Prijava

Javio, tviter se uglavnom koristi da bi se smarali pratioci linkovima i možda da bi popričali tamo sa nekim ljudima, to je što sam ja video da koriste tamo, a sad za političare nemam pojma, izbegavam ih u širokom krugu.

Daj Javio, pre sat vremena sam kucala esej na ovu temu a ti vičeš po sajtu da je tema zaključana! Ostani u neznanju, šta ću ti sad. :)

jebote, Bruce, kako si postovao na temi, pola sata nisam mogo :)

btw, ko oće, eve ga mene:

https://twitter.com/#!/carsalasbre

ako sam dobro linkovao, jebem mu kevu...

Brate, twitter ti je dobar zato što nemaju cenzuru na slike, i imaš brdo profila od raznih pornićarki koje tamo postavljaju slike, samo zbog toga inače je golo govno.

Brate, twitter ti je dobar zato što nemaju cenzuru na slike, i imaš brdo profila od raznih pornićarki koje tamo postavljaju slike, samo zbog toga inače je golo govno.

E, vidiš, to drastično menja pogled na čitavu situaciju stvari..

Luksdoc i Tamoneki objasnili.

Ne mogu sve da čitam ali ja to vidim ovako.
Tviter je bolji nego fejs, jer nisu fotke primarne i slična sranja. Na tviteru su (uglavnom ) popularni oni koji imaju šta pametno/duhovito/oštro... da napišu. Naravno popularne su i javne ličnosti. Prednost tvitera je i to što je moguć neposredan kontakt sa javnim ličnostima, naravno ako su voljne da odgovore.
Meni na profilu na ovde, stoji link od profila na tviteru. Sve u svemu mislim da na tviteru ima puno toga zanimljivog i uvek su aktuelne teme prve na udaru. Koga zanima nešto nek pita jbg :)

ja pojma neam kako izgleda nečji tviter profil, nikad nisam ni bio tamo.

A Strajo, da te pitam ima li tamo lajkovanja i komentarisanja ?

Идем да отворим профил на твитер да јебе мајку мајчину сад овога момента

ima komentarisanja, lajkovanja nema, možeš da staviš nešto u omiljene tvitove, ili da retvituješ, odnosno ako ti se sviđa nečiji tvit (status) odnosno misao staviš i na tvoj profil.
Recimo Kaizen izbaci neku definiciju na tviter a ti je retvituješ jer misliš da je gotivna, brzo se čovek uhoda.

Ja otvorio, govno je... Pratim 29 profila, uđem jednom u tri dana i pročitam jedan dobar tvit... koji je obično od mylyce lude, a koji ionako postavi i na fejs lololoo

pa čak fora je koga pratiš, vremenom ispadne po neko dobar i duhovit a uvek možeš da pogledaš koga drugi prate i tako u krug

Sad ću i ja da ga napravim ..pa što bude ...

Ја сам га направио пре две године, али заборавио шифру, а и сморио се ко канта.

Pa pogledam ponekad, pratim nekoliko poznatih ličnosti, nekoliko ljudi odavde i tako. Generalno je sranje. Ali ako te ne mrzi da pratiš odabrane osobe sa čestim i dobrim tvitovima, onda i nije loše.

http://twitter.com/#!/strajakg
evo mog profila na tviteru, malopre sam zbog ove teme zapratio grofa i enemija, ako ima još ko, neka okači, pa da poboljšamo malo tviteraški život :)

Мене нађите преко Страје, мрзи ме сад да се логујем и шаљем линкове и курце! х)
Тебе ћу Страјо да упратим кад се улогујем следећи пут.

Aooo kojiii kk .. ne mogu da se snadjem jbt

https://twitter.com/#!/SmarkoKaljestro ХА! ево га мој.
Само ја не капирам како ово говно функционише, мени све отвара празно, ђе год да кликнем :)