Prijava

e mislim da su rekli da ove godine nece biti eveţova, cini mi se da sam cak i citao neke komentare negde VOLVO GIVE DIRETIDE. nadam se da ce biti, ali ne verujem.

Eee pa to sam i ja čita. Ža mi malo što neće bit itema al ono neka pripreme neki apdejt da valja. Znam da bi treba jedan baš krupan početkom 2015. vjerovatno će da ubače pit lorda i/ili zeta... mada sam neđe viđeo na youtube da ima i neki test video za orakle tako da možda on prvi stigne. Realno sva 3 heroja su OP, moraju dosta da ih testiraju prije nego ih ubače.

Naročito Zet i orakle jer su bukvalno "I win this game" dugme. Ono, kapiram da nijedan heroj trenutno ne može dobiti mid protiv zeta a ako se orakle ne sredi ulti barem da se utrostruči cd, kombo sa bilo kojim kerijem je baš bolestan. Nešto tipa mortredice i orakle nema šanse da ubiješ. 50% vremena si besmrtan za nešto jadno mane. Oko 200 ako se dbr sjećan.
Samo sam izvalio da ladno orakle treba da izgleda kao neka životinjica na ovom klipu što sam gledao. Kapirao sam da će zet ostati kao vuk al izgleda da će i orakle biti isto neki dabar što li je već... nadao sam se da će biti neka loli tip djevojčica :3
Ono kad je mogao legion commander bastion testesterona da postane solidna pička može i onaj pederčić orakle što je manji od range kripa.

Od ovih što su ostali još da nijesu ubačeni dok sam još uvijek igrao D1 frostwyrm je isto sprdnja. Svakih minut ima range axeovu prvu koja je praktično 100% kill. Mislim da probija bkb isto, tako da ono. Imaju mnogo toga da testiraju sad.

A i za te apdejte će vjrv da pripreme void rework (a bio bi red da srede i zevsa, vipera i slardara stvarno), mort arkanu, novi glas za spektru... Vjerovatno će da ubace još neke anouncere i te zajebancije. Još neke balanse jer vidim da se dosta heroja koji se nijesu mijenjali 100 godina sad mijenjaju (riki, bs, pl).

Često na redditu ima prijedloga i da promjene interfejs malo jer je HUD stvarno ogroman... trebalo bi neki addon kao za wow da se napravi da može da se ukloni HUD samo da ostanu dugmići. To bi bilo baš vrh mada mislim da ne može da ide uz ovaj engine kako treba jer se slotovi ne mogu pomjerati. Kad bi napravili donji hud iz tri dijela bilo bi odlično. Tipa da mogu sve da naguram na vrh ekrana... ionako ne gledam na HUDu ništa sem mini mape... mada o tome samo da se sanja obzirom da volvo diže pare od tih hud skinova a i dobar su prostor za reklame kad su neki turniri.

Moguće da će da udare neke nove iteme. Ono, ima dosta itema koji bi mogli da imaju neke apgrejdove. Buckler je konačno dobiju novu namjenu osim mekansma, vanguard isto.
Vjerovatno će stići nešto za pure damage obzirom da medaljon nema upgrade (medaljon + deso?), neki item za int kerije, neki manaburn item možda, fazon kao dagon samo radi ono što radi nuksov mana burn ili recharge za diffusal jer će vjerovatno pojačati juggera obzirom da ga svako igra sad a to im je izgleda politika pojačavanja heroja koje svaki debilko igra (riki, pl i bs za sad).

Najveća smorčina mi je kad udarim ghost na jurnerovu ulti a on u sred ulti može da opali diffusal da mi makne. Pa daj brate đe to ima... Udara mi abysal iz ulti, pali dagon iz ulti, stavlja wardove iz ulti, dagger jebeni može. Koji kurac brate. Sad treba napraviti da heroji mogu kroz atak animaciju da bacaju spelove i da napravimo midgejm kerije od burst heroja... puši ga volvo.
Void će isto vjrv dobiti neki buff obzirom da je na Ti4 bio sranje pick al to ne mijenja stvar da je i dalje ozbiljan na bilo kojoj fazi gejma sa samo 5k golda farma.

Nznm imaju baš masu stvari da srede i ubace sad početkom godine. Sve u svemu vjerovatno će odraditi remake na par heroja ubačiti ono što su obećali kod kompendijuma i ubaciti jednog ili više novih heroja.

