za comatose:
Cist primer prodaje duse je npr Rihanna, od albuma Good girl gone bad(sto i samo ime kaze) prodala je dusu i povinovala se illuminatima i djavolu, a za uzvrat dobila vrtoglavu slavu ( A pre toga je bila samo veseli devojcurak sa veselim pesmicama bez simbolizma u spotovina)
Cist primer prodaje duse je npr Rihanna, od albuma Good girl gone bad(sto i samo ime kaze) prodala je dusu i povinovala se illuminatima i djavolu, a za uzvrat dobila vrtoglavu slavu ( A pre toga je bila samo veseli devojcurak sa veselim pesmicama bez simbolizma u spotovina)
Стани, како се сконтала с шаволом? Где може да се прода душа, неко откупно место, нешто и за какве паре отприлике? Ја нпр. не бих могао да јебем јежа у леђа за било какве паре.
Никад не бих платио за секс - ни кад би мени послије тога вишеструко платили. Гаде ми се људи који се хвалишу својим "подвизима" те врсте, јер се углавном ради о тешком бездушном олошу. Ове изгубљене, што никад нису туцали нешто донекле могу да разумјем, да им се и та опција врзма по глави, као посљедња варијанта...
BlackArrow
za comatose:
Џимикс
Никад не бих могао да пишем левом руком.
Predražinjo
Да навијам за мртви партизан.
Џимикс
Опааа, имамо навијачиња лололол
Месечарка
Ja pišem levom rukom. :)
Џимикс
Damn it! Онда ти не можеш десном :)
Месечарка
Ja kad napišem desnom, opet izgleda bolje nego kad moj desnoruki brat piše. lololo
Ozbiljno, mogu sa obe ruke da pišem, ali bolje sa levom. :)
Џимикс
Гледао сам једном на ТВу, нека жена пише обема рукама одједном. Тако саставља неке реченице. Свака јој част...
Месечарка
Ja odjednom ne mogu ja mislim. Nisam probala. :)
Џимикс
Све може кад се увежба... Није лако.
menijesamodosadno
Да кинем отворених очију.
Master of Sarma 2
Da napisem dobru defku
Tračica
Dobra tema..elem, ne bih mogla da jebem..nekako neam muda za to lololol
Џимикс
Dobra tema..elem, ne bih mogla da jebem..nekako neam muda za to lololol
Хахахахах јак пример :)
Comatose
Стани, како се сконтала с шаволом? Где може да се прода душа, неко откупно место, нешто и за какве паре отприлике? Ја нпр. не бих могао да јебем јежа у леђа за било какве паре.
Џимикс
А од напред?
Comatose
Уколико бих лоцирао вулву, да. Колико нудиш?
Џимикс
Ух, ух... Она је дислоцирана још одавно. Нико није видео јежици чку!
glavni
Ne bih mogao da jednu jebem, a da mi ga druga puši istovremeno.
zeljček
Никад не бих платио за секс - ни кад би мени послије тога вишеструко платили. Гаде ми се људи који се хвалишу својим "подвизима" те врсте, јер се углавном ради о тешком бездушном олошу. Ове изгубљене, што никад нису туцали нешто донекле могу да разумјем, да им се и та опција врзма по глави, као посљедња варијанта...