Prijava

Polja su kvadratići umesto šestouglova, alo jesi ti normalan?

Da ne pričam o tome što imaju jednu dimenziju viška...

TROIKA je mogla da se gura i na kečugama s 2mb integrisane grafike, 64 rama i procesoru preko 100mhz, a da to ič ne umanjuje užitak što se tiče grafike u pikanju ni do dana današnjiših. plus, muzika je prejebena.
edit. još jedan veliki plus - moj prvi susret s herojima su DOSovi heroji dvoika, znaš, imaš win98se, pa ti se otvori Dos prozor, ti pritisneš alt+enter i uđeš u 600x480, WOAAAA! midi melodije i fini zvučni efekti, odličan gejmplej, liiiiii milinica!
e, onda se pojave Heroji TROIKA bez dos prozorčeta, u pjurblad vindovsu 800x600, igrica veličine jednog diska od 700mb, sa sve animacijama i audio cd kvalitetom zvuka, prekaljenih muzičkih podloga i sjajnih zvučnih efekata, sa sjajnim balansom između rasa i sasvim pristojnom kampanjom koja pada u drugi plan čim se dokopaš hotsita s burazerom ili ortakom. a da ne pričam kako je tek u lanu. Ej, igraš heroje TROIKU u LAnu,alo bre! ima li bolje igrice?
Petica? grafički lepša od TROIKE, ali samo lepša na oko. sa slabijom muzičkom podlogom.

PuppetMaster
Zasto su tacno heroji 3 bolji od 5 recimo?

Zato sto nam je tesko da se priviknemo na mnogo vise detalja, razgranatije skilove, i kojekakve picke materine, a realno sta znaju klinci sta je 300 kila, to je igrica detinjstva nasega. Jedini red alert koji priznajem je sa sonija keca, jes da je kocilo do zla boga, al u tome i jeste neka car. Jesam omasio pitanje? Metal gir.

ЗАТО ШТО КАД ОЋЕШ ДА СЕДНЕШ ДА ИГРАШ ХЕРОЕ 6 СКОНТАШ ДА ЈЕ КИКЛОП СЕДМА ЈЕДИНИЦА. Е ПА НЕ МОЖЕ!

Хероји три су култ, ја касам их научио одма сам их заволео. И дан данас имам инсталирано на компу и то и ХОТА верзију са замком пирата као додатак где је ЏЕК СПЕРОУ трећа јединица и може се апгрејдује ТРИ пута СРБСКИ.

Једина замерка је што мапа која креира рендом, масу пута усере, па онда се баш често деси да не ваља курцу. И да, ако икада будем с неким игро мора да се погоди да смо на два дијагонално различита дела мапе, што значи један у доњем делу а други у горњем на супротној страни. Тако се гарантује бар месец и по дана борбе. Наравно причам о месец и по у игри не стварности лоло

Ni ja nisam voleo te random mape, pa smo brat i ja terali sestru da uđe u editor mapa i da briše zamkove u sredini koji su višak, na već postojećim mapama. Sestra je morala to da radi jer smo brat i ja imali kod koji je morao da se poštuje, a neki od članova tog koda bili su:
- Isključeni ton potpuno (da ne bi protivnik čuo kad se kopa, kad je bitka itd.)
- Zabranjeno proučavanje mape pre partije
- Strogo zabranjeno gledanje poteza protivnika
- Zabranjeno sačuvavanje i loadovanje (u slučaju nekog lošeg poteza, nema nazad)
itd.

Inače, TROIKA najbolja strategija ikad, ako sam zaboravio da napomenem.

Igrao trojku, peticu i šesticu.
Sve su mi odlične, čak i šestica koja je puna bagova i nema baš najsrećniji krek jebi ga.
Trojka je definitivno najviše hardkor, ali više gotivim peticu jer sam je igrao sa par drugova često u hotseat modu kad smo imali jedan PC u cijelom kvartu.
Petica je imala odličan multiplejer ali su kampanje djelovale mnogo debilno naročito, što neko neđe na netu napisa kad u prvoj mislji Izabela napravi genocid bukvalno i priča nešto fazon "Nikolaj, moja ljubavi dolazim da ti pomognem" a u pozadini piči neka vesela muzika.
Voice acting bio mnogo bolji u drugoj ekspanziji (tribes of the east)

Šestica imala mnogo bolju priču nego ostali homm-ovi ali malo je onako over the top u odnsu na prethodne. Nekako su prethodni bili više kao da čitam knjigu što se tiče kampanja dok je šestica bila kao da gledam anime... što u mom slučaju nije loše ali kapiram da većinu ta promjena nije oduševila

само нубови играју кампање

reci to kad obrneš peticu sa posljednjim pečovima na najtežem modu... 90% stvari nerfovano, undeadovi ne dižu jedinice poslije završetka borbe u odnosu na njihov broj nego neke resurse specijalne koriste a ni ostale rase nijesu mnogo bolje prošle jer su mnogo skuplji spelovi i te munje.

Troika ♥

само нубови играју кампање

Kampanje jebu. Samo moraš biti lud i imati živce da ih pređeš. POGOTOVO ONU ĐE TREBAŠ ZA MJESEC DANA DUBIJEŠ 3K I VIŠ NAGA MAMU IM JEBEM!

пичке ош да организујемо турнамент?
има нас осморо сигурица кои би играли

Ja bih, al traje to dugo šupiču maternu.... Ne da se meni čekati da još 7 ljudi obrne dan...

види се да немаш појма лоло

играло би се 1 на 1 :)

Igrah ja par puta 1 na 1, al i to je sporo jebomusve...

Фејзбукманијак
пичке ош да организујемо турнамент?
има нас осморо сигурица кои би играли

Ovo bi bilo totalno kul, napravimo neku leaguu, turnament neki. Uvati se fejzbuce organizacije ako ti nije smor.
I da, je l preko game-rangera igrate?

Oće neko sad? Ne igram nešto posebno dobro i postoji realna mogućnost da mi se ugasi igrica (ima neki bag, jebem li ga), al kapiram da je ovde najveća šansa da naletim na nekog dovoljno zaludnog.

e jel može da se picka preko hamačija?

Ne znam za hamači, al preko gejm rendžera radi fino, još te i vrati u igicu automatski kad dođe tvoj potez ako si bio u alt tabu.

ма какав хамачи, гејм ренџер најбољи за ту причу. ко оће нек се пријављује за турнамент