Prijava

Лули није ми требало пуно времена да дођем до тих 50 бодова ни са Смаремеа ни са Војислава Шешеља.

pročitao naslov i dao sam plus, toliko.

Шалабе, повремено хоћу да напишем дефку, а да људи не знају ко сам, чисто да видим је л' у питању стара слава или добро пишем.

Pa prvo ocijeniš definiciju, pa onda vidiš ko je autor. A ovi pratioci, jebemliga, meščini da i nema pretjerane vajde od tog...

И не разумем зашто људи сикћу на Страју.

није ми требало пуно времена да дођем до тих 50 бодова ни са Смаремеа ни са Војислава Шешеља.

Ah a ti si Voja..

Шалабе има веруј ми. А и људи у једном тренутку почели да препознају моје дефиниције.

brate reme, mene nedavno izlajkovaše na duplom, ne moš vjerovat.
a prvo nešto definisah, i ne mogu da se načudim kolko ocjena dobijama, i ekstra defka ocijenjena, ono komentara brdo. a ja nešto bezveze lupila, čisto da ne lupam s ovog..

REME, RASPALI, DOSADAN SI I TRANSFERIŠEŠ I TEME SU TI DEBILNE!!!

pošto sam žeMsko, ovo je slavko napisao. ali to ne znate.

Кристина, јеботе, искулирај. И немој ми капс, и онако не видим на очи. А и боле ме што су теме дебилне. 80% аутора одавде су у најмању руку идиоти, тако да ове теме заправо одишу неком продуховљеношћу у таквој екипи.
Лули, колико год сам се трудио да напишем лошу дефиницију, увек је завршила у солидном плусу, што не значи да много добро пишем него да има брдо павијана.

Реме, не очекујеш да ти се јаве сад ти што хејтују са дуплог и да ти кажу зашто то раде?
А ако питаш шта остали мисле, па.. Дао си одговор у наслову

pobogu, reme, ovo je bila šala.. :D
samo te, eto, hejtujem sa duplog :D

Ништа не очекујем Нато. Тренутно сам запао у неко го курац расположење, мислим да би ми пријало да блејим сам у некој вукојебини што даље од сопствене собе. Мука ми је кад видим оне књижурине побацане по поду и ове зидове. Зато се и просеравам оволико. Па сам осетљивији на неке ствари.

Кристина, прочитај овај мој пост изнад.

Каце курчиш, оћеш да будеш ко Млата лоло

Јок бре, није до тога. Оет тренурно кидам како знам.

Meni uopšte nije jasno za koji će vam kurac dupli nalog(zi) ?!

Meni su originalni nalog stavili, manje - više, opravdano na stub srama. To me je, recimo, pogodilo i više ne želim da ga koristim. Prvo nisam hteo da dolazim na Vukajliju, ali volim da napišem tu i tamo koju glupost, čisto da nekoga nasmejem. I otvorim ti ja tako ovaj dupli, napišem neka svoja sranja, i šta se dešava? To što Reme kaže "znao sam da si ti" se više ne dešava. Niko ne prepoznaje moj "stil", ako ga je uopšte i bilo. A pre, hvalospevi na račun prepoznatljivosti mojih definicija. I tako ti ja otkrijem da svi ustvari lažu, ne bi li se uvukli, ne bi li im ti dao lajk i tu se razočaram, ubijem se i odem da popijem pivo.

Jebiga, ja ne mogu ni zamisliti da me nešto odavde pogodi...

Ova tema je smor u najavi, i već ima sličnih. Sajt je tako dosadan u poslednje vrijeme da moram da postujem na ovakvim temama. Prije godinu dana ne bi mi palo na pamet da kucam po ovakvim temama. Reme, zar moraš da ispuniš mjesečnu kvotu sa otvaranjem tema?
Imam dupli jer me je Džimi banovao jednom i meni se nije dalo čekati 3-4 dana da se vratim.

Знам за твој дупли Дубе. :)

Reme ti si idijot i tema ti je retardirana... O.o jao, :šljas u čelo: pa ne pišem sa duplog...