Prijava

Ima dota više od 800 iljada igrača sigurno ...

Очекујте жестоку навалу дебила који ће да пикају Терора и да му праве дагон и шедоу блејд јебени...

Pravio sam mu to par puta, ili sa dagerom i armletom da se igra .. Nije to nešto što je OP .. Samo sprdnja jebena :D
Trol mašina, lomi

hahaha zamisljam kako gasis armlet i blinkujes se na nekoga i taj neko te ubija iz autoattacka

Nije mi se desilo baš to, nisam igao sa dagerom, ali sa sb-om se dešavalo par puta da ne provalim da imaju detekšn ... Ili sam jednom ušo u range towera, ali takve se greške rijetko dešavaju .. Btw, takav teror samo u sprdnja gejmu kad ih već gazite ..

a dje ovaj pazl nesreca razumjes ti mene, kad ga ima igramo dotu svaki dan pa se izgubi odjedared razumjes ti mene, sto cini taj covek dal uci ispite

Igram CS:GO (najogri sam rank kao da sam 1.3k mmr na doti lol...) a trenutno sam u izradi taktičkog 7k naloga nove generacije za dotu koji trentno ima ~55% winrate i za sada sve high i very high skill gameovi na dotabuffu kada je solo queue... Fali mi još par partija do level 13... Čućemo se kad bude svečeno otkrivanje

-------------------------------------------------------

Vidim pominjete trola sa daggerom, to je meni treći item. Phase > HotD > BkB (nekad i ne mora) > dagger.

Ako ima bilo ko da uvali neki disable prije nego skočiš to je garantovan kil. Samo su prva 4 udarca kritična, poslije toga ganolino. A i mnogo je dobar na lejnu što se tiče farma... meele atak animacija je predobra, range je onako al je odlična kad ne možeš da dovatiš range kripa jer igraš protiv range kerija kojeg ne moš harasovat ili generalno imaju jači harass od tebe u standardnom 2-1-2 pub lane startu.
Naročito je mudovišan protiv Urse, TA i sličnih heroja koji te early game sjebu na right click.
Za terora imam u glavi milion bildova koji bi mogli da funkcionišu al kapiram da ste se više svi uvjerili da sa tim herojem ne mogu ništa... jednostavno mi ne ide. Nije da mi je težak pa da mi je muka da ga uvježbam, samo se ne uklapa u moj stil.

Ovo sad dok sam budžio ovaj novi profil, high skill gejmove mogu zahvaliti viperu sa daggerom... mislim da je to najjači pubstomp. Fazon isfarmuješ dager tu oko 6-7 minuta i ideš da gankuješ ganolino. Nekad preskočim treću da bih ima jaču prvu jer ne uzmem boots pa me lako iskajtuju ako nema stun ili bar dodatni slow na tom lejnu koji gankujem i to je to.
Blink in, double kill, walk out...

Taman kad pomislim da sam poceo da kapiram neke stvari, vidim da je 7000+ mmr kupio difjuzal anti mejdzu i opet mi nista nije jasno.

Više nije orb difusal a i jeftiniji je od mante za micanje nekih debufova tipa silensa i slično u gejmovima u kojima ti bkb i nije nešto prijeko potreban

pa jel mi se stakuje mana steal sa prvom?

Mislim da se stakuje, što i dalje ne objašnjava kupovanje diffb magini ... Neka miče što oće, magini je manta mast hev jebote .. Mada ti igrači takvog mmra sastave nekad te stvari iz sprdnje, kad je gejm dobijen ili kako god, eto sastave trola radi .. A onda dođe 3000 likova koji to isprate i kad ga pitaš zašto to sastavlja odg ti "belive me maan" ...

to sam i ja mislio, al nije iz trola, nije bila dobijena partija... zato sam se i zacudio.

Diffusal Blade
Diffusal Blade is no longer a Unique Attack Modifier
Multiple Manabreak type abilities do not stack

Multiple Manabreak type abilities do not stack

Samo donekle istinito, ako ga prvo udariš šakom pa nogom stakuje.
Pretopostavlja sam da ne stakuje al mi bi čudno što pro pravi onda. U svakom slučaju vjerovatno je bilo dovoljno za sklanjanje debuffova ili buffova protivnicima.

Recimo protiv omnija 2 diffusala u timu ako imaš dobio si gejm 90%

Mada ti igrači takvog mmra sastave nekad te stvari iz sprdnje, kad je gejm dobijen ili kako god, eto sastave trola radi

Pa ja uvijek kad dobijem gejm ono, prodam sve iteme i kupim nešto što skroz ne ide uz tog heroja, čisto da na kraju na dotabuff pojačam winrate sa tim itemom... Fazon neki nub uđe na ono "items>sort by winrate" i izvali da snajper ima 80% winrate sa rod of atos.

mjolnir na magini umesto bf-a nova meta

Jel neko probao da čačka nešto u dota workshopu, reče mi drugar da je video neki set za ursu od fazon 2 soma evra, ko to i kako pravi, i što je još važnije - ko to bre kupuje?

Ne znam tačno koji set je u pitanju, samo znam da je za ursu i da je oko 2 soma

Ja sam video onu pusku za snajpera od 50e. A pored nje neka fazon 9 centi.

mjolnir na magini umesto bf-a nova meta

Kacmo kod toga, veliki sam protivnik bf na mortredici al mislim da je mjolnir okej item.
Sam maelstorm ne (jer farming mort je soooooo 2005.), ali mjolnir zbog aktivne jeste. Normalno, ne kao prvi veliki item al čim protivnici uzmu MKB mjolnir dođe kao neki soft counter za taj item iako može da sjebe malo aktivnu od satanika sa procovima al ono ako je baš toliko lejt gejm da imaš satanik i abisal onda je bolje uzet refrešer... ili još bolje ne pustit da gejm ode toliko daleko da moraš da gledaš kako te pravi lejt gejm heroji jedu živog.

1. bottle (ako si mid ili off)
2. phase
3. hotd (+medalion ako ne očekuješ da ćeš imati neki drugi -armor u timu)
4. basher
5. bkb ili manta (ili najbolje nijedno jer su to itemi za pičke)
6. abisal
7. mjolnir

Nije da imam potrebu za tim bildom jer sa mortredicom obično dobijem do 35-40 min al ono mislim da može da se koristi...
I naravno, molba za sve da ne prave mjolnir na snajperu i voidu... 2015. je godina

Je l' to ovaj set?

To je jedno vrijeme bio najskuplji set za ursu, dio mu je vrijedio 500 eura a bio je iz 4 dijela ... sad je li se što mijenjalo, ne znam, odavno ne kradem iteme, trejdam i tako to ..

Clannad

Zavisi od gejma do gejma, ja nekad idem bf mortedu, nekad ne ... Neki gejm kad sam igrao sam mu uzeo nogicu, dominator, kežual jašu, bašer-abisal i bkb (znaš da sam morao, ali i dalje tvrdim da je item za pičke!)
Mljormir na puškaša i voida je okej skroz... Dobro, voidu kako kad odem, ali sniperu može vazda ..