svaka liga da da timova? Jel bi se igrale dve lige kao u košarci, prvo jedna pa druga? Milion stvari treba da se razradi.

pise tamo da je to samo kup, paralelno bi se igrala liga domaca, ovo bi bio ko u engleskoj sto imaju ona dva kupa

I šta sa gostujućim navijačima? Razumem da im neće dati da pređu granu ali ko će recimo da spreči malog Rastka sa Pala da siđe sbrda i isprovocira Manijake i nastane haos?