Prijava

Podaci iz baze govore suprotno od onog u sta sam verovao, ali ja to nisam mogao da znam. Povlacim rec, no hard filings. Moja greska.

evo ja sam došao jer mi je pukao kurac zbog admina,koji mi je obrisao definiciju:"youtube",za koju ja smatram da je originalna,a ne suprotno što je napisano kao izgovor za brisanje,ajde da uporedimo moju sa otalim defkama,pa i ako jeste toliko "loša",onda bi se na groblju trebalo naći 1000 definicija u poslednjih mesec dana,koji su iste,bogami i gore od moje,a koje se ne brišu i postaju defke dana(setih se:"jakna sa krznom" el tako nešto)

Definicije ne brise administrator vec moderatori. U pravu si, na sajtu ima gorih definicija od te tvoje i one ce takodje doci na red za brisanje. Nekvalitet tih definicija ne cini tvoju definiciju kvalitetnom, od necega moramo poceti.

Мислим да сам лајкован! Погледајте...

- Pet sati kasnije dolazim do zaključka Surovi u pravu si.

Mali prstu, kad se pravi tolko velika brisaljka greši se. Moja sugestija- Radite onda taj poso sporije, da bi se manje grešilo.

Бане, ниси у праву, из простог разлога што неко има 1000 дефиниција, а неко 100. :) Па ти види ко је највише профитирао ту.

Gimi, Surovi napiše 1000 loših definicija i dobije 1000 plusića od Majstora. Ja imam samo 300 dobrih i dobijem 300 plusića. Ko dobija a ko gubi?

Što se mene tiče ja ništa ne bih menjao. I ne bih sada ni brisao. Samo se bojim da od silnog natezanja i pretezanja Vuka ne rikne. Stvarno bi mi bilo i žao i krivo.
Možda bih jedino ukinuo palac dole. To bi bilo najpravednije.

mali prst,ja sam rekao da vi ne brišete sranja nekvalitetna i kad ih vidite,jer su neka postala defke dana,a to vam nije moglo promaći,zar ne?a ako misliš da je moja defka neoriginalna,ja samo kažem da mislim da je defka vredna da ostane i da nije za brisanje,al ajde tvoje mišljenje se ceni više.

ja volim da spustim palac na sranje više nego da ne dignem palac na govno.

То са дефиницијама дана није лако решити. Многима се чини да су дефиниције дана преслабе да би биле дефиниције дана. То је тачно понекад. Али нису толико слабе да би биле обрисане, то је проблем.

Ništa nije problem. Samo tepajte banicu bez sirenje.

'Oće li mi ko više reć' što je zaključana ova tema: http://vukajlija.com/forum/teme/6090?strana=1#post_288494?

ma dobro,samo kažem da mi defka nije za brisanje,samo sam to hteo da kažem

@Meśa ne znam zašto je zaključana, ali evo otključao sam ti jer me baš zanima da vidim šta ćeš pamento tamo da napišeš :P

Molim vas da me razrešite celog primera ove definicije http://vukajlija.com/izgledas-k-o-da-te-je-sutnula-riba/122748 , ako je moguće. Hvala unapred. :)

imaš ovu temu doktore neo kotrekše
http://vukajlija.com/forum/teme/1586

inače, ovo sam ti popravio, ali da znaš kada ti ponovo bude trebalo...

ma šta je bre ovo ceo dan radim nešto što drugi u isto vreme rade? pobogu.

E I JA SAM ISTO OBRISAO :))))

Organizujmo se malo, ljudi, ja već treći put pušim :).