Prijava

Meni je prst otvorio oci jos vise,a inace znam sve sta se desava na sajtu,tako da mogu da razumem sve sto prst pise.A,ovi koji ga smatraju za smaraca znaju samo delic istine,a ni to nisu trebali da znaju.

JTU, ja sam u postu gore objasnila da nisam pisala tekst, ali sam podržala suštinu teksta. Stvar koju nisam podržala je sviranje o avatarima, za koje me apsolutno zabole, ali nisam htela da cepidlačim i tražim da se taj deo izostavi samo zbog mene (a ispalo je i da se drugima taj deo nije svideo). Dalje, nikakve priče na tu temu nije ni bilo.
Kako sam te onda uzela u usta? Nikako. Suština posta je bila da za pojedine članove pravila ne važe, te se ne banuju kada vređaju, čak ni posle opomene. Samo zbog toga što ljube skute nekom moderatoru. Eto, to je bilo ono što sam podržala. Ako misliš da je to problematično, slobodno reci.

jtu, isto važi i za tebe, ukoliko misliš da su članovi ovog sajta ispod tvog nivoa možeš slobodno pokupiti svoje stvari, odn lepeze i otići.

Idem ja stvarno da crtam ko hoce da mu nacrtam portret neka mi se javi na PVT ili PVC (nisam siguran kako se zove)

Ok, razumljivo, ali ne i opravdano. I mene Bushido vređa svaki put kad mu se ukaže prilika, pa mu se ja ne obraćam.
Hoću da ti kažem, svako, ali SVAKO ko vređa, treba da se banuje i kraj. To važi i za one koji su tebe vređali.

Slažem se sa Insolent.

@Barracuda
Jest!Zakljucajte temu,a to sto ce posle neki separatisti da nam rade iza ledja,to nikom nista!
Ne zakljucavajte ovo jos!
Svi vi znate samo delic istine,a ja znam malo vise od vas,pa ovo mogu i da razumem.Ne cudi me da mnogi kuju svakave planove svima iza ledja na msn-u,pogotovo bivsi modovi,samo zato sto im je ovde ograniceno izdrkavanje!

@Kristina, a zasto ja dolazim sa tobom svaki put u konflikt kada se ti zaljubis? Prvo sa Sevastom pa sad i ovo. Mislim, bas imas cudan ukus kada su muskarci u pitanju.

U tekstu se nigde ne pominje "meni je neo rekao to i to", "ja se osećam ugroženo" jer ja nisam klinac koji će da trči kod učiteljice da se zali ako mu neko nesto kaze, a daleko bilo još da radim print-screen sa desetih sajtova da svi vidite sta mi je neko rekao na fejsbuku, crno na belo.

Nisam zaljubljena u nea zaboga!
A klinac nisi, već si nešto gore od toga.. Već sam navela šta.

@JTU
To sto ti sad pises,ja sam navela u jednom od prethodnih postova na ovoj temi.Ja mogu da posvedocim da je bilo tako!Sve sam videla!Imas svu moju podrsku!

@insolent defender
Oni koji pisu peticije treba automatski da dobiju trajan ban!Ti su ga bas polozili!

Pa banuj nas onda. Kako smo samo smeli?

@Christine
Nece ti neo biti zahvalan onoliko koliko ti zelis zbog ovoga.

Ja nemam tu moc,ali necu ni da molim moderatore za to.To sam samo dala predlog na forumu,a modovi ako hoce da ga usvoje hoce,ako nece ne moraju.To je samo moje misljenje!

Jao gospode... Ovde nije reč o tome da li sam ja zaljubljena u nekog ili nisam, a nisam, (eh seevastee jediniii si tiii xD zezam se)
Neo mi je jako drag i mislim da je sve ovo nepravda :oseća se kao kalimero:

Ok, JTU na istoj smo talasnoj dužini. I sad, ako stvari ne funkcionišu tako (a nisu u mom slučaju), da li smo mi huškači što smo se žalili na situaciju? Ne bih rekla. Protiv tebe ništa nemam, niti ću imati, jer se ne poznajemo. Isto važi i za ostale članove.
Nadam se da sam ti malo razjasnila svoje razloge. Ako još neko ima nešto da me pita povodom ovoga, PVT služba radi punom parom. A možemo to i javno.

Citat Mali Prst
''@Kristina, a zasto ja dolazim sa tobom svaki put u konflikt kada se ti zaljubis? Prvo sa Sevastom pa sad i ovo. Mislim, bas imas cudan ukus kada su muskarci u pitanju''

hahahahhahahahahahahahahah

Vule, ljubavniče moj, zar i tii??

Alo, bre! Ne radi se ovde ni o tebi Insolent Defenfder ni o tebi Kristina, a ni o tebi Shano. Niti ovo ima ikakve veze sa Jtu-om, Dobrom Losom Zlom ili Artemidom. Meni nije potrebna podrska pola sajta da bih rekao ono sto želim, ovo je moje pismo koje sam ja napisao onome čije je ime navedeno u naslovu.

Ma samo mi je bre smesno to da si ze zaljubila u sevasta i nea sta se trzas odma

Izvin'te zbog spama. Čovek pitao - ja odgovorila. Toliko.