Prijava

Волио бих њих гледати у финалу али нема везе. Трамп је игро одличан снукер на првенству, гледао сам пар мечева. Против Осаливена ћемо видјети од чега је прављен.

Снукер ? то је оно што Осаливен дере ?

Roni je sinonim za snuker.

Realno, pobjednik para Hokins-Volden će biti veliki autsajder u finalu. Ko što Riha reče, ono je trebalo biti finale.

Kako je Roni izobjašnjavao snuker protiv Bingama...

Nisam nešto čestitao pratio sveCko, čudno mi da su brzo poispadali igrači koji su kidali tokom cele sezone Robertson i Selbi pa i Ding.. I ove stare lafčine se kurčina pre svih Vilijams i Higins, šteta što nije finale Tramp Saliven..

mnogo slab turnir. sad tek došao kući gde imam eurosport... gde je higins, megvajer, vilijams, robertson... tramp-o saliven finale pre finala. ko to dobije biće šampion u krusiblu.

Poispadali svi u prvom kolu. Baš je puno iznenađenja bilo. Dva najveća su ispadanje Vilijamsa od dečkića Majkla Vajta, i pogotovo ispadanje Megvajera od izvjesnog Tajlanđanina Pumdženga.

Хигинс мој играч вазда био, јес да је лопужа што намешта, ал га волем.

Ispadanja - prva runda:

Mark Williams (Wal) 6-10 Michael White (Wal)
John Higgins (Sco) 6-10 Mark Davis (Eng)
Mark Allen (NI) 8-10 Mark King (Eng)
Stephen Maguire (Sco) 9-10 Dechawat Poomjaeng (Tha)
Neil Robertson (Aus) 8-10 Robert Milkins (Eng)

Ispadanja - druga runda:

Mark Selby (Eng) 10-13 Barry Hawkins (Eng)

I meni je najgotivniji, ali je dosta pao u formi.. U ovom snukeru kad padneš nema te pet godina.. Još mi je u sećanju finale 2011 Tramp Higins kad ga je snukerovao sa 2 kugle na stolu za titulu..
http://www.youtube.com/watch?v=TINh1eYfLZc
4:50

Strašno, jebote, strašno. A jes kurčevit mlađahni Tramp bio, zajebo je Ronija u brzini izvođenja udarca, a to mu je bio najvažniji udarac u životu...

Gledam ja svaki turnir, moram, kad igra kida. Što se tiče omiljenih igrača, osim leđendi O Salivena i Hedrija, mogu reći da su mi omiljeni Tramp, Robertson i Selbi. Tu mogu dodati i Marka Fua jer i on zna znanje i može da dobije svakoga. Ne volim baš Marfija, a od sudija mi najjači onaj Jan Verhas. Što se tiče Svetskog u Šefildu dobro je do sad, navijam za Voldena jer su ipak Tramp i O Saliven veći favoriti, a mislim da Hawkins nema šanse. Toliko za sad od mene.
P.S. Biće jebeno sutra između Trampa i Ronija!

Selbija najvise gotivim i pratim ovo redovno, eto da se upisem.

А ђе Картер? Учијо сам ко манијак ових дана, не стигнем да погледам ништа.

Kartera je preslišao Roni. Sad im je međusobni skor 13-0.

У, јеботе. Одувек сам готивио Картера, али стварно не зна човек да игра битне мечеве па то ти је.

A ono, nije da nije ništa osvojio, ali... Još ako je Roni protivnik, onda bolje mu je da ne ustaje iz kreveta taj dan :)

Volim da gledam i one fast snuker turnire, al toga jako malo ima. Igra se na vreme i ima još neka pravila ne znam ni ja koja. Tu sporać Ebdon šanse nebi im'o.

Pauer snuker... To nije Ebdonovo prirodno stanište, najblaže rečeno