Prijava

npr. dođem kući umorna sa posla i legnem u krevet da se odmorim, kad sedim sa drugarica i pijemo koktele, kad slušam kapi kiše na prozoru, kad dobijem pare od rodbine... U čemu najviše uživate?

Onih 5-6 sekundi dok svršavam.

U čemu najviše uživate?

Onih 5-6 minuta dok svršavam.

kad slušam kapi kiše na prozoru

Ovo obožavam. Volim i kad se osetim voljenom. Kad dune vetar, pa mi nosi kosu. Kad shvatim koliko volim neke ljude. Kad popijem dobru, jaku kafu ujutru, čim se probudim. Kad se osetim kao u nekoj priči. Kad dobijem neočekivane pare. Kad pročitam knjigu i shvatim koliko je dobra, i koliko želim nastavak. Kad sedim na plaži, a zalazi sunce. Kad izronim iz vode, a pirne vetar, pa se osvežim. Kad uzmem flautu u ruke svojom željom i odsviram nešto za svoju dušu, isto i kad odpevam. Kada zapamtim neki divan trenutak, i ponovim ga za sebe dok sam umorna, nadrndana, smorena. Kad se lepo ispričam i ismejem sa najboljom prijateljicom. Kad popijem flašu vina sama, u lepoj atmosferi, uz dobru muziku. Kad se sastanem sa starim društvom. Kada pogledam fotografije. I još dosta toga... Naručito ovo trenutno, kad sam umorna, sjebana, i znam da me krevet čeka, i polako se vučem u njega.

Kad nema nikog kući pa na miru mogu da serem 45 minuta
edit: i da čitam novine usput ili neki magazin.

e, to prva damo, upravo sam na tako neke stvari mislila. divno, tu bas znaš da uživaš i u malim stvarima. :)))

Kad se userem od rakije pa neko pusti Kukija KAKO MOŽEŠ SREĆI DA SE NADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAŠ, KAKO MOŽEŠ SREĆNA BITI S NJIM, POSLE SVEGA ŠTO SI UČINILAAAAAA ZAR SUDBINE NE PLAŠIŠ SE TIIIIIIIIII?

i onda padnem u komu.

Volim i kad se osetim voljenom. Kad shvatim koliko volim neke ljude. Kad se osetim kao u nekoj priči. Kad dobijem neočekivane pare.Kad pročitam knjigu i shvatim koliko je dobra, i koliko želim nastavak. Kada zapamtim neki divan trenutak, i ponovim ga za sebe dok sam umorna, nadrndana, smorena. Kad se lepo ispričam i ismejem sa najboljom prijateljicom. Kad se sastanem sa starim društvom. Kada pogledam fotografije.

Kad poljubim njega. Kad je samo zagrljaj neke drage osobe dovoljan da mi popravi raspoloženje. Kad pada sneg. Sve je nekako lepše, čistije. Kad spavam. Kad izadjem da igram ili pevam, tih 8-10 minuta na sceni su najlepši na svetu.

Kako za igre, kad se na ovaj nacin upoznajemo?

Jebiga, igre. Mesecka, gde glumiš, pevaš? I ja volim kad padne onaj, prvi, pravi sneg, tvrd :3

Mesecka, gde glumiš, pevaš?

Folklor. Već 9 godina. Solistički sam izvodjač izvornih pesama. :)

uzmi veliki ekser
i oblak što nebom hita
zakucaj čvrsto nad gradom
da nikud ne odskita

uzmi veliki ekser
sačekaj da padne veče
zakucaj dunav za pesak
da nikud ne oteče.....hej hej