Prijava

Он неких од нас можда и не.

čovek je mislio na inteligenciju, ne na to koliku imaš glavurdu.

čovek je mislio na inteligenciju, ne na to koliku imaš glavurdu.

мени је то јасно. добро да си и ти схватио исто.

e, ja se izvinjavam Zmii,jbt,ladno sam pročitao da se tema zove ŠATRO PORODICA jbte...rekoh,škk šatro porodica + uvodni post??

Ozbiljno, bolje razmišljaj šta je moja baba htela da kaže. Može da ti bude korisno, ko što je i meni bilo.

Javi ako treba hint.

Kad porasteš shvatićeš mali Šabane.

Kad porasteš shvatićeš mali Šabane.

Па зато вас и питам, нестрпљив сам. Дајте бар неке основне обрисе.

мене ме више интересује зашто БРАК?

bolje razmišljaj šta je moja baba htela da kaže.

Да оћу да размишљам шта је неко хтео да каже радије бих размишљао шта је Хегел тео да каже него нека непроверена баба јеботе.

По чему је породица важнија од било које друге друштвене творевине?

Зат' што нисмо ни на који начин повезани са оним људима што дркају курац у ЊЦ-у владе, као ни са онима што роне по контејнерима. Читај, за породицу си везан јер си захваљујући њима колико толико био заштићен од гладовања и осталих пички материна.
А након јебања, кад добијеш дерле, то ваљда спада у основне људске инстинкте.

Фејзе, децхко зашто си се ошишао на ћилаво?

зашто БРАК?

То је бар лако. Ако ниси у браку не можеш да наследиш богатство супружника.

јеврејска посла, пишам им се у законике!

Да оћу да размишљам шта је неко хтео да каже радије бих размишљао шта је Хегел тео да каже него нека непроверена баба јеботе.

Šta bre, moja dinastija ti je proverena i dokazana, molim lepo. Tu ne mož da omaneš.

Iz čiste ljudske dobrote okrećem te ciljevima koji su ti u domašaju, od lajanja na zvezde niko se nije usrećio. A kad provališ filozofiju moje babe, e onda možeš da ideš na tog Gebelsa.

иначе та иста породица може да остави своје ћери да труну у браковима у којима добијају 5 шамара за добро јутро, шутирање за лаку ноћ, а за сваки оброк понаособ каиш, на више начина. Јер се јебено удала и сад има да трпи, не сме се разводи јер је то брука! И може да те сјебе више него ико. Иначе, не само кад су онакве ситуацију у питању. Ко живи у нормалним породицама он може да се ослони на њих. Остали боље да се ослоне на себе и свој мозак

Пошаљи ми на пвт неки трејлер бабе бар, па ћу да видим.

Pošto je Fejs pomenuo brak, evo mali odlomak za njega: ''Ako se udaješ, daću ti ovu kletvu kao miraz: ma bila čedna kao led, čista kao sneg, ne utekla kletvi. idi u manastir, idi, zbogom. Ili, ako baš moraš da se udaš, udaj se za budalu; jer pametni ljudi dobro znaju kakva čudovišta vi pravite od njih. U manastir idi, i to brzo. Zbogom.'' Hamlet reče Ofeliji... A, Fejse, slažeš li se?

овог шекспира никад нисам капирао. Не капирам га ни сад :))

спем теме. не може се укапирати књижевник ако га ниси читао. ај сад да се вратимо на породицу. да ли бисте одјебали кеву и ћалета за неки виши циљ? жену или мужа претпостављам мало лакше? што то јбт?

ја сам једном зарад вишег циља одјебо жену. Виши циљ сам добио, ал сам касније схватио да није то био виши циљ. Већ многе друге ствари. Човек кад није контролисан од стране друге особе трезније размиљша.

Šaban
зашто БРАК?
То је бар лако. Ако ниси у браку не можеш да наследиш богатство супружника.

Како, зар нису брачна и ванбрачна заједница изједначена по правима?

По свим осталим. Не наслеђује се ванбрачни другар.