Moguće ovaj put i remake supportova jer su sad uglavnom mijenjani keriji. Ja se nekako nadam buffu za gondara možda track da smanjuje armor ili da jinada dobije cleave i da windwalk pojača speed čisto da može bolje da roamuje. Omiljeni heroj mi je a jbg žao mi da dobijam gejmove čisto jer je donekle surprise pick kao roam a ne jer je iole ozbiljan. Poslije 30 minuta možeš da vanšotuješ suportove sa orhidom i medaljonom i to je to. Svaki drugi offlane i semi keri (osim huskara; a i to je diskutabilno) je duže vremena opasan.

EDIT: 7 TD zevs FTW. Bitno je da majstor ima 14 kilova a teror blejd 1:13 skor i rushovan bkb

Kolko ispisah jebote...

Au Cupi ludače, kakav post .. Ne mogu da čitam, ali bolje da daju neki event e ću im majke svima tamo .. Znate već hehe

Najveća smorčina mi je kad udarim ghost na jurnerovu ulti a on u sred ulti može da opali diffusal da mi makne. Pa daj brate đe to ima... Udara mi abysal iz ulti, pali dagon iz ulti, stavlja wardove iz ulti, dagger jebeni može.

Igram embera, on me ulta, ja skočim na remanta u bazi, on me isprati sa ultijem, ubije me pored fontane i još preživi :(

ma zet je kurac manje vise u early gejmu, ko fejlujes da uzmes kill sa spark wraithom. ima 0 armora i mali base hp, easy kill za invokera, sfa, tinkera... prelako ga je gankovati jer je mekan kao kurac, 1 stun i mrtav je. kontam da je bolje da se igra kao safelane carry, da isfarmuje neku mantu skadi neki terrorblade build ili yolo dagon, mada nisam fan toga jer je losija verzija tinkera. videcemo sta ce biti od njega.

u ovom patchu svidja mi se pure dmg, recimo bacis hook na heroja koji ima bkb/repel odradi mu dmg, pre nije bilo tako, sun strike isto. znaci sad pure dmg moze preko svega, nema counter za to.

Da brate, samim tim što prolazi kroz bkb, vrijednost bkb-a je još manja nego što je bila ... Mrzim to što mnogo magija prolazi kroz bkb ... zato vrlo rijetko uzimam taj item, samo kad baš, baš moram .. I uzmem ga kasno, posle 30 minuta

Pa taj fazon, najvise mrzima kad moram bkb da uzmem kao prvi item, od toga bas ispizdim. A bkb se i inace uzima tek kad si jak, pogotovo sad kad ne moze da se kupi ponovo.

ma zet je kurac manje vise u early gejmu, ko fejlujes da uzmes kill sa spark wraithom. ima 0 armora i mali base hp, easy kill za invokera, sfa, tinkera... prelako ga je gankovati jer je mekan kao kurac, 1 stun i mrtav je. kontam da je bolje da se igra kao safelane carry, da isfarmuje neku mantu skadi neki terrorblade build ili yolo dagon, mada nisam fan toga jer je losija verzija tinkera. videcemo sta ce biti od njega.

Ti si svjestan da on kad dobije šesti može da nastakuje toliko onih govana da može staru vulnerable fontanu da ubije kad bi joj se primao magic damage lol... Dobro ne toliko lololo ali može da dobije timfajt sa 4 ona električna govneta što postavlja.

Meni je baš zbog toga više za mid. Brzo dobiješ šesti. Izvučeš tu sedmi level i naćeraš ih na timfajt dok nemaju bkb. Prije nego neko digne bkb on već može sam da dobije 2 timfajta lagano.

Orakle mi je čak više OP zbog one posrane ulti. Igrao sam ga na RGC neđe u asia publik i fejsrolovao neke kineze kad je tek izašao heroj.

I frostwyrmova ulti je bukvalno "Ha Ha Ha! Nema veze što si ti 6 sloted, nećeš se tući u ovom timfajtu" a pitlord mi je iako ima bolesnu ulti i sada kako vidim novu pasivnu što smanjuje dmg protivnicima i pojačava njegov na određeno vrijeme svaki put kad neko umre blizu njega najmanje OP od svih. Jedino što je ta pasivna sranje je jer te on vajpuje vi se bajbekujete on ima fazon divajn riper kolko mu je skočio dmg.

