Dvadeset godina Republike Srpske

Thumb_hank-moody-californicatioin_1_

Dub

buri, nema uopšte puno potresnih scena, ja odgledao do kraja.

Thumb_5_renton

Cenotaph

Ja sad odgledao onaj filim Težina lanaca, ima preko 3 sata. Još me prekinuo PTPC-ov Dnevnik 3 u po filma, al sam ga odgledao do kraja. Mnogo dobar dokumentarac. I sretan nam rođendan.

I ja sam.Slažem se.Mnogo dobra stvar.
Što se tiče RS, Dodik nek prestane da jede govna i troši pare na multimedijalne projekcije i kojekakve kurce-palce, narod nema leba da jede.

Thumb_polufinal004

бури

zemo, znam da nema, ali se samo iznerviram kad vidim kako se manipuliše sa nama... jebaj ga...

http://vukajlija.com/narod-nema-leba-da-jede/219273

Thumb_5_renton

Cenotaph

A šta kao nismo mogli bez jebene multimedijalne projekcije na Banskom dvoru.Bogtejebo kol'ko mi na kurac ide korištenje riječi ''genocid'' 6666666666 hiljada puta i veličanje RS da bi se skrenula pažnja sa činjenice da nam je država u kurcu.

Thumb_polufinal004

бури

naravski da se moglo, ali ta lova koja je spičkana u to neće pomoći narodu... ovo je trebalo obilježiti, a to što nam državu već 20 godina vode lopovi, nema veze sa samim obilježavanjem...

Thumb_default

Sizif Shizofrenik

Срећан рођендан са закашњењем!!!
О Републици Српској знам веома мало. Нисам никада био, и да имам паре - ишао бих стално.
Моје мишљење о будућности РС је исто као и о будућности Србије - да сваки појединац крене да даје максимум од себе, на најбољи могући начин, да се не чекају политичари и тајкуни да ураде наш посао или украду наше зараде, поверење и снагу. Рука руци, брат уз брата, да се сви уједињују у раду, учењу, знању - најпре у кругу своје куће, потом у кругу своје улице, града и на крају државе. Другачије не иде. Срећно нам!

Thumb_ludoburazere

sunshine

Моје мишљење о будућности РС је исто као и о будућности Србије - да сваки појединац крене да даје максимум од себе, на најбољи могући начин, да се не чекају политичари и тајкуни да ураде наш посао или украду наше зараде, поверење и снагу. Рука руци, брат уз брата, да се сви уједињују у раду, учењу, знању - најпре у кругу своје куће, потом у кругу своје улице, града и на крају државе. Другачије не иде. Срећно нам!

Aferim brate, svaka ti je zlatna

Thumb_default

_AJAX_

Каква Република Српска ви сте курац од Босне. Ви сте независни колико и Војводина. Могли сте бар неко име смислити. Сматрате се србима а уствари сте поправослављени богумили и добробошњани. Где је ваше српство било у време кулина бана, котроманића, стјепана косаче... Где су вам српске цркве и српски великани? Државу вам направили херцеговци, крајишници и Раша црногорац. Што нисте неко боље име нашли? Проћићете као Рска. Додик је зајебан политичар.

Thumb_ludoburazere

sunshine

AJAXE SISAJ NAM RSKII KURAC !!!2431

Thumb_508898main_wide_corona_eclipse_ti3

Eclipse

vid Ajaxa al pokušava da troluje ahahahhahahahah

Thumb_default

_AJAX_

Да сте прешли у ислам као ваше комшије више бих вас ценио. На крају се поклали са својима. Јеботе.

Thumb_2009_11___200_200_t___sa_a-popovi__kurir

decko_koji_obecava

СРБИА СРБИМА ИДЕМООООООООООО

Thumb_ludoburazere

sunshine

Šaljiv je momak pravo, žita mi.

Thumb_polufinal004

бури

AJAKS TROLOUJE LOLOLOLOLOLOLO... DA ČOEK NE POVJERUJE... KO BI REK'O DA ĆE ISPASTI TROL OD NAKOG DJETETA

Thumb_default

_AJAX_

Истина боли знам.

Thumb_polufinal004

бури

KOJA ISTINA? OVA ŠTO TI PROPAGIRAŠ?

Thumb_default

_AJAX_

НАЈВЕЋА ЛИЧНОСТ КОЈУ СТЕ ДАЛИ СРПСТВУ ЗОВЕ СЕ МЕХМЕД ПАША СОКОЛОВИЋ. О ЧЕМУ МИ ПРИЧАМО?

Thumb_ludoburazere

sunshine

A Ognjen Koroman ?

Thumb_31_usagi

Slavk0

Buri ba, man' se ćorava posla.

Thumb_1201sm_ocp_w380_h300__1_

Comatose

Мене ово нервира.