Prijava

да и Спермерска екипа је закључана! Одавно

pa otkljucajte, ko vam brani

Није до људи него до ЦЕНЗУРЕ! Већина људи која је чинила овај форум живим и интересантним је или банована, или се сморила без ових банованих и одлепршала. Они што су остали су или смарачи, или не постују због ових смарача, или због модератора који ће их бановати јер су несмарачи и не пишу о инфлацији у Малој Азији, него уносе живост у форум зајебанцијом. Са друге стране, ово мало интересантних људи кад отвори иоле кул тему, буде закључана у року од 15 минута, јер неко очигледно жели да овај форум буде рсмо живи (браво за сморум, кобјаснијо си тиме бај д веј), па убијају сваки вид забаве који није Ко последњи победник или Каладнонт.

Шта је фалило јебено теми о КЛОМПАМА? Серете за ЈЕБАЊЕ, а занимљивије је од већине тема које су модератори отворили. Модератори убили сте форум децхко!

Ja ću da otključam ako modovi obećaju da me neće banovati.

nego da vas piram, kakve su to zanimljive teme na forumu? jebanje? spermerska ekipa? ili mozda tema koja lincuje nekog autora/moderatora? tema ogovaranja? pantele? kakva to treba da budde tema na formu da bi vama bila zanimljiva?

Занимљива тема се не рађа таквом. Занимљиву тему направе постови који се накупе на њој и које касније можеш годинама да ишчитаваш а смешни су и у тренутку постављања. На пример "Фотографије вукајлијаша" су биле до јаја док није побрисан сав "спем" тј. коментарисање слика. Ко нормалан хоће да гледа вукајлијаше? Хоћемо да их прозивамо што су дебели и ружни јеботе!

Ja mislim da ovaj SPEM treba da bude mod!

Мјау мјау мјауууууууууу

Ovo je inače najzanimljivije veče na forumu u proteklih mesec dana. Čak tri teme su otvorene i još nijedna nije zaključana! Hura!

Mnogooo se prave pametni neki od modova, ono ''ako si ružna ne znači da si pametna'' može da se kaže i za neke modove...ako si posto mod pre dva meseca ne mora da znači da si popio svu pamet sveta jbt...

Кретош је веома добар за децу јер је житак и избије им млечне зубе!

Ja da sam na vašem mestu, ja bih digao revoluciju, preuzeo server od Kaizena i formatirao ga.

Курд као и по обичају веома духовит

Šo reče Čak, idemo u Nemačku sa palicama, da mu rebutujemo servere! :)

Realno automobilizam i naoružanje su mi sasvim dovoljne teme, ostale lokujte. I ostavite IT kutak.

Гелзенкирхен ако се не варам.....

Ајде нека неки мод отвори нови тему за аргументовану, човечанску расправу, јер 'вако стварно више не иде... :*

Evo ja cu da otvorim temu, ali samo za pljuvanjepo meni

аргументовану, човечанску расправу

Јеботе, пропаде сморум начисто, спашавајте, јебо вас прађед

SRANJE JE FORUM! SRANJE JE TEMA! FEJK SI I NEBITAN SI I SMARASX DECXKO!!
AE PALI lololol