Prijava

Ааааа ово је ова тета што вазда глуми алапачу, свиђа ми се, волим ову глумицу :)

Brate, stvarno ne znam šta da ti kažem, osim reči podrške.

Upravo tako, Grofe. A ljudima na ulici koji zaustavljaju moju baku da je pozdrave, veoma je čudno to što ona nije među dobitnicima nac. penzije. Ovih dana će izaći veliki intervju sa njom u jednom dn. listu pa će tu dosta stvari izaći na videlo. Ona je ove godine, ponovo se prijavljujući na konkurs, čak sakupila 30 i nešto potpisa od svojih kolega glumaca koji su imali za nju da kažu samo reči hvale, alo opet za džabe.

Preneću joj, momci. Biće joj drago :)

http://www.festmono-pan.org.rs/images/30/ZIZA-Stojanovic-1.jpg

Alapaču?! Pa, tako stoji u scenariju, mladiću, ja vrlo malo dodajem!

Alapaču?! Pa, tako stoji u scenariju, mladiću, ja vrlo malo dodajem!

Је ли бјеше у Породичном благу кад растегне оно па почне да као смара оне комшије :)
Добра је све у свему, ево да не уђох на тему, не бих знао како се зове :)

@Смарко

Јесте, јесте, баш та. И Цана Фонтана у ''Срећним људима'' и станодавка Аљше Вучковића у ''Бољем''. Она ти је више позорина глумица ( Харолд и Мод, Министарка, Покондирена Тиква, Мистер Долар, све од Нушића скоро...)

Bože, ceo život posveti ljudima, njihovom uveseljavanju i edukaciji i onda mora da čeka kao na "Bingo"-u -da li će proći zahtev za penziju..to zvuči kao neki scenario u teškoj drami.
Ne mislim samo na tvoju baku, Prof.Na sve koji su u sličnim pričama.A očigledno je da ih je jako mnogo.

Нисам гледао ниједну серију од наведених више од две епизоде али сам је гледао у позоришту и мислио да је нека крајње небитна глумица...Сад си ме разуверио. Од мене само речи подршке!

Cenim vaše iskrene reči i kritike. To će njoj puno značiti.

ПРАВДА ЗА ЖИЖУ!!!

Nažalost, ne mogu da komentarišem njen rad, jer u beogradskim pozorištima nikad nisam bio, a i retko idem i u novosadsko, tačnije, ne pamtim kad sam posle srednje škole i išao u pozorište. No, nebitno to. Što se tiče tih nacionalnih penzija, nažalost ne postoji ni jedan kriterijum koji bi mogao objektivno da proceni ko je koliko čemu doprineo. Prvenstveno zbog toga što ova žena neće dobiti veću podršku širih narodnih masa, jer nije imala dominantne uloge u serijama, a po narodu tu nagradu zaslužuje neko ko se viđe istakao, kao npr. Ceca Bojković, Dragan Nikolić, Milena Dravić i drugi dominantni glumci. A o estradnjacima da ne pričamo. Čuo sam da je Lepa Lukić dobila tu penziju. S jedne strane smatram da je zaslužila, ali se na tu čast ona i posrala odlaskom u Veliki Brat i Dvorac, jer se posrala i na kulturu, i umetnost, i svoju karijeru. Još je na kraju snimila duet sa onim nedefinisanim makedonskim živim bićem i kevom polno-mozgašice. Takođe sam čuo da ju je dobila i Usnija Redžepova. Nju posmatram iz ugla pristrasnosti, jer mi je žena neopisivo iritantna i ne volim je ni gledati, ni slušati. A nije mi baš neka kultura "Oko Niša kiša, a u Nišu suvo, da si hteo ti bi mene za sebe sačuv'o".

Podržavam da svi kvalitetni umetnici dobiju tu penziju. Oni koji su se posvetili toj umetnosti i nisu mešali svoje prste u politiku, odlazili u kojekakve rijalitije, trčali za popularnošću...

Чекај бре! Како Жижа Стојановић има 80 година? Зар није бар 15 година млађа? Ја сам њу виђао често у градском превозу, у 26-ици. Уђе она једном у аутобус, заподене причу са једном женом, и одмах креће разговор у који се и остали укључују. Прво се укључи један други, трећи, четврти, просто да не поверујеш, како људи занети разговором не промаше станицу кад треба да изађу.

Prvenstveno zbog toga što ova žena neće dobiti veću podršku širih narodnih masa, jer nije imala dominantne uloge u serijama, a po narodu tu nagradu zaslužuje neko ko se viđe istakao, kao npr. Ceca Bojković, Dragan Nikolić, Milena Dravić i drugi dominantni glumci. A o estradnjacima da ne pričamo. Čuo sam da je Lepa Lukić dobila tu penziju. S jedne strane smatram da je zaslužila, ali se na tu čast ona i posrala odlaskom u Veliki Brat i Dvorac, jer se posrala i na kulturu, i umetnost, i svoju karijeru. Još je na kraju snimila duet sa onim nedefinisanim makedonskim živim bićem i kevom polno-mozgašice.

Са овим се апсолутно слажем јер је жива истина.

Stvarno ti je baba? do jaja!

Увек је била у неким "позадинским" улогама, али је свака улога пуно доприносила. Ја баш и нисам пуно пратио серије и филмове, али ово што сам испратио, слободно могу рећи да је много допринела домаћој кинематографији.

Она ти је више позорина глумица ( Харолд и Мод, Министарка, Покондирена Тиква, Мистер Долар, све од Нушића скоро...)

Чек, она беше глумила баш госпођу министарку?

ПРАВДА ЗА ЖИЖУ! Шта си очекивао Профе, да се у овој држави било шта добија по заслузи, јок море, реци баки да се учлани у ДС, па ће добити пензију, и поздрави је.

Podrška za Žižu od mene, ako ništa drugo bar da ispljujemo ove dupeuvlakače koji su nezasluženo dobili...a tebi Profe svaka čast što pokušavaš nešto da uradiš :)