Prijava

E moj Antonio, dobijes 20 za redom i onda izgubis 4 kada se racuna

Boston treba da pobedi, prava timska igra, ravnomerno raspoređeni poeni, svi se zalažu, navijam za njih večeras, i da osvoje novi prsten. Ima vremena za Tanderse, polako.

LBJ rešio da postigne više poena nego ceo Boston

Леброн покидао у сваком смилу, ал' који га курац Сполстра није одморио јуче, игра му 45 минута већ 10ак утакмица за редом....

Iznenadilo me koliko je boston bio nervozan, rondo, kg i pirs narocito.

E u kurac, sad moram za Majami da navijam.

Osecam se kao za predsednicke izbore, ni jedne ni druge ne volem

Gde ste se sad u finalu ugasili?

Durant pojebao sinoc, ali mislim da su imali srece jer je Vejd i Bos dali zajedno 29

Joj, ne vjerujem, napravio Majami brejk, u kurac. Kako mi je krivo. Jebem li ga, aj sad ispočetka. Čekam da se smiluju ovi sa naših sportskih portala pa da pročitam izvještaj. Game 2: 96-100
Opet su ih razbili u prvoj četvrtini, sa 12 razlike, i održali su prednost do kraja. OKC nije stigla do egala.

Ако се настави у оваквом ритму биће то серија од свих 7 мечева. Бошова улога се исплатила у потпуности, покрио је Колисона, Ибаку и Перкинса и затворио је Оклахомине поене из рекета (чак 24 поена мање су примили из рекета у односу на прошли меч). Одлично је било гледати дуел двојице најбољих играча данашњице.

Da. Dobra utakmica. LBJ bio sjajan naročito pred kraj. Čini mi se da nije omašio slobodnjake ni jednom. Igra čovek kao da je sad il nikad. Boš im puno znači, ako ni zbog čega drugog, onda zbog toga jer nemaju kvalitetne visoke igrače sem njega.

свако ко се имало разуме у НБА лигу зна да ће Мајами да освоји. Оклахома је пала кући једну што је велика преднос за Џејмса и екипу. Типујем 4-1 у серији за Мајами

I ja mislim isto kao i Fejs, 4-1 za Majami.

Samo se nadam da ce Oklahoma nekako da izgura, nekako..

К'о што рекох раније, Оклахома је фаворит, без обзира да ли играла са Мајамијем или Бостоном у финалу. Нећу одступати од тог мишљења, иако су шансе негде подједнаке - 52:48.
Екипа која 4 пута за редом добије Сан Антонио, која почисти Лејкерсе са само једним поразом и без пораза савлада Далас једноставно мора да добије звање фаворита. Мајами је доста склон паду форме, што се нарочито видело током регуларног дела сезоне, Бош се још није у потпуности вратио у стари ритам што се тиче напада, а Вејд превише игра топло-хладно, тако да су им то главне мане. Али, очекујем и по коју утакмицу Леброна са 40+ поена.

Igra čovek kao da je sad il nikad.

Pa zna da neće iduće sezone moći da prdne. Kad se oporavi Rouz, oni neće biti ni u 2 najbolje ekipe. A i red bi bio. Čovjek je na vrhuncu karijere sada. Na Olimpijadi će ubiti nekoga, jebote.
Ali ipak se ja nadam da će OKC da se vrati u igru. :DD

Већ су Булсе без проблема стамбурали са 4-1 са здравим и за акцију орним Роузом прошле сезоне (кад је млађани Бик био МВП), а управо га је Џејмс чувао....

Е, ал' тад није било Рипа.

bili bi mi drago da kralj lebronski konacno uzme prsten, jbg, ipak je tata vec duze vreme... al kako meni onaj vejd ide na ganglije, neverovatno.

vejd jebe kad treba, a lebron kad moze. djurant je gazda, i nadam se da oklahoma uzima. battier je odlican, inace.