Prijava

Дао сам вам пример то за свирке. Иначе у БГ, металци и скињаре нису меродаван узорак за анализу социјалних проблема, јер их има мало. Много мање у односу на људе који иду на текме. И у тим круговима није оно што је некад било, вечину те рок популације чине паљевине и клинци металика мајицаши. Цела та прича је изгубила смисао одавно, а оно што ви данас сматрате рокерима је шачица деце, на коју се не треба обазирати. Фудбал је мејнстрим, и много веће оружје, које неки људи воле и знају да искористе.

ма ја кажем да све те навијаче,хулигане обичне вуцибатине треба све редом у затвор....и оне клинце од 10 година...они су најгори ееееј они на трибини некоме да псују мајку...срам их и стид било...ја мислим да треба затворити и Север и Југ..а што не би и исток и Запад!?да се ови хулигани тамо случајно не преселе... ма уствари `ајмо закључати стадионе!...ма не `ајмо уствари забранити фудбал у Србији...ма не смао фудбал-спорт уоште...и онда неће бити оваквих проблема,ХУЛИГАНА И УРОША МИШИЋА!!!... :)

Узрок свог дивљања, бодења, ракетирања, убијања... се да наслутити из једне реченице из пропагандног летка на прошлој страни:
"Не нападај симпатизере, ТО НИСУ ДОСТОЈНИ РИВАЛИ".
Ко о чему, балванерија о части.
Ја не да нисам за то да се спречавају сукоби идиота, већ сам за то да им држава помогне да се брже међусобно истребе. Иц еволушн, бејбе.
http://www.youtube.com/watch?v=3C9CH3q9PLI

@Čiča: Može, ne bunim se :)

@GM: "Ја не да нисам за то да се спречавају сукоби идиота, већ сам за то да им држава помогне да се брже међусобно истребе. Иц еволушн, бејбе."

Častim te pivom za ovu rečenicu. :)

Zatvor za Uroše?!

Moram reći Vudiju da se ne pojavljuje više na sajtu da ne bi morao u aps!

Шта бре затвор за Уроше?!?!

Пре и после свега... Овде има доста спремних људи да себе представе као бића слободних схватања, са сопственом свешћу и поимањем ствари, а (не)свесно показују и доказују да су типични робови одређеног медија. И зна се на који медиј мислим.

Страшна ствар је што је неко убијен. И томе треба посветити пажњу.

Страшнија и лицемернија ствар је када неко погине на свирепији и подмуклији начин, па о томе се прича пар дана и крај. За исту ствар због које наша браћа Грци изађу на улице и демонстрирају пар дана (не мислим на ово са парама, већ за пандура који је убио цивила), код нас се испрати путем јебеног фејсбука и нета. А ви мислите да сте посебни само зато што нисте робови фејса, већ сте завалили гузице и не излазите одавде? Исто срање, друго паковање, у оба случаја постајеш непокретан.

Дакле, пандур је убио дечка јер је прешао два црвена. Убио га метком у чело. Нико не спомиње ништа, неће бити осуђен на више од пет година.

Дечко направи глупост, то се региструје као покушај убиства,иако је човек (тј. пандур) изашао без икакве тешке повреде. Исти тај пандур прати утакмице свог сина, стоји поред запаљених бакљи на које не обраћа пажњу, а у суду говори како је истраумиран од немилог догађаја и самог помена бакље. Нико не спори да је крив Урош, али је спорна казна.

Брис Татон, вам је, узгред, регистровани хулиган у Француској. И не, то није оправдање што је убијен. Него, чисто да знате да није онај фини студент који је грицкао сирић и брао грожђе са ћалетом на винограду.

А ви, ископлексирани недруштвени снобови који компјутер доживљавате као надоградњу пениса и прилику да свршите без сперме, изађите напоље и доживите свет својим чулима! Никада нисте били на стадиону, тешко вам је да одете и до продавнице удаљене 55 метара, а мислите да сте компетентни да серете о навијачима, навијању и да их све заведете под "хулигани"? Хеј, утакмица високог риѕика, Звезда-Рад, ја са девојком, око мене свирепи хулигани, лево од нас човек са дететом у рукама које спава! Зашто неку такву слику не објаве ти јебени медији којима сте се приклонили? Није им у интересу, једноставно.

И сви ти навијачи, који нам упропастише државу, су људи који су довели ове....... на власт. Али, истекао им је рок, па сада не ваљају.

Схватите да је навијање здрав начин за избацивање енергије и доказа љубави према нечему. Ти људи прошетају, искачу се, вичу као помахнитали не би ли покренули играче свог клуба и надахнули их да пруже више од онога што су уопште свесни да могу да пруже.

А ваш покретач је- сујета...

све што је рек`о анти потписујем...

"Звезда-Рад, ја са девојком, око мене свирепи хулигани"

јес ти био у кавезу,са смеђом цуром,високом око 160,170 цм?!

пс-похвале за коришћење правог писма :))))

160-170? Између 10 и 160. :)

Ма, не, први пут је ишла тада са мном, ватрено крштење. :) Били смо на левој страни, ка истоку. Стварно, сцена за новине, да има ту неке објективности.

