Koja su najčudnija mesta na kojima ste urinirali?

1. По великом осветљеном прозору неке осигуравајуће куће током манифестације пива. А одмах је ту магистарлни пут. лололо

2. Jedared izasao ispred diskoteke dva koraka ulevo i poceo da pisam vidim policiju i jednom rukom drzim kurac i pisam a drugom masem policiji napusio me lik ko budalu kako im rusim ugled sva sreca pa me poznavao inace bi me izuli od batina a jednom sam kod kuma u uzem centru novog sada pisa sa terase nekog 7-8 sprata na ulicu... i secam se da sam se vracao od nekle sa caletom i neki lik nas popisao sa nadvoznjaka sva sreca bili prozori zatvoreni...

3. По сиротињи.

4. Jedno vreme sam bio toliko navučen da šoram u lavabo da mi je wc šolja bila tek druga opcija. da nisam živeo s curom neko vreme, garant bih i dan danas radio tako jebeš mi sve.

5. haha kak'a tema!
    Pa sigurno da je bilo dosta cudnih mesta, kasnije cu izdvojiti neka u EDITU kad se setim..

6. Ја сам пишао у лифту и то онако ка вратима док сам ишао на горе тако да сам малтене запишао свака врата сваког спрата до мог (осмог).

7. Ja sam usao u neku gimnaziju i sorao im po lavaboima,ja i ortak...tacnije u devetu gimnaziju.

8. Niz svoje noge... Nisam mogla da izdržim pa sam malko pustila...

9. Е, да, пишао сам у канту за ђубре у кухињи једном.

10. Po njegovim grudima balkanskim.

11. pre dve godine sam prelemao nekog lika. Nači stojim (neki lajv ivent, koncert pičkematerine) i odjednom osećam kako mi neke kapljive lete po nogama, okrenem se, kad ono lik se uradio do jaja i izvadio tuksona i pisa oma iza mene. Kad sam se okrenuo, pogledao me i izbečio se. E tad sam kreno da ga lomim manijački i rukama i nogama.

12. Ispod mosta. Zadesi se tu neki ciganin i tu okadismo, što se kaže bratski. Mislim, ne bih ja, al sila Boga ne moli.

13. Главна улица; пар метара од Бакингемске палате; базен(али онај дечији запремине 2 литра лоло, после се нека деца купала ту) и не могу да се сетим више..

14. У свој орман са гардеробом. Месечарио сам, јбг...

15. Drugarica u žbunju na Trgu, jes da je bila noć, al bilo je i ljudi, no dobro, bila je pijana... :)

16. si pišo u zenba u akva parku edi? naš koji kul osećaj kace spuštaš onim toboganom i daješ mu po pišanju istovremeno

17. Puž, svjesno i namjerno.

18. si pišo u zenba u akva parku edi? naš koji kul osećaj kace spuštaš onim toboganom i daješ mu po pišanju istovremeno

Хахах! Јесам!

19. Џими sez:

Једном у теглу претпрошле године, вратио се из града а буразер заузео купатило, морао сам. И напунио је целу, изгледало је као сок од зове.

U teglu, kažeš?

http://game.wippiesblog.com/files/2009/05/jarate.png

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.