Prijava

a šabanka je zmia? ma idi bre ženo, ja ovde lupam glavu čiji je dupli!

Imao je čovek porodicu, nije imao svoju decu samo. Imao je sestričinu, majku, oca, imao je rođake sve je to porodica. On se nije odrekao porodice. A vukovi takođe imaju porodicu. Osnivače Rima je prema legendi odgajila vučica.
Isprati malo istoriju i njenu mitološku stranu.

Ето шта је вама битно у животу. Ко је ко на вукајлији. А коме перете дупе кад се усере, јебе вам се. Овде мислим на бабу наравно.

Pa kako će onda ljudi da se razviju u neke osobe koje mogu da funkcionišu nezavisno? Nebitno. Ne kažem da ne mogu, daleko od toga, ali u porodici je to mnooogo lakše.

Зашто је појединцу породица врховна вредност?

Vrhovna vrednost je pre svega sam život, pa onda SLOBODA, pa tek onda porodica.

izvini strose jebote, msm ono - vuka je naša porodica, ono kao majka vuka i te fore munje....

Зашто породица? Па то је бар просто. Брак је једна од најбитнијих Светих Тајни, а ширење врсте тј. сачињавање потомства је основни циљ сваког правог Хришћанина.

Osnivače Rima je prema legendi odgajila vučica.

Па ето. Која је онда сврха блиских људи кад може дивља звер да те васпита да стасаш у оснивача једне импозантне империје.

vučica se odrekla od romula i rema da bi bila klitor na vujakliji

Vrhovna vrednost je pre svega sam život, pa onda SLOBODA, pa tek onda porodica.

Океј, свако уређује свој вредносни систем како жели. Или како му је Вучица објаснила да треба. Али се свакако налази на врху самом. И често је у сукобу са осталим вредностмиа, најчешће са слободом. Понекад и са животом.

Зашто Никола Тесла није основао своју породицу?

Kад је Тесла био мали, ударио га је гром и спржио му репродуктивне органе и није могао да се СЕС више, и тако.

vučica se odrekla od romula i rema da bi bila klitor na vujakliji

Сереш да је то иста вучица?

vučica se odrekla od romula i rema da bi bila klitor na vujakliji

+1

Па ето. Која је онда сврха блиских људи кад може дивља звер да те васпита да стасаш у оснивача једне импозантне империје.

Idi jebi nešto.
Mislim više koristi.
Kasnije su se ta braća malo sukobila.

...da mogu da kažem 'kome ti vamiliju' kad mi traže busplus...

A i da možeš nekom da jebeš sestru.

Idi jebi nešto.

Не могу. Имам кондилом :/
Контам ја чему овај спем. Досадан форум у пиду материну а кења вам се. И код мене исти случај. Ал ја бар не спемујем, трудим се да спознам неке фундаменталне ствари о животу. Доста сам се зајебавао/ла по форуму. Није доста, ал не може више јбг. Ај смислите бољу тему радо ћу и ја вама објаснити да је глупа.

Не могу. Имам кондилом :/

HAHAHAHAHAHA, ogadi mi pljugu u trenutku bre zmio!

Ова тема је заметак теме:

DAS ÜBERMENSCH - Биће способно за несвакидашње. Породица, моралне норме и осећања - спутавачи у остварењу највиших космичких циљева

Зашто је породица најважнија? Зашто је породица важнија од друштва? Породица чини друштво. Ако нема породице нема ни друштва (неко је већ нешто слично написао). Породица је јединица у друштву. Ако нема те јединице, друштво пропада. Ткиво не може функционисати без ћелија. Наравно, ако је та ћелија болесна, то није добро, остатак ћелија би се требао побринути за оздрављење или уклањање болесне ћелије. Када су све ћелије здраве, тијело функционише савршено.

Odmori, šabane(ko) i omiriši cveće. O stvarima koje pričaš su mnogo veći umovi lupali glave od nas, odgovora na forumu pronaći nećeš to mogu još malo pa da ti garantujem.

To su neke stvari duboko utemeljene u našoj kolektivnoj svesti, ALI, niko te naravno ne tera motkom da radiš ko i svi. Ako ti se ne sviđa ta varijanta - a ti udari kontra, ili na bok, kako ti volja.

... ili ko što bi moja baba, koja zanimljivo nije htela da mi pere usranu bulju valjda iz straha od zaraze, rekla: "Ako ti je krivo, nije ti tisno".

Не контам. Јебање је спем, ово је префилозофски, Ирска музика је говно, па какву тему отворити овде јебено да би људи писали на њој или да би опстала.

O stvarima koje pričaš su mnogo veći umovi lupali glave od nas

Од нас да. Он неких од нас можда и не.