Што се писма тиче, у реалном свету ћирилицу увек и свуда конзумирам. Латиница ми делује некако депресивно, али нигде није било потребе да се делатиницизујем, а понегде ни могућности (Крстарица, баш јуче одем после годину дана). И сада погрешим понекад, али ми није криво. :)

хехе ако је испод 160 онда ниси ти и није та цура...а није ни мјесто исто (ја реко у епицентру ;))

пс-немој братац више да је водиш , не требају нам цицови у копу ;)...одите на исток или запад или неку неутралну трибину ;)....

хеххе ма ћирка се и на нету брани :)))

јој чуј мене ја стално контам на Бањици текма била,па је ти водио,тек сад сконтао да је на Мари хахахахахха...још се питам одкуд толико цура у онако малом копу, и још кавез спомињем,хахахха....хаххахахах

Ма, тада је била адаптација у питању, морао сам да јој објашњавам где, шта, ко... После тога, морам да је похвалим, навијала је срчаније од многих пичкица које су ту дошле да испозирају и спреме нове слике за фејс. Водих је на Спартак, Млади Радник... За дерби баш, испред мене неки фенси смрадови којима сам морао да објашњавам шта се ради са балонима и кореографијом и да не шетају са картонима са места на ком су били... Дошло ми да им дам пара колико им треба, па да седну као људи... А не међу хулигане, убице, разбојнике, дрипце! Опљачкаше целу државу ти навијачи! :)

Moram i ja malo da se ubacim u raspravu.
Ne znam koji je bio slucaj sa Urosem, ali zar nije bilo logicnije ako su vec resili da ga kazne, on je ionako bio slikan, snimljen, zumiram i identifikovan, da ga sutradan pokupe ispred gajbe. Uros bi platio 50.000 i nastavio da pali baklje (ovaj put bi se bolje maskirao), pandur bi nastavio da radi posao i sve bi se to zavrsilo bez ikakve buke i cirkusa.
Medjutim, pandur je resio da se igra Dzon Vejna pa ce da upada u kop da vodi tog nesrecnog Urosa.....

Ista situacija i u Hrvatskoj 'neki dan. Covek zapalio baklju na poluvremenu upadaju zandari u kop da resavaju krive drine, i znate svi sta se izdesavalo tu posle.
Jbte pa svi ti stadioni se snimaju, ako bas nekog hoce da kazne, mogu lepo da ga identifikuju bez nekog cirkusa...nego ove nase murije ne znaju to jebiga.

Za ovo sam cuo i ja da ljudi na severu i jugu, tj indijanci ne znaju bas kako da se ponasaju kada je namestena koreografija, dizu balone, i kartone pre vremena, poziraju i posle okace galeriju na fejsu pod imenom: "Zwezda mi je swe".

Ja sam licno video na mojoj tribini, kada se radila neka koreografija, gde je bilo postavljeno belo platno na 2 motke, da je car uhvatio te motke obrnuto, tako da su mu 2 motke isle na gore tj onaj deo za sta to treba da se drzi.

Vidite ova dva mlada huligana kako su agresivni. Tata im sigurno prica da su sad sa opasnim momcima, kriminalcima i razbojnicima.
http://www.youtube.com/watch?v=bZuFFY-A3Vg

Јој, па само да ти виде неке организације за заштиту права бла-бла-бла, везано за ове клинце... Тај ћале би најебао горе него да је убио Њега преко фејса. Много боље би било да им је купио неку игрицу, џојстике и да их је закључао у кућу.

Па, свака текма на Маракани и ЈНА, а вероватно и на стадиону Војводине је увек под видео присмотром. Када су играли Звезда-ОФК, другар је био на истоку и рече ми да су поре њега били момци који су били на дужности. Наиме, људи снимају оне који пале бакље. Градски дечаци знају да се замаскирају, а ови са стране с неба па у ребра... И кажу му да свако на крају од тих палитеља бакљи најебе, тј. да га нађу. Па, обичним ТВ камерама може да ти се деси да јасно видиш другара, где је у кадру 150 људи, преко малог екрана ТВ пријемника.

Дакле, нико не тражи слободу, већ правду за Уроша. Битна разлика.

Ma znam ja sve to ne mora meni da pricas.
Samo sam rekao da je bilo daleko pametnije da ako vec hoce privedu Urosa i tog decka iz Zagreba posle tekme, posto su snimljeni, nego da policija upada u kop i ispravlja krive drine.

Мотика, мислим да ће то уклонити већ неко.

Некро, нисам поручио теби, већ неком ко кликне на ову тему, па налети на последње коментаре, видим да знаш знање и да се слажемо, иако си гробар. :)

А на овом снимку се јасно види неки клинац који трчи преко улице... Па, зашто то мора да буде навијач? И зашто се не пусти неки снимак из револуционарних дана, кад су ти Уроши ишли по Србији да се боре за то да им једног дана дође тај њихов победник и окриви их као најгоре непријатеље... Најбољи пример да револуција једе своју децу.

некро је Отров није гробош ;)...