Prijava

to je to, javio vam objasnio, deco (again). može ključ.

može ključ.

Zašto mi kvariš igračku decxko??? :P

''Dakle deco, kada volite nije važno da li ste zaljubljeni- važno je da osećate''.

Хавио, све си извулгаризовао.

ja bih dao svoje objasnjenje ali me strah od bana
EDIT

Елем, постоји оваква тема и вероватно ће бити закључана, а ви што сте се курчили с јадним спемерским покушајима хумора, припремите чмарине за дугачак курац закона на овом сајту.

Ma kad se iskreno volite, kontate i poštujete onda je veza na daljinu itekako moguća. :)

оно кад две трећине учесника у теми који као хоће да кобјасне или дају неки препаметан савет нису били у вези на даљину.

Bila sam u vezi na daljinu, tj. suprug bio po mesec dana na terenu pa imam iskustva. Jeste teško ali ako je iskrena ljubav i poštovanje tu, nema problema. Nije smak sveta pa da je to nešto toliko strašno. Strašno je biti sa nekim u vezi a za koga nisi siguran da može da te podrži i da te poštuje za vreme tvog odsustva, to je strašno. Ništa nije sigurno ako je osoba od akcije i ako voli avanture i često izlazi. Od nedostatka voljene osobe takva osoba može da poludi i da upropasti vezu.

Елем, постоји оваква тема и вероватно ће бити закључана, а ви што сте се курчили с јадним спемерским покушајима хумора, припремите чмарине за дугачак курац закона на овом сајту.

Још нико није банован, иако сам уписао рецке у тефтерче.

elem,imala sam dugu vezu koja je bila na daljinu.razdvojili smo se kad sam otišla na studije.trajala je 6 godina skoro.inače,funkcionisali smo sasvim oke,čak se nismo mnogo ni davili preko telefona,nije bilo opsesivnih razgovora koji su trajali satima i ostalog,a nisam imala ni net,pa vi vidite.vidjali smo se vikendom,dodje on,dodjem ja.i svaki ispitni rok zajedno.svake godine letovanje.to mi je ujedno bila i najduža veza.nije pukla zbog daljine,nego jer je bilo,ili level up,ili prekid,a pošto smo se zabavljali od mladih godina,jeba ga,bilo bi previše uzimati se,počinjat' nešto,a škole se još nisu završile,poslovi našli i ostalo,kako već ide...

Мени рођени буразер има једну већ колико, годину и по- две. Он је гитариста, студент Берклија, па је овде од половине маја до септембра, и од отприлике Св. Николе до Св. Јована, у складу са семестрима. И ништа, јебено им је, срећа имају скајп па се гледају кад могу. Ал' зато претпостављам да надокнаде све када он дође, иф ју ноу ват ај мин.

мени је нејасан концепт везе на даљину, осим ако, не знам, људи заиста планирају будућност, оно брак-кућа-породица, или су то већ остварили па сад, ето, треба мало да истрпе док је оно друго далеко.

била сам у прилици да такво нешто одржавам, пола године, након 4 године везе, кад је дечкич отишао преко гране да учи школе, али јебига, није ишло. оно, релативно често смо се и виђали, једном мјесечно (што је ипак било катастрофа, мислим еј!), али и животи уопште су нам се у том периоду раздвајали, на све могуће начине, и по друштву и по интересима и по плановима за будућност, а у таквим условима, а без непосредног, свакодневног "заједништва" - стварно је бесмислено.

додуше, ја сам ту везу већ тад, прије раздвајања, гледала као истрошену у суштини, плус имала сам 20 година и нисам могла да се замислим да блејим на нету ишчекујући виртуелни састанак. мада, било је неке чари у писању дугачких мејлова...

касније се нисам доводила у овакву прилику, осим једном кад сам ја отишла на мјесец дана, али и то је била нека врста мог завршавања те везе.

дакле, ја не контам, али некоме можда одговара. мени не. нимало.

била сам у прилици да такво нешто одржавам

A ja sam bio u prilici da razonađam gospođicu čiji dečko u Kanadi veruje u veze na daljinu. Ipak nisam a posle mi je bilo krivo što nisam jer svakako neko drugi jeste.

Mante se ljudi toga, ko ulicom ide zagledan u daljinu obično upadne u šaht, kradu cigani poklopce.

