Prijava

Jbg, ja sam gastarbajter.

Dopada mi se izreka, malo preciznija od one "daleko od očiju, daleko od srca", koja kaže: razdaljina je za ljubav, što je vetar za vatru, gasi malu a raspiruje veliku.
To bi bilo to.
Furao sam sa Ruskinjom, Ukrajinkom, Turkinjom, čak i jednom Zambijkom. Ne volim da četujem, a mutav sam za telefonski seks, tako da od toga nije bilo ništa. Očigledno.

Jbg, ja sam gastarbajter.

Isto!

razdaljina je za ljubav, što je vetar za vatru, gasi malu a raspiruje veliku.

Istina, ali ti ne pomaže mnogo da se odlučiš, zar ne? :)

Ruskinje............

Furao sam sa Ruskinjom, Ukrajinkom, Turkinjom, čak i jednom Zambijkom. Ne volim da četujem, a mutav sam za telefonski seks, tako da od toga nije bilo ništa. Očigledno.

Jeste, još treba i sve ove jezike da naučiš. Nisi lud.

Istina, ali ti ne pomaže mnogo da se odlučiš, zar ne?

http://www.youtube.com/watch?v=yKdaGf5FeHs

nećeš naći odgovora međ ovom sitnom štampom.... :)

razdaljina je za ljubav, što je vetar za vatru, gasi malu a raspiruje veliku.

e to je to! bravo! da sam znala tu izreku, ne bi morala da pišem onoliki post i tako uspavam amantina mučenog...

Nja Ruse i Turke ionako dovoljno razumemo, sa Zambijkom bi morao da ''ispričaš ramenima i rukama nešto što u prevodu na disanje znači: ljubav'' ali i to nije teško. :)

Zajebano je to. :/
Najbitnije od svega je da, prije nego što se upustiš u takvu vezu, budeš svjestan svega što ona nosi sa sobom.. Jednostavno, da bi uspjela, ili bar bila blizu uspjeha, obje osobe moraju da budu zrele i svjesne da obje moraju maksimalno da se potrude..
Budući da sam trenutno u takvoj vezi, moram da priznam da nimalo nije lako, ali.. Ako mislite da je ta osoba prava za vas, daljina ništa ne znači.
Kako gej post.

U mom slučaju funkcioniše, ali šta da vam kažem, ja sam ipak pronašla ljubav svog života.

Прошла веза на даљину трајала ми је око годину дана, ова сад сасвим фино функционише већ три године.
Мрско ми цитирати сва ова питања, па ето тако укратко. Дакле, ко 'оће, може :)

može, kao i svaka druga, malo skuplja za održavanje

Прошла веза на даљину трајала ми је око годину дана, ова сад сасвим фино функционише већ три године.

Faca iskušenik! :)

Budući da sam trenutno u takvoj vezi

Sad sam se razocarao...

ovako, idete u bioskom, klabing, pozorište, gde god, i ne nemate baš mnogo prilike da se nefizički istražujete. al kad si primoran da ti razgovor bude jedini vid kontakta, onda kroz taj razgovor zađeš dublje nego što bi ikad mogao (svaka dvosmislenost je slučajno namerna), te samim tim te veze, na duže staze, budu čvršće...

Шта, они који имају регуларне везе не разговарају?

Ја се бум усрал.

Елем, ја мислим да су везе на даљину го курац и ништа више од тога. Осим у случају кад си рецимо имао подужу регуларну везу с неким, па сад из неког разлога морате да се раздвојите, рецимо због посла/факса и сл.

А што се тиче људи који се тако смувају с неким, виде се неколико пута, па оду свако у свој град и онда одржавају ту ''везу'' на даљину, и онда дробе како им је то супер... Ај што лажеш мене, него што лажеш и себе...

Дакле, или се жешће фолирају пред другим људима (и пред собом) да им је таква веза океј, не желе да признају да је шит, па фурају ту трулу причу као ''нама је до јаја'', или их жешће заболе једно за друго, у фазону ''матори смо, прошли смо сито и решето, прегазиле су нас године, што би нас после свега болео курац што смо далеко, битно да ми причамо како је то супер''. У суштини, и једно и друго је тотално клиначки. Ово друго би било мање клиначки у случају кад би макар признали да их боли курац. Ако ти је стало до некога, ако волиш некога, наравно да ће да ти буде стало да проведе што више времена с тобом, јебеш ти пошту/телеграф/телефон/интернете, ако не можеш неког да додирнеш, загрлиш, осетиш мирис.

Иначе, никад нисам имао везу на даљину, једном сам хтео, али та с којом сам хтео да имам везу није хтела, мислила је да ћу да је варам (као да не могу да је варам ако живимо у истом граду лол). После сконтала да се зајебала, па хтела везу, али било касно. А најбољи друг из школе је имао везу на даљину од три године у којој су се виђали сезонски, само за време лета, он живео у Србији, она на Кипру, на крају је то пукло кад је она отишла у Енглеску да студира, сконтали су да би било превише да и то одржавају вештачки.

Све у свему, везе на даљину су шит, ко покуша да ме убеди у супротно, боље нека се не фолира.

Елем, постоји оваква тема и вероватно ће бити закључана, а ви што сте се курчили с јадним спемерским покушајима хумора, припремите чмарине за дугачак курац закона на овом сајту.

Džimi nemoj da si tako surov.

даљ на везину

као да не могу да је варам ако живимо у истом граду лол

Tru. Isto ja kažem svojoj udaljenoj.

http://www.youtube.com/watch?v=m7HaU7-3sE4

e vidis Sime, to je sustina...

dugacak kurac...

nebitno koliko je udaljena doticna zenska osoba, inace zove se doticna zato sto se redovno dotice, znaci nebitno koliko je udaljena ako je razdaljina srazmerna duzini kurca...

dakle sto veca razdaljina treba ti, ne tebi Sime, nego ovom ko oce da odrzava vezu na daljinu sve veci kurac...

ono, treba to uvek, ali ako je tu preko plota, moz prodjes i sa skromnom alatkom...

ako je ona u juznoj africi, a ti u zagubici, brajko mora da se nosis sa crncima a to ic nije lako...

Kratke suknje i tvrd kurac nikad neće izaći iz mode.