Prijava

Што се точе тог сленга са почетка сајта, скроз је логично све што се дешавало са њим до сада. Као прво, тај сленг је постојао и пре 2007. (тике, тебра, зенба) и сасвим је логично да ће то бити под обавезно дефинисано на речнику сленга па макар да је фора из неолита, а као друго, пошто је био на насловној тај сленг прошле 2011. године, опет је логично да ће сви лупати минус на дефиницију Тебра, нпр. И што се тога тиче, не може нико да се окриви, једноставно, тако иду ствари са тим апсолутно устаљеним сленгом.

Nikad nisam prethodno zapisao nešto što kasnije hoću da definišem. Ako vrijedi, nadoćiće opet sigurno...Ideje najčešće dolaze iz kafanskih razgovora, sprdnje na četu, nešto i sam smislim, slučajno...Lambda obrve, belo po nosu, recimo. Obično definišem kratko, linkujem jako rijetko, trudim se da definicija bude "zbijena", da stane u jednu rečenicu, a ako može u jedan red-još bolje. Od dugog pisanija i linkovanja zazirem prvenstveno jer me mrzi, a i sjebavam se kad vidim kilometarsku popišanu defku koja je za sekund dospjela na četvrtu stranu, a ima ukupno 9 glasova. Zajebi.

Ма мени је најјача фора, и то ми се пар пута десило, падне ми на памет ВРХ фора за дефиницију, ону кратку од једне реченице, чиста нека двосмисленост до јаја, и одем ЧИСТО БЕЗВЕЗЕ на претрагу да видим да нема случајно, и видим исту дефку са истим стилом у коме сам ја планирао да је напишем, и на крају крајева сконтам да сам ја ту фору уствари видео овде пре годину или две, па је потиснуо и сад ми се врати као свежа фора. Јеботе који трип.

desavalo se isto i meni. vise puta, onda isto tako skontam da sam ustvari vidio tu defku pa je potisnuo i ona opet izbila na povrsinu.

http://vukajlija.com/nimfomanka/63005
ovo je ejdan primjer takve

Па добро, ово је и некако она фора "ко се први сети", мени бре падне на памет нешто, кобајаги, много добро бре, катастрофа, и онда одем на претрагу и видим да сам слепац.