Prijava

Џими

Ok, mogu da se promene boje, mogu to i u svom browseru da uradim, ali nije u tome stvar... samo sam 'tela da kazem da mi je prethodna verzija vise odgovarala, ok?
A inace imam savrseni vid :P

ej, a šo neće da se ređaju po popularnosti defke, il to moj komp nešto flAšira

E, hvala, kaizen. Sad je ok.

@Lija-Vujak Gde neće?

Све је зелено око мене.

Pa uopšte neće da sortira po popularnosti, već samo po vremenu def, bilo ove standardne definicije koje stalno idu, bilo da izaberem nekog određenog autora. Opcija je vidljiva, ali mi ne dozvoljava da je izaberem.

Baš tu buraz, i kada postavim tu kursor on se ponaša kao da nema ničega ispod šta da izabere, nema one šakice sa prstom, već običan kursor, tako da ne mogu da izaberem opciju. Al nemoj da se cimaš, jer ukoliko ti niko nije prijavio isti bag, verovatno je onda nešto do ovog mog govneta

Koji browser koristiš?

ijaaaaaaaooooo kad sam pglu trošim ti vreme, evo probo sad na mozili, radi bez greške, šta ću kad ne pratim trend... izvini zbog lažne uzbune :-)

ma nije problem :) trebalo bi svuda da radi, tako da jeste bag.

pretpostavljam da je Internet Explorer? (nemam na svom kompu, pa ne mogu da probam)

Jeste Internet Explorer!

Čisto da znaš, preko explorer-a samo su dve boje tema funkcionalne, crvena i žuta. Što se ostalih tema tiče prilično su (ako ne i potpuno) nepregledne. Vrlo je teško čitljiv ostatak sajta...

Ok. Pozabavicu se time uskoro.

Jeste odlicno ovo sto se ne vidi autor pre ocenjivanja,ali pravi hejter moze i tome da doskoci tako sto ce da se odjavi kad naidje na sumnjivu definiciju ( onu za koju sumnja da je odredjeni autor kojeg zeli da hejtuje ),pa ce da se odjavi,proveri ime autora i da mu shine minus.Ovo mozda nije bag,ali svakako je propust.
Jos jednom pozdravljam trud da se hejt iskoreni,ali to je stvarno,nazalost tesko.Ako ovo moze da se sredi sredite,pa da se tom hejtu konacno stane na put.

( kaizene,slobodno obrisi ovaj post,da se ova hejt-caka ne bi sirila medju hejterima koje je ne znaju kad procitas )

Meni izgleda opet brišu komentare kad kritikujem. OK, ovako: sajt je izvanredan, boja je super, ono prošlo je bilo fenomenalno, a ovo sada je super-giga-mega--fensi božanstveno, pa Da Vinči bi vam pozavideo na estetici. Još bih da pohvalim ovog ko izmisli, svaka mu čast. Bili ste i ostali najbolji. Vaš Bukajlija.

Ako, baš neko, želi nekoga da hejtuje, dovoljno je da ode na njegov profil, poređa definicije po vremenu stvaranja, i zaredi da cepa!
Zašto?
Zato što def. nisu skrivene u profilima autora, iako nisu ocenene!!!
Razmisli o tome?

Na profilu vise nema broja datih pluseva i minusa. Diskrecija zagarantovana, ili nesto drugo?

I to :) ali najveći razlog je optimizacija rada sajta. Ta strana je mnogo bila spora zbog ta dva broja. Postoji i drugi način kako sam to mogao da rešim ali ovaj je bio najlakši :)

Kapiram :) Mada to je super fora i dobar podatak o autoru, mozda ne bi bilo lose, kada naidje vremena, a bice ga nadam se, da se to na profilu ubaci ko stavka palcevi, ispod broja komentara drugih. Samo kao recimo semafor u kosarci (376:44) Ne mora odma...jedan dan od nedelje :)