Prijava

Хвала на одговору.
Мене сморила слагалица, понављају ми се асоцијације и спојнице често. Мада и даље играм скоро сваког дана.

Bingaš, usralo je na asocijacijama.

Jes', jes', jes'... :D

Vidićemo te sutra, kad skupim tokene. :P :) Ali na mojoj igri da izgubim, obično preokrećem na asocijacijama, sve mi obratno išlo danas.

Dobar si u ko zna zna, priznajem. Tj. brži. Al' džaba, i'm the man :D

Kažem ti, asocijacije su te izvukle, da sam igr'o njih kao inače, izgubila bi. :D Obično me deru cijelu partiju i onda ja spojnice i asocijaciju rasturim i preokrenem. :) A danas obratno, početne dobro odigr'o i raspadnem se ove 2 zadnje. :D

Ma, to su ti izgovori, jes', jes'.. :D
Igraćemo opet, ne brini. :D

и шта смо одлучили оћемо ли?

Ako će se igrati, i ja se prijavljujem.

до јаја, све добивате сутра. комплет упутства. и да. било би лепо кад би бар полуфиналисти учествовали и сад.

Слагалица на фејсу је постала баш срање од игре. Једино је занимљива кад је играш са неким пријатељем, јер може да се окрене на зајебанцију. Гледати ту слагалицу као релевантно мерило знања, вештине, сналажљивости и среће је немогуће.

Прво, сечем десну руку ако не постоји неки чит за прву игру. Дакле, да прекуцаш лепо слова и да добијеш најдужу реч. Не сећам се кад сам последњи пут успео да добијем поене у тој игри, а да имам реч мању од 10 слова. Буквално ми неке нафуране клинке са профилним сликама које одају утисак о далеко исподпросечном коефицијенту интелигенције састављају речи типа "рашчеречити" и "раскомадано". Али ајде да је једном, али сваки јебени пут. Па чак и они залуђеници који су се претплатили на бар један термин недељно од 19:00 на РТС-у не састављају сваки пут реч од 10 слова. Да не причам о аждајама са 11 или 12 које на ТВ-у буквално видим једном месечно, а на фејсу сваки јебени дан.

Бројке су вероватно једина игра где се игра чисто. Исто као и Скочко.

Ко зна зна је исто прича за себе. Значи ликови за које имам осећај да са десет налога дневно играју и који знају сва јебена питања напамет ми одговарају за 1,12 и 0,94 секунде редовно. Значи шта курац јеботе. Скоро играо са неким и падне ми се питање које гласи овако: "Која репрезентација је на СП у фудбалу 1990. у Италији елиминисала репрезентацију СФРЈ после бољег извођења једанаестераца?". Значи лик је одговорио за мање од јебене секунде, мислим, ликови буквално не читају питања него само одговоре па пиче напамет. Па јебем му матер, јел ово такмичење у квалитету рефлекса и пуког меморисања глупости, или такмичење у знању?

На спојницама ми редовно све поене узимају ликови који за 15 секунди повежу 8 имена и презимена СРПСКИХ ШАХИСТА (?!). Мислим, шта курац, јел пишу то у свеску па врте кад виде која је игра? Невероватно је колико је само идиота напамет научило буквално све јебене игре.

На асоцијације да на трошим речи. Игра у којој лик отвори А1 ВЕШ МАШИНА и реши одмах коначно решење ТУРИЗАМ, игра која је иначе толико кул је постала бесмислена.

За све то би наравно могли да буду окривени и генијални творци игрице који већ 4,5 месеци колко се мени чини да ово пичи по фејсу и даље не апдејтују базу новим асоцијацијама, питањима и спојницама. И што наравно нису направили неки систем где кад играш против неког може да се падне асоцијација коју је овај играо јуче, а овај други никад. Односно генерално што ти се падају игре које си јуче играо.

Штета стварно, јер кад сам видео да се неко сетио да одради ово на фејсу, било ми је баш кул јер волим тај квиз, и ово ми је био скроз кул начин да се зезам уз то. Овако су је сјебали.

И да, генијални су ми фазони кад ми Yellena Toshitj узме поене на спојницама тако што из кеца споји фудбалске клубове са њиховим надимцима или имена НБА клубова.

Imaš sad opciju "fer igra", sa kojom, ako izađeš iz igre (makar da promijeniš pjesmu na vinampu ili na FB čet) na više od 3-4 sekunde, gubiš pravo da ukucaš rješenje, mislim da bi jedino sa tom opcijom mogao da se održi turnir. :D

Na tu opciju "fer igra" meni lik odgovori - otvoriš vajrles i na drugom računaru gugla ortak, a ti ovde igraš fer... misli Cukerberg da može zajebati Srbina...

Ja se onda nadam da nemaju svi 2-3 kompa. :D

Jes', ovo što Vidra kaže, 5 sekundi imaš da se vratiš, i to samo 3 puta. Četvrti put gubiš pravo daljeg učestvovanja u toj igri, nego moraš da čekaš da ona završi pa onda u narednoj te uključuje. Tako su mene sjebali juče, ja sa strane tamo vidio neke profile napucanih riba, uš'o ja dok ovaj igra i ne dadoše mi da igram tu igru, nego tek kad je prošla, nastavio. ALI IPAK SAM DOBIO!

Peki, ima cheat i za brojeve.

@Peki

пуког меморисања или такмичење у знању

Aj objasni koja razilka.

'ајде што има за бројеве, него што су направили екстензију којом изигравају оно "фер игра", па уз то претпостављам да може да се излази са отвореног прозора са слагалицом. срањиште, јер долазим у исту ситуацију као и пеки, да ме побеђују деца од 12-ак година која знају да варају. ал' опет, могли би ми да играмо, онако, на поверење, без икакве награде, па коме се диже курац кад вара - тај нек' вара и нек' победи, аупичкуматерину.