Prijava

Igrica je KVLT

To.

Satima sam blejala u igraonici i još moljakala razroku šuntavušu što je tamo radila da me pusti deset minuta duže zbog ove igrice.

Kako sam matora, upičkumaterinu.

Iso od petice imaš da skineš na piratebay-u, pcsx2 emulator skineš sa sopstvene stranice, ako ti treba pomoć oko podešavanja javi se na pvt.

Za PS2 emulator ti doduše treba nešto bolji komp, bar C2D i neka slabija grafička tipa 8600GT ili ekvivalentno.

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Наместих тројку, сад само то цепам... Хвала манијаче... Само ме јебу контроле, провалио сам како да их намештам, али никако не могу да ми одговарају на тастатури, а џојпед сам изгубио... Бедак.

po difoltu su ruke S i D a noge Z i X koliko mi se cini. ak mozes da menjas svakako, na config

http://h33t.com/details.php?id=edbcbf65c08822226a33ae3306181e9386ed3665

скинеш ово, распакујеш па онда јебем ли га не знам тачно шта ал има нека фора :)

то ћу вам успут објасним коме треба објашњење

El moze u dvojku sa djosticima?

може може
и
маш конфигурацију тамо па подесиш

podesiJo sacu tepam brata!

Ja igram šesticu. Čak sam i ortakinju naložio da pika, osećam da me iskorišćava, i to ne na lep način. Igraja jebe keve. Jes' da je ovaj novi Mortal Kombat bolji, ali Tekenčuga je Tekenčuga i to se ne rangira.

igrao sam i trojku ali prevashodno dvojku TEKEN...bio imao jedan Pepi zvali smo ga u odeljenju bio godinu stariji od nas svih ponavljao, bio i krupniji jbg, i sad na pocetku godine on uvek ne dolazi casove... STO? niko ne zna, e pa taj pepi je sav novac sto je dobijao za uzinu koristio na aparatima u obliznjoj igraonici kod skole da bi se izvezstio an Dabl Dregonu i TEKENU.....i tako je vazio za da kazem najboljeg igraca TEKENA u oklini i sire a igrao stalno sa JACKOM. Uvedu oni nama veliki odmor u sestom razredu od pola sata, a ja uzmem Armor Kinga i oderem govno na tom odmoru posle ja plakao kao sisica ona najobicnija...picka malena