Ono moraće oni mnogo da izbalansiraju nove heroje prije nego ih ubače. Uredu mi je zet jer treba malo skila za njega pa da kažem al orakle i frostwyrm (osim ako ne zna kad da bači onaj heal/stun) su previše stretjforvard i uz to previše OP.

Pitlord je i stariji heroj jbg, dugo je tu, kapiram da će svako ko je igrao keca znati da se snađe protiv njega al protiv ove trojice je sprdnja igrati.

A i prokleti bkb nerf i to što je sada ogroman fokus na pure dmg je sranje. Nije da ga obavezno rushujem ali ono previše mađija ga probija stvarno. Okej je da te sa upaljenim bkb-jem jebe blekhol, hrono, RP i te munje što imaju dug kuldaun i predstavljuju timfajte core tima al gluposti tipa axeove prve, huka, AA-ove ulti, nagina mrežica, razorova druga i ostalih sranja kojima prođe kuldaun dok zapalim cigar je preseravanje totalno.

BKB ispade najveća laž u doti.

To ti je ono ka telefon na tač skrin. Dobar je da vataš pičke al se ne moš javit na njega dok voziš kola.

Koji bre zet, šta pričate vi?

Brate jel si igrao keca? Zet ti je onaj sto su ga cini mi se poslednjeg ubacili u kecu, mali crni vuk. Jebe heroj al je prilicno tezak da se igra kako treba, na gareni sam 2 puta igrao protiv vrhunskog Zeta, pre OP heroj ako znas da ga igras.

Jesam naravno ali jako davno..ajme ja sam skroz zaboravio, on je bio među neutralcima u šumi kad igraš gradnju, valjda je imao purge..

Baš to, težak je, ja možda probao 2x i batalio..znači možda ga ubace u dotu 2(i Pit lorda)?

Jes bio u sumi. Mislim ono moze da ga igra o noob i da ima brdo kilova sa prvom i trecom cini mi se, al ne sme da koristi ulti lol, jer za to ipak treba skil, pozicioniranje, micro...

Mislim da će da ubace sve heroje koji su na kecu, pa tek onda da počnu nove da rade ..

Mislim da će da ubace sve heroje koji su na kecu, pa tek onda da počnu nove da rade ..

+1

oli dote?

EDIT: Dodadi me na novi profil Kodoq2020 (ostroga mi ovo je zadnji dupli koji pravim)

Oko 11 ću doć, cepaj do tad: D
Nikako da ukapiram čemu svi ti duplaci

>Napravim nalog
>upanem u low prio
>izađem iz low prio
>uđem opet u low prio
>zauvijek napustim taj nalog
>otvorim novi nalog
>ride never ends...

Izaso sam na 3.5 k mmr sa smuffa jebem ti sve! Poslednja 4 meca puknem i jos u jednom mi liva ceo tim a ja sa stormom imao 4 0 a ovi moji degeni umrli fazon 20x, bilo fazon 20 : 4. I gledam sve me baca sa nekim debosima a protivnici sve neki kinezi sa po 150 komendova.
Moraces Pazle da igras 10 gejmova Wispa da bar sa Tinijem nabudzim ovaj parti renk, ne mogu vise da igram sa ovim 3k debilima, place mi se.

hahaha to bre, dota je nauka!
ali kad pogledas realno matori da bi igrao i razmisljao "izvan kutije" stvarno ti treba mozak, sto da mozes pametno proceniti kad da sta uradis, gde da se pozicioniras, koji item da napravis...

arlovski, kad mi tip u 4.5k mmr napravi voidu pored free farma midas treads i vladimir onda sta da ocekujem od ostalih. ljudi su kreteni bez obzira na mmr, kad pogledas moje gejmove retko gde isfejlujem, ali ne vredi sto ja sa templarkom od nasih 18 timskih killova imam 16, kad dobijes 3 rusa i jednog umisljenog engleza koji se uvredio i farmuje sumu sa suportom.
evo bas nedavno, igram voida, nisam umro 45 minuta, 6 slot sam a moj ogre nafarmovao divine i otisao da umre, uzeo njihov slark, jeste da sam dobio ali kreten je bespotrebno produzio gejm pola sata. nadaj se dobrim gejmovima kad budes igrao 5 stack ili kad matchmaking sistem odradi ono za sta ga placaju.