Металика КОНЦЕРТ 8. МАЈА на УШЋУ

Thumb_8191796076_916b6369ff_b

LickItGood

mala metalika je zadovoljna ^^

Thumb_picka

Џими

fan pit bio prevelik

Не, фан пит је био баш како треба, по светским стандардима, тачно су израчунали колико простора треба да се комотно смести 6000 људи, него се код нас навикло на гурање, па изгледа превелики.

Е, сад, то што су пустили неограничен број карата за позади, то је већ проблем.

Thumb_truper

nem0

Stereotype, ако сам се са тобом свађала пред Машин хед, мој одговор на твоју просидбу је и даље НЕ.

Иначе, прејебао концерт, жао ми је само што нисам била у фан питу да ме не пљескају без потребе. Трухиљо цар човек.

А у фан питу био неки шабан који се пењао на ограду и показивао нам средњи прст јер смо сиротиња. Џими, јес' то ти био?

Него, вредело је бре сваке модрице.

Thumb_crni-gruja-i-kamen-mudrosti

crnigrujan

Joj jebali sebe, plačem.

"Пре ”Металике” наступили су француска метал-група „Gojira“ и амерички састав ”Глава машине” (Machine Head)."

"српској публици посветио песму „Тама међу нама“ (Darkness Within)"

Thumb_truper

nem0

а песма са њиховог првог албума – „Тражи и уништи“ (Seek and Destroy) натерала је многе који су веровали да је концерт готов, да се са улаза трчећим кораком врате.

Ово нека спрдња, или ми се само чини?

Thumb_sah

syngrafeas

Hahaha, tama među nama! Prevazišli su sebe, ko god da su. Kao šaban da je bio.

Thumb_picka

Џими

А у фан питу био неки шабан који се пењао на ограду и показивао нам средњи прст јер смо сиротиња. Џими, јес' то ти био?

Хаха, краљ! :Д
Ал' нисам ја.

Thumb_lulapujo

Lullaby

metalike, znala sam da će vam se svidjeti laseri. REJV ON! :D

Thumb_truper

nem0

Е јбг таман се понадах. :))

Thumb_220px-mahmoud_ahmadinejad

Stereotype

Пре ”Металике” наступили су француска метал-група „Gojira“

Ha, nisu znali da prevedu Gožiru!

Thumb_220px-mahmoud_ahmadinejad

Stereotype

Nego, kako li je vama u fan pitu bilo kad su oni plamenovi gruvali? Ja znam da je meni u parteru bilo vrućina. :D

Thumb_ts

Шоми 

ја сам једва чеко да опет пламен опали, смрзо сам се ко пичка јер сам у бермудама и маји био. ал сам се само на Фјулу мало огрејо лоло

Thumb_svemir_zeka

Тхе Форестер

ја сам једва чеко да опет пламен опали, смрзо сам се ко пичка јер сам у бермудама и маји био. ал сам се само на Фјулу мало огрејо лоло

Ово као да сам ја написао. Реко' биће милион људи, грејаћемо се телесинама, кад оно. Јеботе, били смо на око пет метара од ивице фан пита и ја сам залеђен чекао ту јебену пиротехнику о којој су новине писале бог зна колико. Фала богу дочеках је х)

Thumb_logo

celt

sektalike, satanisti pu pu sotono!

svi cete vi u pakao da se zgrejete sto slusate ove sataniste, znate?
http://www.vesti011.com/2012/02/koncert-satanista-na-uscu/

Thumb_picka

Џими

Nego, kako li je vama u fan pitu bilo kad su oni plamenovi gruvali? Ja znam da je meni u parteru bilo vrućina. :D

Оно, спичи те по фаци мало врелина, фино.

Извалите Кичића на фотки:

http://www.metallica.com/tour-gallery/may-08-2012-belgrade-gallery.asp

Thumb_coverksz

menijesamodosadno

Nazalost, bio sam sprecen obavezama da odem na cert (sto NIJE opravdanje), ali sestra mi je prenela utiske i kaze da je bilo mnoooogo bolje nego proslog puta. Bice prilike posle novog albuma..valjda :)

Thumb_tumblr_mdyqgkxsug1qdztmso1_400

Pišem Uz Vetar

Jedite gomna, imao sam i kartu, ali nisam mogao da dođem.

Thumb_53014457

Фејзбукманијак

касте слепци, ми смо били у партеру на 4 метра од ограде фанпита и рејално све смо савршено чули. Мјетал је објаснијо, и драго ми је што сам био на церту. Да нисам кајао бих се. Ето тако