Је'на бивша (са којом сам био у вези на даљину, свега 3 дана, након што је запалила из ПО лоло) ми је рекла следеће, цитирам: "Ако не крешеш редовно своју живу ограду, она пређе код комшије у двориште, па онда он обави твој посао, е тако ти је и са нама женама".

Веза на даљину је велики ризик, да се тако изразим. Све зависи од дебљине нерава и спремности на нејебицу.
Такође зависи од карактера и повезаности особа, да се не губи време на куцоцицомацање и објашњавање да је све океј и да треба сам/а да почеше свраб курца/пичке, ако не може да се суздржи.
У сваком случају, веза на даљину не мора ни мало да се разликује од "обичне" везе, само ако партнери хоће да то буде тако... Знам масу људи који су у везама на даљину и то по цирке 700-800 километара, али су нормални и знају како да одрже то...

Елем, постоји оваква тема и вероватно ће бити закључана, а ви што сте се курчили с јадним спемерским покушајима хумора, припремите чмарине за дугачак курац закона на овом сајту.

Е да тако сви ондулатори раде... Реално, банчуга у главу свим мачо менима, по шурњајес дана минимум, да би стигли да појебу све што имају, јеби га, постовање им одузима времена, будите хумани господо ондулатори и дајте им прилику да време које проводе овде, замене са јебањем својих кучки које мењају сваки дан... БЛАРГХ!

ја сам једном имо везу са цуром која је живела на 13 минута од мене пешке. А ипак је била веза на даљину. Веза на даљину је могуће да се оствари само ако се проведе неки одређени преиод заједно, типа ту су у истом граду два три месеца па се онда разиђу. Не можеш ни за то време упознати човека како ваља тако да оне везе на даљину што се започињу на мору ил шта већ то е го курац. Е ето. мое мишљење

мени је нејасан концепт везе на даљину, осим ако, не знам, људи заиста планирају будућност, оно брак-кућа-породица, или су то већ остварили па сад, ето, треба мало да истрпе док је оно друго далеко.

Istina. Kad bi svi shvatali ozbiljne veze ovako, bilo bi mnogo lakše.

оно, релативно често смо се и виђали, једном мјесечно (што је ипак било катастрофа, мислим еј!), али и животи уопште су нам се у том периоду раздвајали, на све могуће начине, и по друштву и по интересима и по плановима за будућност, а у таквим условима, а без непосредног, свакодневног "заједништва" - стварно је бесмислено.

Onaj osećaj kad osećaš, a ne znaš da kažeš. Hvala ti!

Ovo mi je najjači post do sada. Evo jedne u tvoje ime!

http://www.youtube.com/watch?v=PW9EVC9Yv70

"Ако не крешеш редовно своју живу ограду, она пређе код комшије у двориште, па онда он обави твој посао, е тако ти је и са нама женама".

Majkoviću, ova je tru. Svaka čast.

sranje. slabo tu sexa ima. bio sam dugo s devojkom, prosli sve i svasta, posle par godina svakodnevnog vidjanja smo morali da se razdvojimo, pa smo se vidjali jednom u nedelju, dve... pa i onda kad se vidimo, redovno se oko necega popickamo (jer smo oboje izfrustrirani sto znamo da smo zajedno jos par sati pa opet nedelju, dve nista)... a u medjuvremenu 300 poziva i poruka dnevno... mislim, sta ja imam da pricam 5 puta dnevno osobi s kojom sam 5-6 godina? vise mi je trebala neka s kojom mogu da cutim (ne znam da li ovo neko razume).
a i (opet) slabo tu sexa ima. to ponajvise ubija. onda ja napravim sranje, pa logicno mislim i da ga i ona pravi... mozda sam bio u pravu, mozda ne... i tako to ide, udaljimo se polako... veza postane 2 sata lepog druzenja, pa 2 nedelje nervoze... jednostavna matematika. sve u svemu, ono sranje "daleko od ociju, daleko od srca" nije smislio neki pajser nego neko ko je bio u pravu, usta ga jebem.

Meni nekako isto. Mala je razlika u učestalosti viđanja u vezi sa nekim udaljenim i sa osobom iz istog grada. Ili je to tako samo kod mene, nem pojma.

Generalno ne uspevaju, osim ako si Željko Samardžiš pa u svakom gradu imaš po jednu ljubav, bar.