Prijava

Sajt je imao dušu, može slobodno tako da se kaže. Bio je totalno drugačiji, to je mene prvo privuklo. I po izgledu i po sadržini.

То.

Да је ова нова верзија неким случајем уведена као нова тема на старој верзији, да може да се бира, сви би је фурали и хвалили...

То.

Ок је мени дизајн, само што је све постало конфузно...
Аутори тамо неђе, хиљаду опција дефки..
Модератори и бановани су под помоћ...

Све је некако измијешано, јебем ли га...

Значи кад би вратио стару, могла би ово да буде као тема, тј да буде сличан дизајн, али врати старе опције и табове, кумим те капицом, функционалније је много.

И нека си вратио да дефке одма' изађу, ово што рече реме, бре, ја јуче заборавио да сам написао дефку, случајно сам је и видио јер оно после сат времена, па ко га јебе тамо....

Јес' више посла модовима, али јебеш га..

И нека си вратио да дефке одма' изађу

Мислим да је и оцењивање кренуло боље.

Bilo bi dobro kad bi se mogla vratiti stara Vukajlija, a da se dodaju neke opcije iz ove nove verzije: definicija po slučajnom izboru, formatiranje teksta, ilustracije, neocijenjene definicije, druge definicije istog autora, redizajnirani spisak pratilaca, popularne defke...

Samo još boje i da se omogući kao u prošloj verziji da se vide svi tvoji komentari i kom. na tvoje defke. Sve ostalo je ok. Ako se setim još nečega, prijaviću.

Ova verzija nije loša, samo je treba ofarbati, ne znam za druge, meni su sajtovi sa svetlom pozadinom teški za čitanje.

Liniju: Odabrane Popularne Nove Def. praćenih Omiljene praćenih Pretraga Komentari Autori Napiši definiciju 3 treba smanjiti na najviše 3-4 stavke da se novi članovi ne zbunjuju. Isto i za postere.

Polje "Neocenjeno" treba da bude više naglašeno i izdvojeno, ovako izgleda kao deo one reklame ispod.

Popularne definicije i postere treba menjati brže, čim prebaci određenu granicu pluseva, ide na prvu stranu, bez obzira na datum pravljenja.

Ranije sam predlagao da se uvedu kategorije za definicije, da ispod polja za pisanje definicije može da se štiklira da li je u pitanju sleng, lokalni izraz, definicija poznate ličnosti, događaja ili esej na neku temu a da u profilu možemo da podesimo da nam u nove definicije izlazi samo određena kategorija definicija. Time bismo dobili čitanost na sledeći način: ja na primer ne pratim sport, krenem da čitam definicije, 3-4 za redom budu o karlingu, smorim se i prestanem, ovako podesim da mi ne izlaze sportske i čitam sve ostale.

Ја мислим да би било лепше да су она поља где пишу Име аутора и одјава, да су одвојена и мало боље истакнута. На прошлој верзији је то изгледало одлично ( још са великим словима).

Ovo je prava mislilačka tema, ko kod dođe misli.

naravno da će nam kaizi vratiti komentare, zar ne gazda? :treptreptrep:

Газда забрани едију да мења имена :))) молим теееееееееее :трептреп:

Ћути бре. :)

hahaha, opet te je zajebao edi nešto, a 9are? :))

hahaha, opet te je zajebao edi nešto, a 9are? :))

Ма јок, старе ране ме муче :)

Sajt je pre bio hipsterskiji. I mi smo se osećali kul zato što blejimo na drugačijem, andergraund mestu. Sada je kao svaki drugi sajt i to je mejnstrim. Zato smo ređe na Vukajliji.
Svima su nam u podsvesti priče naših matoraca kako smo mi posebni, i zato smo svi hipsteri.
Vrati zelenu i otključaj temu o Muhamedu.

Ој бојо зелена, врати се родном сајту!

Aj ko će da broji samnom.

10

Ево ја ћу.
5